Da li bi se Vučićevom ostavkom smirili protesti i obustave u Srbiji ?

• Začetnik teme Začetnik teme Plant
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Da li bi se Vučićevom ostavkom smirili protesti i obustave u Srbiji ?

• da

glasova: 12 40,0%
  • ne

glasova: 18 60,0%

• Ukupno glasova
    30
Koji mediji?Ko je dotični?
Ево ти Руски
1000008837.jpg

Pa?To je šestina našeg stanovništva.Mi ostali smo kao što vidiš zadovoljni.
То је само у Београду. Протести су свуда по Србији, тако да је бројка већа.

Са чим сте задовољни? Корупцијом, крађом, лажима, пљачком безакоњем?
Ако сте задовољни тиме, то говори пуно о вама.

Pa vidim kako niste 2012 dozvolili.
2012 је добио на изборима јер су људи стварно поверовали да ће бити за правду, патриотизам и те приче. Тад су демократе и демократски препустиле столицу, да ли због својих убеђења, или зато што је пао договор, питај бога.
После тога су се ствари промениле, он је пустио корење, и један део Србије бојкотовао изборе.
Прекипело је на крају, 12 година јахања, лагања и пљачке је било доста.
Тако је било и са Слобом, додуше, њега су рушили и споља и изнутра.

То је само у Београду. Протести су свуда по Србији, тако да је бројка већа.

Са чим сте задовољни? Корупцијом, крађом, лажима, пљачком безакоњем?
Ако сте задовољни тиме, то говори пуно о вама.
Da,time smo zadovoljni.I svojim privatnim životom,takođe.A nezadovoljni smo blokadama i nasiljem studenata i opozicije.

Pa?To je šestina našeg stanovništva.Mi ostali smo kao što vidiš zadovoljni.
Proračun ti je genijalan. Pa samo ja koji sam bio na protestu znam bar njih 30 koji nisu, a jesu protiv hulje. Počev od moje tetke i teče koji su stari da idu na proteste, preko prijatelja do majki sa bebama koje isto nisu mogli, ali su protiv ovog smrada.

Pitao sam sinoć Altera,pa evo da pitam i tebe...Da li bi se složio da tebe ovde zovemo hulja?
Постоји само један хуља тренутно, али има много својих хуљица, или би више волели назив "јајаре" пошто мора да су нека хибридна јаја, ботујете без престанка.

Постоји само један хуља тренутно, али има много својих хуљица, или би више волели назив "јајаре" пошто мора да су нека хибридна јаја, ботујете без престанка.
Jajare smo videli u Nišu,gađali su prolaznike.

Proračun ti je genijalan. Pa samo ja koji sam bio na protestu znam bar njih 30 koji nisu, a jesu protiv hulje. Počev od moje tetke i teče koji su stari da idu na proteste, preko prijatelja do majki sa bebama koje isto nisu mogli, ali su protiv ovog smrada.
Nemoj paliti?Tvoj teča je ...pravi čovek, domaćin.Ima ženu.

Back