blablablahh
Domaćin
- Poruka
- 3.190
studentski ideali su pravičnost i pravda ,borba protiv korupcija itd itda - "Studenti su u pravu!" ?![]()
Sta sa njima ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
studentski ideali su pravičnost i pravda ,borba protiv korupcija itd itda - "Studenti su u pravu!" ?![]()
Nisi obavešten.studentski ideali su pravičnost i pravda ,borba protiv korupcija itd itd
Sta sa njima ?
Ali Tito nije bio u pravu!!!!!Nisi obavešten.
drug Stari je rekao STUDENTI SU U PRAVU !
Где то видиш? Ко је луд да захтева те сецикесе и пропалице назад?Нисам сигуран да одласком Вучића са власти долази период смиривања ситуације. Многе групе ће хтети власт. Видим шансу и за повратак краљевине и династије Карађорђевић.
Највеће сецикесе и јајаре су српске демократе. Не мислим на демократску странку већ на све присталице демократије овакве какву имамо сада.Где то видиш? Ко је луд да захтева те сецикесе и пропалице назад?
Мењамо Брнабић верзију Српског на верзију престолонаследника натуцаног?
Србија је какистократија, нема ни Д од демократије.Највеће сецикесе и јајаре су српске демократе. Не мислим на демократску странку већ на све присталице демократије овакве какву имамо сада.![]()
Bez kralja - ne valjaНисам сигуран да одласком Вучића са власти долази период смиривања ситуације. Многе групе ће хтети власт. Видим шансу и за повратак краљевине и династије Карађорђевић.
Србија мора да се врати ономе што јесте а то је краљевина. Уз краља треба градити и демократију наравно.Србија је какистократија, нема ни Д од демократије.
pa niko, dok ga ne izglasamo.Veliko je pitanje šta bi bilo u Srbiji. Jer i dalje se ne smije da kaže ko dolazi posle Vučića.
Каквог црног краља? Захваљујући њему Србија је испушила. Хтео је Југославију, Срби изгубили народа, територије и части.Србија мора да се врати ономе што јесте а то је краљевина. Уз краља треба градити и демократију наравно.
"Lutka sa naslovne strane" je i predsednik republike Srbije - čitaj njegova prava i nadležnosti,.. da prima i akredituje ambasadore,.. to mu je glavna funkcija.Каквог црног краља? Захваљујући њему Србија је испушила. Хтео је Југославију, Срби изгубили народа, територије и части.
Србија да има Краља, било би на нивоу онога што Вучић ради тренутно. Тако да је то глупост.
Може да има Краља у имену, али без икаквих овлашћења, нек буде као лутка са насловне стране.
Од краља ништа. Пиши пропало. На гиљотинуНе, краљ мора да има и овлашћења као председник данас и већа плус утицај. Срби су доказали да једино знају да функционишу када имамо краљевину. Републику типа Француске заборавите. Нисмо ми Срби за то.![]()
Nemoj tako. Razvoj turizma. Bio sam na velikoj izložbi cveća na dvoru,.. pa i dvor je otvoren za posete turista,..Од краља ништа. Пиши пропало. На гиљотину
Oce slavicemo mesec dana
Zašto deobe, Plant?Znam-ja, Znam ja, Znam, znam,..
Da li bi po glasovima i komentarima mogli da se podelimo u dve kolone: Na one 50+ i na ove druge ?![]()