Ko može da ima 10 momaka ili devojaka? Mnoge te vezice su samo kres kombinacije.ti to nazivas greskom a neko drugi zabavljanjem.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ko može da ima 10 momaka ili devojaka? Mnoge te vezice su samo kres kombinacije.ti to nazivas greskom a neko drugi zabavljanjem.
Pa sta ima lose u kres kombinacijama?Ko može da ima 10 momaka ili devojaka? Mnoge te vezice su samo kres kombinacije.
Iz lovačkih i ribolovačkih priča nikada ne bih ništa saznao.Iz nekih izvora saznate
Otpadaš iz izbora sa takvim razmišljanjem.Pa sta ima lose u kres kombinacijama?
Kakvog izbora?Tvog?Ja volim da biram a ne da budem izabrana.Otpadaš iz izbora sa takvim razmišljanjem.![]()
Ako nisi i izabrana ne vredi ti uopšte da biraš.Kakvog izbora?Tvog?Ja volim da biram a ne da budem izabrana.![]()
Meni sta vredi ti nemas pojmaAko nisi i izabrana ne vredi ti uopšte da biraš.![]()
10?! Možda do 20te godine...Ko može da ima 10 momaka ili devojaka?
Pa sta ima lose u kres kombinacijama?
Sto vise to bolje.Da li biste izabrali partnera koji je imao dosta seksualnih avantura? Iz nekih izvora saznate da je taj neko sa kim se muvate imao dosta seksualnih parnera (za vaše pojmove mnogo) i da li biste toj osobi dali šansu ili ne?
Nema nista. Problem imaju smao oni koji to nemaju...Pa sta ima lose u kres kombinacijama?
Device klinke - stop! Samo klinke - go!Sto vise to bolje.
Device, klinke STOP!
da li podrazumevas da imate samo jedno drugo iako nije veza ili?Nema nista. Problem imaju smao oni koji to nemaju...
friends with benefits je top.
Pa ok ima i takvih jbga oba pola.dok im ne udjes u kucu i vidis kako zive,pocela sam da mislim da su muskarci uredniji.
da li podrazumevas da imate samo jedno drugo iako nije veza ili?
Pa dobro. Na nama je da pristanemo ili odbijemo takav tip odnosa. Sve je legitimno.Ne, ne podrazumevaju to. Zato i žele fwb vezu. Inače ne bi tražili da im budeš prijateljica. Ako si prijateljica, onda nema odgovornosti i ne treba da te zanima šta još rade. To je tako preko 90 p slučajeva.
Retki su oni koji kažu dok si sa mnom sa mnom si, kad poželiš nekog drugog prekidamo. Doživela sam i to ali stvarno je retko. Drugim rečima, ne zanimaš ih suštinski, čak ih ne zanima ni da li si još sa nekim. U stvari to im je i bolje jer nećeš njih previše da smaraš.
Zašto da ne dam šansu ako je zdrava?!Da li biste izabrali partnera koji je imao dosta seksualnih avantura? Iz nekih izvora saznate da je taj neko sa kim se muvate imao dosta seksualnih parnera (za vaše pojmove mnogo) i da li biste toj osobi dali šansu ili ne?