Da li bi ste izasli sa nekim ko vec ima devojku/momka?

TheRedOne

Zainteresovan član
Poruka
292
Ako se recimo upoznamo u clubu i kazem ti da imam devojku, ili iz razgovora to zakljucis, da li bi ipak izasla na date ako te pozovem?

Ako da, koje rezonovanje stoji iza toga? Zato sto izgledam privlacnije ako imam vec devojku, ili zato sto zelis da me impresioniras vise kako bih ostavio staru devojku i ostao sa tobom, ili...
Da li bi ti se posle javile sumnje tipa "kada je ostavio nju ostavice i mene"?

Dobrodosla i zenska i muska vidjenja na temu

:think:

Ne zanimaju me zauzeti...ako neko nije zadovoljan svojom vezom, nek prekine istu pa onda se petlja sa drugima...ali uvek postoje izuzetci...svako ima svoju pricu, svoje razloge...kroz razgovor se moze utvrditi kakva je osoba zapravo i koja je njena prica i da li ima smisla ulaziti u istu.,..

U retkim slucajevima bih mozda pristala da izadjem sa nekim ko je "formalno" u vezi i iz iste zeli da izadje..koliko god to glupo zvucalo...

Poslednja izmena:
Ako se recimo upoznamo u clubu i kazem ti da imam devojku, ili iz razgovora to zakljucis, da li bi ipak izasla na date ako te pozovem?
Ako da, koje rezonovanje stoji iza toga? Zato sto izgledam privlacnije ako imam vec devojku, ili zato sto zelis da me impresioniras vise kako bih ostavio staru devojku i ostao sa tobom, ili...

Bi, no samo ako sam samac ili sam sa devojkom kojoj takvo nesto ne smeta.
Zabranjeno voce je neodoljivo, jos ako ti se samo nudi, ima da bude slatkog mljackanja ... :D

Oklen to da izlazak sa nekim ko je zauzet mora da bude dejt? Mslm, mene tu i tamo izvodile neke za koje sam znao da imaju dečka, i nijedna me nije muvala, valjda nije različito kada se obrnu uloge.

Nisam sela za komp danas hladne glave, ljuta sam i besna na decka sa kojim sam dugo, dugo bila, tako da u ovom stanju nisam kompetentna da odgovorim, javicu se kad se malo otreznim od negativnosti.
Zaista nam je žao zbog toga što ti se dešava i zbog čega nisi u stanju da odgovoriš, te ti želimo što skoriji oporavak kako bi mogla da zadovoljiš našu radoznalost da pročitamo tvoje mišljenje, bez koga, uvereni smo, ova tema neće dostići svoj potpuni smisao.

Zene su tu da se dure....muskarci tu kao da cuju to......
Danas je svet privida....pa sad ovo gore prilagodi tome....

Prakticno je zenama uvek na umu, a muskarcima rivalitet i postovanje istog
Zato muskarac nece preuzeti kontakt a kamoli zajasiti devojku koju drugar samo otresa , a kamoli da je ozbiljan sa njom....
Medjutim to su sve decije i zastarele stavke.......

Treba izabrati odgovor u skladu sa trenutnim stanjem , ne za srednji vek....
A to znaci uskladjeno sa emancipatorkama...
Dakle iz tvog ugla ne sekiraj se, izaci ce sa tobom iako imaju decka, jer skoro da moraju da "imaju " decka....
A ti mozes da idesna istu varijantu, znaci i ti "imas" devojku , a mozes i na foru "neodoljiva" a mozes i na iskrenu foru " treba biti otvoren za tu novu privlacnost koju imate" a ne biti loyalista ili formalista.

A tu je naravno i kres varijanta sa raznim terminima,od otvorenih do joj nemam pojma zasto sam ovakva prema tebi, nikad mi se nije desilo...

Sto si gluplji i bolje obuceniji to si uspesniji....bitno je samo u toku susreta 2 puta reci nesto adekvatno i efektno...

P.S. zaboravih sumnje....
Pa muske sumnje mozes definisati kao "sve su k.u.rve samo moja nije" sto znaci da sumnje i ne treba ozbiljno uzimati vec demagoski leciti...saberi glup i lepo obucen...
A zenske sumnje su uvek tu....lece se stavljanjem u centar paznje....bilo cvecem ili nekim sitnim poklonom...Krupni pokloni znace previse paznje....
Zene vole malo neotesane i ne bas opsesivno pazljive momke...ili nisu normalniilisu opsesivni ili su lazni ili nisu uspesni koliko bi mogli da budu kad bi smanjili opsesiju...pa ce sama zenska delovati u smislu "vise mi godi da budes uspesniji nego pazljiviji preko onog sto mi treba"....

Poslednja izmena:

Izashla bih ako si mi privlacan :)

Da, na neki nacin mi sama spoznaja da imash djevojku moze biti privlacna.

Ne, ne zelim da te impresioniram, eventualno zelim da te poyebem :)

Ne, ne bi mi se javile te sumnje :)

mislim da je to jako licemerno...ako imash devojku/dechka nema shta da upoznajesh po klubovima, ja tako ne bih mogao...al dobro, nisu svi kao ja...a devojku koja ima dechka da samo za kres varijantu, naravno ako i ona to zeli...

Back