Zene su tu da se dure....muskarci tu kao da cuju to......
Danas je svet privida....pa sad ovo gore prilagodi tome....
Prakticno je zenama uvek na umu, a muskarcima rivalitet i postovanje istog
Zato muskarac nece preuzeti kontakt a kamoli zajasiti devojku koju drugar samo otresa , a kamoli da je ozbiljan sa njom....
Medjutim to su sve decije i zastarele stavke.......
Treba izabrati odgovor u skladu sa trenutnim stanjem , ne za srednji vek....
A to znaci uskladjeno sa emancipatorkama...
Dakle iz tvog ugla ne sekiraj se, izaci ce sa tobom iako imaju decka, jer skoro da moraju da "imaju " decka....
A ti mozes da idesna istu varijantu, znaci i ti "imas" devojku , a mozes i na foru "neodoljiva" a mozes i na iskrenu foru " treba biti otvoren za tu novu privlacnost koju imate" a ne biti loyalista ili formalista.
A tu je naravno i kres varijanta sa raznim terminima,od otvorenih do joj nemam pojma zasto sam ovakva prema tebi, nikad mi se nije desilo...
Sto si gluplji i bolje obuceniji to si uspesniji....bitno je samo u toku susreta 2 puta reci nesto adekvatno i efektno...
P.S. zaboravih sumnje....
Pa muske sumnje mozes definisati kao "sve su k.u.rve samo moja nije" sto znaci da sumnje i ne treba ozbiljno uzimati vec demagoski leciti...saberi glup i lepo obucen...
A zenske sumnje su uvek tu....lece se stavljanjem u centar paznje....bilo cvecem ili nekim sitnim poklonom...Krupni pokloni znace previse paznje....
Zene vole malo neotesane i ne bas opsesivno pazljive momke...ili nisu normalniilisu opsesivni ili su lazni ili nisu uspesni koliko bi mogli da budu kad bi smanjili opsesiju...pa ce sama zenska delovati u smislu "vise mi godi da budes uspesniji nego pazljiviji preko onog sto mi treba"....