Redmond
Elita
- Poruka
- 17.989
Najzad, otkad nije bilo slične teme 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ali ako smatra da je takvo pomašanje bilo u redu? Šta ako i u vezi sa tobom nastavi sa avanturama, kako bi reagovao?
Pa pazi nije sigurno na sav glas svima pričala da je promiskuitetna. Neiskrenost i promiskuitetnost nekako idu jedno sa drugim.Da li podrazumevaš da su te avanture značile prevare i nabijanje rogova?
Ne nužno. Biti iskren prema partneru nije isto što i pričati okolo na sav glas.Pa pazi nije sigurno na sav glas svima pričala da je promiskuitetna. Neiskrenost i promiskuitetnost nekako idu jedno sa drugim.
Koja je rekla partneru "imala sam 20 pre tebe"?Ne nužno. Biti iskren prema partneru nije isto što i pričati okolo na sav glas.
Koja je rekla partneru imala sam 20 pre tebe?
Ne plašiš se one izreke "vuk dlaku menja ali ćud nikad"? Raskid nije ništa strašno ali razvod jeste ponajviše zbog dece.Npr. moja supruga kad smo se upoznali.![]()
Ne plašim se, naprotiv. Znam kakva je i ona zna kakav sam ja. Naše pravilo je da uvek moramo biti otvoreni i iskreni jedno prema drugom.Ne plašiš se one izreke "vuk dlaku menja ali ćud nikad"? Raskid nije ništa strašno ali razvod jeste ponajviše zbog dece.
Kako možeš biti siguran da je u potpunosti iskrena prema tebi?Ne plašim se, naprotiv. Znam kakva je i ona zna kakav sam ja. Naše pravilo je da uvek moramo biti otvoreni i iskreni jedno prema drugom.
Jednostavno - nemamo razloga da lažemo jedno drugo. Ne krijemo ništa jedno od drugog, pa ni svoje povremene izlete van bračnih voda (koji su, btw, prilično retki - ni blizu sodome i gomore kakve forumaši ovde zamišljaju kad pročitaju ovako nešto)Kako možeš biti siguran da je iskrena prema tebi?
Ne plašiš se polnih bolesti? Prezervativ ne štiti od svih, a sida se može preneti i poljupcem ako zaražena osoba ima ranicu u ustima.Jednostavno - nemamo razloga da lažemo jedno drugo. Ne krijemo ništa jedno od drugog, pa ni svoje povremene izlete van bračnih voda (koji su, btw, prilično retki - ni blizu sodome i gomore kakve forumaši ovde zamišljaju kad pročitaju ovako nešto)![]()
Ne, oboje smo striktni po pitanju zaštite.Ne plašiš se polnih bolesti? Prezervativ ne štiti od svih, a sida se može preneti i poljupcem ako zaražena osoba ima ranicu u ustima.
Btw, ovo pitanje ne dobijam prvi put. Zanimljivo, nikad nisam čuo da ga je neko postavio muškarcima koji se hvale svojim osvajanjima. U čemu je razlika?Ne plašiš se polnih bolesti? Prezervativ ne štiti od svih, a sida se može preneti i poljupcem ako zaražena osoba ima ranicu u ustima.
Nema razlike.Btw, ovo pitanje ne dobijam prvi put. Zanimljivo, nikad nisam čuo da ga je neko postavio muškarcima koji se hvale svojim osvajanjima. U čemu je razlika?![]()
Opet ti kažem prezervativ ne štiti od svih polnih bolesti. Možeš se čuvati koliko hoćeš ali ništa ne pomaže. Nekog ubode i sedmica na lotou.Ne, oboje smo striktni po pitanju zaštite.
To što pominješ je teoretski tačno, ali je verovatnoća toliko mala da ćeš pre dobiti sedmicu na lotou.
Nema razlike.
Opet ti kažem prezervativ ne štiti od svih polnih bolesti. Možeš se čuvati koliko hoćeš ali ništa ne pomaže. Nekog ubode i sedmica na lotou.
Pa ako partneri nisu skloni preljubi verovatnoća da se partneri zaraze nekom pplnom bolešću je manja.Isto to važi i za upuštanje u bilo koju novu vezu, zar ne? Treba li zato da živimo u celibatu?
Prvo - nije da nekog od nas privlače rizične grupe, poput narkomana na igli ili nezrelih osoba koje i same ne koriste zaštitu.Pa ako partneri nisu skloni preljubi verovatnoća da se partneri zaraze nekom pplnom bolešću je manja.
Odakle ti znaš kad se ti ili tvoja supruga upustite u avanture da vaši partneri vode računa o prevenciji na polne bolesti? Ljudi pokušavaju na sve načine da dođu do seksa a to znači i da lažu.Prvo - nije da nekog od nas privlače rizične grupe, poput narkomana na igli ili nezrelih osoba koje i same ne koriste zaštitu.
Opet - kako se to razlikuje od upuštanja u seks sa nekim novim kad nisi u braku?Odakle ti znaš kad se ti ili tvoja supruga upustite u avanture da vaši partneri vode računa o prevenciji na polne bolesti? Ljudi pokušavaju na sve načine da dođu do seksa a to znači i da lažu.
Pa opet ti kažem, nema veze da li si u nraku ili van njega, izbor partnera koji nije promiskuitetan smanjuje rizik od bolnih bolesti.Opet - kako se to razlikuje od upuštanja u seks sa nekim novim kad nisi u braku?
Možemo ovako u krug...
Pa opet ti kažem, nema veze da li si u nraku ili van njega, izbor partnera koji nije promiskuitetan smanjuje rizik od bolnih bolesti.
Teoretiše se, pa se teoretiše u krug i nista se ne menja niti doživi i život prodje. Sa druge strane neko proživi život punim plućima. Do čovekovog izbora i karaktera je a ne do okoline.Evo sad da ti vratim loptu - a kako znaš da nije promiskuitetan? Jer, kako ti reče - ljudi lažu.![]()
Pa raspitaš se kod drugih ljudi o toj osobi. Zar moram da te učim osnovnim principima kako život funcioniše?Evo sad da ti vratim loptu - a kako znaš da nije promiskuitetan? Jer, kako ti reče - ljudi lažu.![]()
I drugi ljudi lažu ili nemaju pojma ali pričaju. Neko je i sam zainteresovan za nju ili neko njegov blizak pa zato je lepo "nahvali" kod tebe da ti odustaneš. Sam moraš neke stvari da saznaš u životu a ne da te vorta komšiluk, ulica itd. Čovek sa stavom nije onaj koji kupi tračeve po ulici i veruj mi da ta osobina odbija žene više nego mala kita, ružan izgled ili šta već. Tvoje je da budeš lovac, *****, sila, a ne da vodiš brigu ko tračari naokolo. Dok neki vode abrove, drugi jebu, rade, stvore porodicu firme, prodju sveta a ovi vode abrove i dalje.Pa raspitaš se kod drugih ljudi o toj osobi. Zar moram da te učim osnovnim principima kako život funcioniše?
I da navučem neku boleštinu pa da se kajem celoga života. Pričala mi komšinica koja radi na infektìnom odeljenju da dosta uglednih ljudi ima sidu, sramota ih je da se leče tu nego idu u inostranstvo.Tvoje je da budeš lovac, *****, sila, a ne da vodiš brigu ko tračari naokolo. Dok neki vode abrove, drugi jebu, rade, stvore porodicu firme, prodju sveta a ovi vode abrove i dalje.