Pingvin Mića
Domaćin
- Poruka
- 4.309
Bila i to u duzoj vezi..razlog raspada nije imao veze sa verom!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Yoanna:da li bi ste bili mozda sa osobom drugacije veroispovesti od svoje,
i koliko bi religija uticala na vas odnos??????????????
interesantnoEliot je sreda:Danas mozes da naletis na Hriscane - ateiste, ali na Muslimane - ateiste bas i ne.
banegad:interesantno
sta znaci ovo - hriscanin ateista
i ta rec ateista je skroz besmislena
kao da se verovanje u nesto podrazumeva pa sad oni koji ne veruju moraju da imaju naziv
ja nisam ni vernik ni ateista
Tesko da ces sresti i Pravoslavca koji ce ti reci da mu vera ne znaci nista...ali ipak ne vidim poentu...osim ako ne zivis u krajevima gse su krvna osveta i lapot jos uvek "in"...Eliot je sreda:Ok, ateista je ateista (ili upotrebi drugi izraz)..
Znaci, covek poreklom hriscanin/krsten u crkvi etc. koji iz pojedinih razloga nikada nije verovao ili je pak prestao da veruje u Hrista.
moze vako
Okruzena sam Muslimanima, i nikada nisam upoznala ni jednog koji je rekao da mu Islam ne znaci nista.
Imam u porodici bas te koji govore kako im Hriscanstvo ne znaci nista. A zipa kad nisu komunistiKaa:Tesko da ces sresti i Pravoslavca koji ce ti reci da mu vera ne znaci nista...ali ipak ne vidim poentu...osim ako ne zivis u krajevima gse su krvna osveta i lapot jos uvek "in"...
...Why not?Eliot je sreda:Imam u porodici bas te koji govore kako im Hriscanstvo ne znaci nista. A zipa kad nisu komunisti![]()
Inace, zivim u krajevima gde ako kresnes Muslimanku, ne dao ti Bog da je ne ozenis!
![]()
![]()
Onda navali brate!Kaa:...Why not?...Poslusne su,(iz price sam cuo da s` briju dole...) a s` oprostenjem ne kresem naslepo... :-D
Yoanna:da li bi ste bili mozda sa osobom drugacije veroispovesti od svoje,