Da li bi ste izasli sa nekim ko vec ima devojku/momka?

Ako se recimo upoznamo u clubu i kazem ti da imam devojku, ili iz razgovora to zakljucis, da li bi ipak izasla na date ako te pozovem?

Ako da, koje rezonovanje stoji iza toga? Zato sto izgledam privlacnije ako imam vec devojku, ili zato sto zelis da me impresioniras vise kako bih ostavio staru devojku i ostao sa tobom, ili...
Da li bi ti se posle javile sumnje tipa "kada je ostavio nju ostavice i mene"?

Dobrodosla i zenska i muska vidjenja na temu
Ne bik.

A i teško ćeš me naći po clubovima :lol:

izadjem sa nekim iako imam dečka... ako uletimo u neku kul priču pri upoznavanju i ako mi ponudi nešto u fazonu: ej bre, mogli bi nekad da izadjemo na piće...
ja pristanem na to uz odgovor: mogli bi, ti znaš moj status tako da pretpostavljaš da ću da izadjem s tobom da se družim i da pijemo to pivo zar ne?
obično su to gotivci koji skapiraju to sve i sa njima i odem na to pića pa i ponovimo to s vremena na vreme.
a ima i onih koji nisu baš oduševljeni tim mojim odgovorom, pa sa njima ni ne izadjem... to je samo muka za vratom, a to mi ne treba u životu.
ja volim da se družim. volim muško društvo. zato i imam puno drugara. volim vas muškarci.

E koji jeftin izgovor,
za 10 godina ces isto reci e da mi je 10 godina manje,
zato ostavi samosazaljivanje za jednu deceniju kasnije, a trenutno ima jedan kratak zivot da se zivi ...

;)

kao prvo: ovo što sam napisala nije IZGOVOR (jer ko si mi pa ti da ti se izgovaram za bilo šta), već moje mišljenje i odgovor na temu.
kao drugo: ako misliš da je jeftino onda ti sebi nadji nešto skuplje, od mene toliko.
kao treće: na ovakvo pitanje sa ovim godinama nemoguće je da dam odgovor jer mi ne priliči i ne nalazim se u takvim situacijama, zato sam se prebacila u vreme kada je to bilo realno moguće.
kao četvrto: ovo "samosažaljevanje" neću ni da komentarišem jer si glup ko **** čim iz mojih postova izvodiš takav zaključak.

kao prvo: ovo što sam napisala nije IZGOVOR (jer ko si mi pa ti da ti se izgovaram za bilo šta), već moje mišljenje i odgovor na temu.
kao drugo: ako misliš da je jeftino onda ti sebi nadji nešto skuplje, od mene toliko.
kao treće: na ovakvo pitanje sa ovim godinama nemoguće je da dam odgovor jer mi ne priliči i ne nalazim se u takvim situacijama, zato sam se prebacila u vreme kada je to bilo realno moguće.
kao četvrto: ovo "samosažaljevanje" neću ni da komentarišem jer si glup ko **** čim iz mojih postova izvodiš takav zaključak.

Sasvim si pogresno shvatila moj pristup, bio je to bezazleni drugarski komentar od mene,
trebalo je da bude ohrabrenje u pitanje a ne napad :)

Ako se recimo upoznamo u clubu i kazem ti da imam devojku, ili iz razgovora to zakljucis, da li bi ipak izasla na date ako te pozovem?

Ako da, koje rezonovanje stoji iza toga? Zato sto izgledam privlacnije ako imam vec devojku, ili zato sto zelis da me impresioniras vise kako bih ostavio staru devojku i ostao sa tobom, ili...

Uradila jednom i nikada više, ne zna takav šta hoće, a preferiram jake i odlučne karaktere.

Zašto dovodiš u pitanje da bi se ti, svojom pojavom, mogao dopasti njoj dovoljno da poželi da izađe sa tobom? Već smatraš da ti djevojka diže cijenu... MOžda s ekod nekih žena javlja taj takmičarski duh, a možda je samo sviđanje u pitanju.

Ja iskreno ne znam. Ne razmjenjujem kontakte sa ljudima koje prvi put vidim, i jesu mi prilazili, ali nisam nikada uspjela da se smuvam sa nekim tokom izlaska. jednom pokušala, pa mi ga skinuše: )
Ako je pitanje da li bismo ikako bili sa nekim ko je zauzet, ja bih, ukoliko bi me opčinio... ali ne bih mogla biti u vezi sa njim. Čak mi se čini da me ni burma ne bi zanimala. Jer je njihov status njihova stvar. Ali, za to bi bilo potrebna ludačka želja.

Ne razmjenjujem kontakte sa ljudima koje prvi put vidim, i jesu mi prilazili, ali nisam nikada uspjela da se smuvam sa nekim tokom izlaska. jednom pokušala, pa mi ga skinuše: )
Ako je pitanje da li bismo ikako bili sa nekim ko je zauzet, ja bih, ukoliko bi me opčinio...

Tako i treba ali uvek imaš ono između redova... znaš gde me možeš naći ako me trebaš. Opčinjenost je relativna stvar i zavisi od žene do žene. To bi bio splet fenomenalnih okolnosti da nabasaš na lika koji te opčini a ono zauzet. I ti kažeš u sebi, uh brate al me opčini ovaj, možemo na brzaka negde ali ne možemo u neku jaču vezu :lol:

Trulo je malo priznaj.

Back