Da li biste bile sa muškarcem koji se plaši

Oko pasa bi bio problem, morao bi neko da se žrtvuje. Seks precenjen. Bube i miševi su ok, zubar se preživi.
Мени секс није прецењен. 100 пута боље да имам секс него да ме уједе пас.

Kako se sad plašiš seksa kad si pričao na drugoj temi da ne možeš da dočekaš da ga skućiš
Како је то у супротности? Нисам прво рекао "не плашим се секса" а после рекао "плашим се секса". Плашим се и истовремено то желим, секс је за мене чак и самоизградња. Желим да ми секс буде излазак из зоне комфора.

Moj rodjo se uplasio kad bilo bombardovanje I prodo Stan zbog tog I presli zivjet kod nejgovih zena ostala uz njega
Ја то никад не бих урадио. Али мени ће сви увек причати како сам неспособан за везу. Многи мушкараца иду у кладионице, многи су алкохоличари, пушачи су и трују друге око себе због чега имамо епидемију ракова, неки чак бију и жене, већина је нешто од тога, 80% их живи са родитељима ако су живи (као и ја), и као такви су у везама. Зашто онда мени сви говоре како не ваљам?

Kad god grmi ja se uplašim i odem kod komšinice
da me zaštiti
И ја бих волео да имам такву комшиницу.

glupost je da se neko plaši apsolutno svega - takav je uvodni post.
Страхови имају улогу да некога заштите од нечега.

Oće to kod bukvalista .
ajde batali više , zezam se
А значи не би га напустила.

U kom smislu se plaši seksa :lol: i kakav je to muškarac koji se plaši seksa :mrgreen:
Да не постанем тата кад сам неспреман, да се не обрукам како се лоше торбам, и слично. Такав је невин и неискусан мушкарац, овде се види колико је битна информација кад је неко невин. Либидо и жеља за сексом је нешто друго, ту сам изнад просека, могао бих два пута дневно, сваки дан, и никад ми се то не би смучило, када би жене мериле мушку привлачност само по томе колико они често и јако желе секс био бих ултра привлачан.

Previše je tu anksioznosti, po meni je možda i najbolje da se neko baci u takve stvari glavom bez obzira bar par puta i da probije led.
Posledice i nisu toliko drastične najčešće, a iskustvo dosta znači zarad budućih iskustava
Немам с ким..

Volim pse Ali ulicne
Pas u kuci me ume upasiti jer je istreniran po vlasnikovom nahodjenju
Пас је скоро једина животиња која ће да те појури или да те прати, без објективног разлога, имају и логику "плашим се, зато ћу да нападнем уместо да бежим". Мачке и домаће животиње које живе с људима те углавном неће јурити, агресивне дивље животиње не живе близу људи и избегавају људе, док пас може да буде можда једина потенцијално агресивна животиња која истовремено живи с људима и ког има свуда. Више се плашим пса него вука, вукова у шуми се не плашим пуно јер и они мене избегавају.

Poslednja izmena:
..мишева, буба, паса, зубара, секса, свега..? Да ли плашљиви мушкарци стварно немају баш никакве наде код девојака и жена?
Svi se plaše?
Pitanje je samo koliko ko ume da ga iskontroliše?
Trebalo bi da to bude muška odlika - da.
Kao što je Herbert, u "Dinama" o tome pisao?
Strah je ubica uma?
Pa, iako se bene gesserit vekovima trenirao, ipak je to bilo nešto što je, genetski, predodređeno muškarcu?
I, povrh toga:
(davno nisam?)
Tanatos i poništavanje leži u strahu?

Hteo sam još nešto da kažem, i imao sam misao, ali je "odlepršala"?
Da:
Žene se postavljaju kao izazov i nešto za šta je potrebno dokazivanje i zasluga?
Od davnina, a ne samo danas?
Nekada je stari kralj postavljao uslov:
Negde, iza smetam mora i sedam gora...
A danas?
Danas je slično, samo se stari kralj ne pita, već princeza?

Nek si mi rekao. Šta radiš u dva ujutru crno dete, umesto neki bjuti slip, da budeš odmoran i lep za dame.
Тек сам био дошао с посла, нажалост, морам да радим па сам зато ружан и никакав (мада нема ни која девојка/жена да ме гледа..), освежио бих се кад више нигде не бих радио и био бих срећнији.

Svi se plaše?
Pitanje je samo koliko ko ume da ga iskontroliše?
Trebalo bi da to bude muška odlika - da.
Kao što je Herbert, u "Dinama" o tome pisao?
Strah je ubica uma?
Pa, iako se bene gesserit vekovima trenirao, ipak je to bilo nešto što je, genetski, predodređeno muškarcu?
I, povrh toga:
(davno nisam?)
Tanatos i poništavanje leži u strahu?
Многи људи су несигурни, али уместо да буду искрени и да се плаше као нпр. ја, већина људи глуми, има маске, лаже свет око себе, понаша се бахато према недужнима због својих несигурности. Просечан неки бахати комплексаш је неко ко је несигуран у себе а не неко ко је јак и успешан.

Добро.

sta imas da se plasis zena? nece te istuci
Више се плашим вербалног понижавања него да ме нека туче, да хоће да ме туку не бих се уопште плашио тога, мене би то чак искрено узбудило.

ako ne prihvtas licno ne mogu
Каква је то логика? Ако ме неко физички удари могу колико год хоћу да лично не прихватам бол ја ћу ипак осећати бол, психа и тело су повезани тако да је аналогија валидна, психа је нешто што реално постоји, ако нешто није материјално не значи да не постоји.

Ја се плашим од заљубљивања. Не. Немам ја проблем да се заљубим у женско, у неку руку то ми је и хоби. Али кад се нека риба заљуби у мене онда се не осећам стабилно, трокирам, земљотреснут не могу паметно да функционишем, итд.

Dobro zaključismo da tražiš dom mommy koja će da ti istera strah od uterivanja.
Волим такве. Мени треба осећај сигурности и плус она би уживала у тој доминантној улози. Да бих заслужио љубав мој укус се временом прилагодио томе да заузврат нешто морам и да пружим и да се жртвујем, а где ћеш већу жртву и улог ако би ти се свидело чак и да те девојка бије, није да то баш обожавам и да ми је то фантазија али није лоше мало, а то је и 1000 боље него да ме нека психички понижава и да је спонзоруша која се љути што немам ово и оно, ако је нека бесна на мене боље да ме нпр. насилно ухвати за косу натера да је лижем доле него да ме вређа као што жене уобичакено раде.

Каква је то логика? Ако ме неко физички удари могу колико год хоћу да лично не прихватам бол ја ћу ипак осећати бол, психа и тело су повезани тако да је аналогија валидна, психа је нешто што реално постоји, ако нешто није материјално не значи да не постоји.
fizicki bol ne mozes da kontrolises, boli pa boli.
Mentalni je stvar percepcije, ako iskljucis emocije i strahove, prag tolerancije se pomera

Ја се плашим од заљубљивања. Не. Немам ја проблем да се заљубим у женско, у неку руку то ми је и хоби. Али кад се нека риба заљуби у мене онда се не осећам стабилно, трокирам, земљотреснут не могу паметно да функционишем, итд.
cuj tebe, pa tad je najlakse, tad je tvoja u svakom pogledu, predala ti se
treniraj sta da ti kazem, skreni misli

Back