popkeeee
Aktivan član
- Poruka
- 1.697
I ja kazem, ako sam tudju torbao ne mogu se zaliti ako bi i moju neko.
Pravi ljudi dele sve.
upravo

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I ja kazem, ako sam tudju torbao ne mogu se zaliti ako bi i moju neko.
Pravi ljudi dele sve.

Ako se recimo upoznamo u clubu i kazem ti da imam devojku, ili iz razgovora to zakljucis, da li bi ipak izasla na date ako te pozovem?
Ne bik.Ako se recimo upoznamo u clubu i kazem ti da imam devojku, ili iz razgovora to zakljucis, da li bi ipak izasla na date ako te pozovem?
Ako da, koje rezonovanje stoji iza toga? Zato sto izgledam privlacnije ako imam vec devojku, ili zato sto zelis da me impresioniras vise kako bih ostavio staru devojku i ostao sa tobom, ili...
Da li bi ti se posle javile sumnje tipa "kada je ostavio nju ostavice i mene"?
Dobrodosla i zenska i muska vidjenja na temu

Ne bik.
A i teško ćeš me naći po clubovima![]()
Ne bik, sinke, ne pratiš.
E koji jeftin izgovor,
za 10 godina ces isto reci e da mi je 10 godina manje,
zato ostavi samosazaljivanje za jednu deceniju kasnije, a trenutno ima jedan kratak zivot da se zivi ...
![]()
kao prvo: ovo što sam napisala nije IZGOVOR (jer ko si mi pa ti da ti se izgovaram za bilo šta), već moje mišljenje i odgovor na temu.
kao drugo: ako misliš da je jeftino onda ti sebi nadji nešto skuplje, od mene toliko.
kao treće: na ovakvo pitanje sa ovim godinama nemoguće je da dam odgovor jer mi ne priliči i ne nalazim se u takvim situacijama, zato sam se prebacila u vreme kada je to bilo realno moguće.
kao četvrto: ovo "samosažaljevanje" neću ni da komentarišem jer si glup ko **** čim iz mojih postova izvodiš takav zaključak.

Ako se recimo upoznamo u clubu i kazem ti da imam devojku, ili iz razgovora to zakljucis, da li bi ipak izasla na date ako te pozovem?
Ako da, koje rezonovanje stoji iza toga? Zato sto izgledam privlacnije ako imam vec devojku, ili zato sto zelis da me impresioniras vise kako bih ostavio staru devojku i ostao sa tobom, ili...
Uradila jednom i nikada više, ne zna takav šta hoće, a preferiram jake i odlučne karaktere.

preferiram jake i odlučne karaktere.
)))A jel oni preferiraju tebe?
))Vickasto))
Analiziram tvoj post psihološki a ne logički.
Veterinar.))
)) ako se radi sa ljubavlju naravno.ne mora da znaci da taj sto ima devojku ima neodlucan i slab karakter...)))
Ne razmjenjujem kontakte sa ljudima koje prvi put vidim, i jesu mi prilazili, ali nisam nikada uspjela da se smuvam sa nekim tokom izlaska. jednom pokušala, pa mi ga skinuše: )
Ako je pitanje da li bismo ikako bili sa nekim ko je zauzet, ja bih, ukoliko bi me opčinio...