GhostRider77
Zainteresovan član
- Poruka
- 458
Samo nastavi tako da pojis negativno o sebi i zavrsices kao ja. 10 godina nemam devojku. Meni su devojke koje govore o sebi negativno i nemaju dovoljno samopouzdanja JAKO simpaticne ali NAZALOST 99% ljudi to NE VOLI i zato nemam devojku jer sam ja takav.
Zavisi kako ko dozivljava neciji stav. Ne mislim da sam nesto narocito negativno govorio o sebi. Sebe postujem, znam da imam i kvaliteta, ali isto tako znam i kolika su mi ozbiljna ogranicenja. I sad ako to kazem ispada da sam negativan. Mislim, mogu ja i da lazem i sebe i druge o sebe kako 'ja mogu sve' kako sam 'sposoban za sve', ili kako sam uvek nasmejan, raspolozen cool, ali to naprosto nije istina. Meni je i Giovanna dobronamerno napisala da 'prestanem da se samosazljevam' iako nisam pisao moje postove sa tom namerom. Al ok mozda iz onog sto sam pisao ljudi vide ono sto ja ne vidim. Svako ima pravo na svoje misljenje i na sopstveni dozivljaj necijeg stava. Ja sam postavio pitanje i ostalo je bez odgovora(naravno):'ako je jedino problem u razmisljanju i stavu, zasto onda od veza sa Osi najcesce odustaju i kada je necije razmiljanje ok, pozitivno'. Mislim da svi mi ovde znamo da problem kod ovakvih veza naprosto nije samo u razmisljanju i stavu nego i u objektivnom problemu koji se zove fizicki hendikep. Drugim recima da uprostim sa primerom: ako neko ne moze da vozi auto, iz objjektivnih razloga onda mu junacenje i foliranje pozitivnog stava tu nece pomoci. Ono sto covek ne moze, ne moze. A ono sto moze, moci ce, ma kako god razmisljao. A to sto 99% ljudi ne voli ljude sa losim raspolozenjem ili ljude koji pricaju o svojim problemima, to je po mom misljenju zato sto ljudi najcesce zele da budu u necijem drustvu kada je nesto lepo, ljudi vole da se foliraju(i sebe i druge), da se prave da je ok i cool cak i kada to nije tako. I samim tim verovatno vise vole one ljude koji kao satro pokazuju da su jaki, cvrsti, da su 'uvek pozitivni'. Eto, ja nisam od tih i verovatno zato me ljudi dozivljavaju na drugaciji nacin. Ne svi ljudi, odredjen broj ljudi. Al, mislim da nije poenta u zivotu biti medju svima omiljen, to je nemoguce. Nije ni prirodno. Ja ne umem da se foliram, na meni se svaka promena svako desavanje u zivotu vidi po mom raspolozenju. Kada je dobro, pozitivan sam kada je lose neraspolozen sam. Zene verovatno beze i od toga jer mislim da zene vole muskarca sa uvek jakim stavom i jakim karakterom, makar da ostavlja takav utisak. Mozda ne mogu da govorim u ime drugih OSI, al mogu u svoje. Meni ocigledno treba partnerka koja ce u celini biti jaca od mene. I fizicki i psiholoski.
ps: Budi ono sto jesi i kakav jesi. Najprirodnije i najiskrenije da te neka osoba pozeli i da te zavoli takvog kakav jesi. Pa ako uspe uspe. To sto 10 godina nisi imao devojku..., pa znam primere i sa duzim stazom bez devojke. A u pitanju su potpuno zdravi pravi ljudi. Zivot je nepredvidiv i cudan, sta je tu je.

Poslednja izmena: