Мизантропија
Ističe se
- Poruka
- 2.473
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa?To je šestina našeg stanovništva.Mi ostali smo kao što vidiš zadovoljni.Ево ти Руски
Pogledajte prilog 1703456
То је само у Београду. Протести су свуда по Србији, тако да је бројка већа.Pa?To je šestina našeg stanovništva.Mi ostali smo kao što vidiš zadovoljni.
Тај "све је исто, само њега нема" рад.Bilo ko da dođe posle izbora biće isto.
Pa vidim kako niste 2012 dozvolili.Тај "све је исто, само њега нема" рад.
Биће исто ако дозволимо да то буде.
2012 је добио на изборима јер су људи стварно поверовали да ће бити за правду, патриотизам и те приче. Тад су демократе и демократски препустиле столицу, да ли због својих убеђења, или зато што је пао договор, питај бога.Pa vidim kako niste 2012 dozvolili.
Naravno da ne bi. Odgovornost i procesuiranje svih. Od Hulje do zadnjeg bota koji je sisao državnu kasu da bi održavao ovu gamad na vlasti.Što se tiče teme,kao što sam rekao njih ne bi smirili ni da da ostavku AV ni ZD.
Ni tada se protesti ne bi smirili.Naravno da ne bi. Odgovornost i procesuiranje svih. Od Hulje do zadnjeg bota koji je sisao državnu kasu da bi održavao ovu gamad na vlasti.
Ne baš. 2012. je dobio na izborima (poslednjim koliko toliko demokratskim) jer je narod glasao protiv DOS-a.2012 је добио на изборима јер су људи стварно поверовали да ће бити за правду,
Naravno da bi.Ni tada se protesti ne bi smirili.
Da,time smo zadovoljni.I svojim privatnim životom,takođe.A nezadovoljni smo blokadama i nasiljem studenata i opozicije.То је само у Београду. Протести су свуда по Србији, тако да је бројка већа.
Са чим сте задовољни? Корупцијом, крађом, лажима, пљачком безакоњем?
Ако сте задовољни тиме, то говори пуно о вама.
Proračun ti je genijalan. Pa samo ja koji sam bio na protestu znam bar njih 30 koji nisu, a jesu protiv hulje. Počev od moje tetke i teče koji su stari da idu na proteste, preko prijatelja do majki sa bebama koje isto nisu mogli, ali su protiv ovog smrada.Pa?To je šestina našeg stanovništva.Mi ostali smo kao što vidiš zadovoljni.
Pitao sam sinoć Altera,pa evo da pitam i tebe...Da li bi se složio da tebe ovde zovemo hulja?Naravno da ne bi. Odgovornost i procesuiranje svih. Od Hulje do zadnjeg bota koji je sisao državnu kasu da bi održavao ovu gamad na vlasti.
Јел си задовољан што твој ПреЦедник изабра Шутановца за Амбасадора?Da,time smo zadovoljni.I svojim privatnim životom,takođe.A nezadovoljni smo blokadama i nasiljem studenata i opozicije.
Od sektinih gamadi poput tebe i sličnih to može da mi bude samo vrhunski kompliment.Pitao sam sinoć Altera,pa evo da pitam i tebe...Da li bi se složio da tebe ovde zovemo hulja?
Постоји само један хуља тренутно, али има много својих хуљица, или би више волели назив "јајаре" пошто мора да су нека хибридна јаја, ботујете без престанка.Pitao sam sinoć Altera,pa evo da pitam i tebe...Da li bi se složio da tebe ovde zovemo hulja?
Da.Veoma sam zadovoljan.A ti?Јел си задовољан што твој ПреЦедник изабра Шутановца за Амбасадора?
Jajare smo videli u Nišu,gađali su prolaznike.Постоји само један хуља тренутно, али има много својих хуљица, или би више волели назив "јајаре" пошто мора да су нека хибридна јаја, ботујете без престанка.
Naravno da jesi. Hulja da ti da njegovo lično g.... da pojedeš ti bi bio presrećan.Da.Veoma sam zadovoljan.A ti?
da bi se porodila mora neko prvo da te naguziСрбија би се препородила вучићевом оставком.
Nemoj paliti?Tvoj teča je ...pravi čovek, domaćin.Ima ženu.Proračun ti je genijalan. Pa samo ja koji sam bio na protestu znam bar njih 30 koji nisu, a jesu protiv hulje. Počev od moje tetke i teče koji su stari da idu na proteste, preko prijatelja do majki sa bebama koje isto nisu mogli, ali su protiv ovog smrada.