Da li bi se Vučićevom ostavkom smirili protesti i obustave u Srbiji ?

• Začetnik teme Začetnik teme Plant
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Da li bi se Vučićevom ostavkom smirili protesti i obustave u Srbiji ?

• da

glasova: 12 40,0%
  • ne

glasova: 18 60,0%

• Ukupno glasova
    30
studentski ideali su pravičnost i pravda ,borba protiv korupcija itd itd
Sta sa njima ?
Nisi obavešten.
drug Stari je rekao STUDENTI SU U PRAVU !

STUDEn TITO.png

Tako se rešavaju stvari. Tako to rade veliki političari.​

Нисам сигуран да одласком Вучића са власти долази период смиривања ситуације. Многе групе ће хтети власт. Видим шансу и за повратак краљевине и династије Карађорђевић.
Где то видиш? Ко је луд да захтева те сецикесе и пропалице назад?
Мењамо Брнабић верзију Српског на верзију престолонаследника натуцаног?

Где то видиш? Ко је луд да захтева те сецикесе и пропалице назад?
Мењамо Брнабић верзију Српског на верзију престолонаследника натуцаног?
Највеће сецикесе и јајаре су српске демократе. Не мислим на демократску странку већ на све присталице демократије овакве какву имамо сада. :kafa:

Највеће сецикесе и јајаре су српске демократе. Не мислим на демократску странку већ на све присталице демократије овакве какву имамо сада. :kafa:
Србија је какистократија, нема ни Д од демократије.

Нисам сигуран да одласком Вучића са власти долази период смиривања ситуације. Многе групе ће хтети власт. Видим шансу и за повратак краљевине и династије Карађорђевић.
Bez kralja - ne valja :hahaha:

Jel imamo kralja - nemamo. Jel' valja' - ne valja.

pa to je To :rotf:
----------------------------------
alii i Kralj bi imao manje uticaja od Vučića na medije i institucije, to ti verujem. sa druge strane taj Kralj i nije od neke pameti, pa ni od koristi, ali institucije su te koje rade posao. One su država a ne tvoj kralj ili moj Vučić.

mi smo nepismen narod,.. ( i politički nepismen) čak i ovi Pametnjakovići sa Krste ne vide drvo od šume. Ili obrnuto - svejedno.

Србија мора да се врати ономе што јесте а то је краљевина. Уз краља треба градити и демократију наравно.
Каквог црног краља? Захваљујући њему Србија је испушила. Хтео је Југославију, Срби изгубили народа, територије и части.
Србија да има Краља, било би на нивоу онога што Вучић ради тренутно. Тако да је то глупост.
Може да има Краља у имену, али без икаквих овлашћења, нек буде као лутка са насловне стране.

Studenti su svakako u pravu i tvrde da neće da se mešaju u politiku već da hoće da uče, sve drugo su kriminalci koje ucenjuje rektor i evropska uprava pravosudja kroz kriminalce Sudije Majića.....koji svakako ima podršku ubica s kosmeta koje je oslobodio....
Red je da se Majić uhapsi iz više razloga, a najvažniji je da se oslobodi pravosudje....

Не, краљ мора да има и овлашћења као председник данас и већа плус утицај. Срби су доказали да једино знају да функционишу када имамо краљевину. Републику типа Француске заборавите. Нисмо ми Срби за то. :kafa:

Каквог црног краља? Захваљујући њему Србија је испушила. Хтео је Југославију, Срби изгубили народа, територије и части.
Србија да има Краља, било би на нивоу онога што Вучић ради тренутно. Тако да је то глупост.
Може да има Краља у имену, али без икаквих овлашћења, нек буде као лутка са насловне стране.
"Lutka sa naslovne strane" je i predsednik republike Srbije - čitaj njegova prava i nadležnosti,.. da prima i akredituje ambasadore,.. to mu je glavna funkcija.

Не, краљ мора да има и овлашћења као председник данас и већа плус утицај. Срби су доказали да једино знају да функционишу када имамо краљевину. Републику типа Француске заборавите. Нисмо ми Срби за то. :kafa:
Од краља ништа. Пиши пропало. На гиљотину

Znam-ja, Znam ja, Znam, znam,.. :prstic::thumbdown:
Da li bi po glasovima i komentarima mogli da se podelimo u dve kolone: Na one 50+ i na ove druge ? :kafa:
Zašto deobe, Plant?
Ti bi vrednovao tuđe diplome, razvrstavao forumaše i davao im pravo na pisanje po polu, godištu, mestu stanovanja i štaznam šta ti se trenutno vrzma po glavi ( promenljivo je).

Na čelu koje kolone vidiš sebe?

Ovo sam mogla da napišem u bilo kojoj temi jer dugo već svrstavaš i razvrstavaš forumaše :)

Back