Da li biste izabrali partnera koji je imao dosta seksualnih avantura?

Otpadaš iz izbora sa takvim razmišljanjem. :)
Kakvog izbora?Tvog?Ja volim da biram a ne da budem izabrana.❤️ Inace sex je zdrav,ako si u periodu da ne mozes da se posvetis vezi ili jednostavno se jos uvek ne pojavljuje niko na duze staze ok je da imas nekog ko te sexualno privlaci i na tome ostaje.

da li podrazumevas da imate samo jedno drugo iako nije veza ili?

Ne, ne podrazumevaju to. Zato i žele fwb vezu. Inače ne bi tražili da im budeš prijateljica. Ako si prijateljica, onda nema odgovornosti i ne treba da te zanima šta još rade. To je tako preko 90 p slučajeva.

Retki su oni koji kažu dok si sa mnom sa mnom si, kad poželiš nekog drugog prekidamo. Doživela sam i to ali stvarno je retko. Drugim rečima, ne zanimaš ih suštinski, čak ih ne zanima ni da li si još sa nekim. U stvari to im je i bolje jer nećeš njih previše da smaraš.

Ne, ne podrazumevaju to. Zato i žele fwb vezu. Inače ne bi tražili da im budeš prijateljica. Ako si prijateljica, onda nema odgovornosti i ne treba da te zanima šta još rade. To je tako preko 90 p slučajeva.

Retki su oni koji kažu dok si sa mnom sa mnom si, kad poželiš nekog drugog prekidamo. Doživela sam i to ali stvarno je retko. Drugim rečima, ne zanimaš ih suštinski, čak ih ne zanima ni da li si još sa nekim. U stvari to im je i bolje jer nećeš njih previše da smaraš.
Pa dobro. Na nama je da pristanemo ili odbijemo takav tip odnosa. Sve je legitimno.

@andjelijaa , ne pristaj na fwb... Bolje je biti i ljubavnica nekom nego to poniženje da te neko iebe i onda predstavlja javno kao drugaricu.. to samo udate žene ako imaju neke tipove za fwb, sama žena koja je to joj samo može urušiti samopouzdanje. Osim ako i sama voli da ima više likova fwb , pa se nikome ne predaje već onako površno. Žena koja ume ozbiljno da se preda muškarcu sa kojim spava to može samo mentalno da je poremeti.

Back