gost 113085
Elita
- Poruka
- 17.207
ebi ga...i ti si samo čovek...i nisi savršena: )

ooouuuu jesam savrshena
)))Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ebi ga...i ti si samo čovek...i nisi savršena: )

)))snajka smanji cugu![]()
))))
))))Naravno da ne verujem, mada, ako se stvarno nesto medju nama vidi, ondaK (ali ,ne vredi prosirivati temu, jer pitanje je NOCNI CLUB- ali, na sve to imas devojku.. HELLLLOOOOOOOOOUUUUUUUUUUUU?????????)U sred belog dana ti kažem da mi se činikako smo slični, i pozovem te na kafu, a ti nećeš pristati- zato što nikom ne veruješ?

nisam cugala od petka....cuvam se za subotu))))
flasha viskija me ceka
jejejejjejejejjejej))))

interestingimam samo 21god...

Nema mnogo prilika da se ljudi sreću. Nismo u školskom dvorištu da se viđamo svaki dan. I to malo susreta koji se dese, malo ih je pogodno za udvaranje i upoznavanje. Razmisli o tome.Naravno da ne verujem, mada, ako se stvarno nesto medju nama vidi, ondaK (ali ,ne vredi prosirivati temu, jer pitanje je NOCNI CLUB- ali, na sve to imas devojku.. HELLLLOOOOOOOOOUUUUUUUUUUUU?????????)![]()
Nema mnogo prilika da se ljudi sreću. Nismo u školskom dvorištu da se viđamo svaki dan. I to malo susreta koji se dese, malo ih je pogodno za udvaranje i upoznavanje. Razmisli o tome.
ooouuuu jesam savrshena)))
za vas ne znam
)))
))

Zašto ti ne veruješ onima koji kažu da ne bi izlazili sa zauzetim osobama?te zauzete su najgore...sve sreća pa ih forumaši izbegavaju...![]()
nisam cugala od petka....cuvam se za subotu))))
flasha viskija me ceka
jejejejjejejejjejej))))
e, polako... casa je dobra, flasa je za kraj-kraj...

uz svako pice ti po casu vode, kisele ili obicne, i nema boli glava, veruj iskustvu,
lep provod
P.S. Nemoj da te iko ikada nosi i sl.

)))
))cugam aktivno vec 5 godina
nije me niko nikada nosio
i uvijek dodjem kuci u pristojno vrijeme)))
hvala))

ae bre ljudi pa bolje davam kaze nego da vas laze da je sam i slobodan
ocu da kazem ozenjeni se svalerisu sa udatima a vi sad drvlje i kamenje ako bi neko izasao sa nekim ko ima vezu.
ne znam ustvari. procitala sam par komentara i sve mi zvuci trulo puritanski jer u rl znamo sta se desava, ko koga stigne noge mu digne. mnogo moralisete..
Ako se recimo upoznamo u clubu i kazem ti da imam devojku, ili iz razgovora to zakljucis, da li bi ipak izasla na date ako te pozovem?