Мизантропија
Ističe se
- Poruka
- 2.533
Е то можеNemoj tako. Razvoj turizma. Bio sam na velikoj izložbi cveća na dvoru,.. pa i dvor je otvoren za posete turista,..

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Е то можеNemoj tako. Razvoj turizma. Bio sam na velikoj izložbi cveća na dvoru,.. pa i dvor je otvoren za posete turista,..
da, pa nisam ja DobricaZašto deobe, Plant?
Ti bi vrednovao tuđe diplome, razvrstavao forumaše i davao im pravo na pisanje po polu, godištu, mestu stanovanja i štaznam šta ti se trenutno vrzma po glavi ( promenljivo je).
StudentskeNa čelu koje kolone vidiš sebe?
hteo sam reći: da su stariji članovi ( 50+) za status quo (za Vučića) a mlađi (ima i njih za divno čudo) za promene .Ovo sam mogla da napišem u bilo kojoj temi jer dugo već svrstavaš i razvrstavaš forumaše
Auuuu ala si se ti ovde nakenj'o..Pa jedini koji će da beže ulicama će biti ovi što nam kidaju živce blokadama.Kakav narod čoveče,pa vas ima šaka jada i dosadni ste do neba,provaljeni ste.Na izbore pa zaokruži svog favorita.Pesadinac, idi kopaj rov, ostavi pismenima da vode politiku.
Bolesnik je stavio kriminalce da ga cuvaju ispred Predsednistva, a onda postavio policiju da cuva kriminalce. Obrukao Srbiju za sva vremena, ceo svet video.
A onda je opalio direkcionim oruzjem na narod koji je odavao postu STRADALIMA, citaj UBIJENIMA zbog korupcije od strane njega i njegove bande.
Gotovi ste - kako cete da odete je na vama. Ali kad narod pocne da vas juri ulicama...
Ненадлежни фактор. Што му дајеш на значају ?Šta mislite ?
Ti koji su to trebali da urade su ovi koji hoce da dodju posle ovog. Aleksić bio uz Dinkića, Pacovka kod secesioniste Čanka, Djiki je old school, Milos Jovanovic u DSS itd.Šta dobijamo njegovom ostavkom bez odgovaranja i procesuiranja? Sledećeg "Vučića"?
Svaka sledeća vlast mora da zna da će debelo da odgovara za lošu politiku koju bude vodila. Pa ćemo videti ko će se tako zdušno otimati za vlast.
6. oktobra nije to urađeno i evo dokle smo stigli.
Kao što su odgovarali JUL/SPS i DOS?Šta dobijamo njegovom ostavkom bez odgovaranja i procesuiranja? Sledećeg "Vučića"?
Svaka sledeća vlast mora da zna da će debelo da odgovara za lošu politiku koju bude vodila. Pa ćemo videti ko će se tako zdušno otimati za vlast.
6. oktobra nije to urađeno i evo dokle smo stigli.
Ovo je prilika koju ne treba ovaj srpski narod da propusti.
Izvini, čemu sad ovakvo pozivanje na srpski narod kad si na susednoj temi izjavila na nisi Srpkinja? Neko bi pomislio da je u pitanju demagogija.Prilika za šta?
Još je prihvaćen sps da i dalje jaše. Mislite da neće sledećima da se prilepi?Ti koji su to trebali da urade su ovi koji hoce da dodju posle ovog. Aleksić bio uz Dinkića, Pacovka kod secesioniste Čanka, Djiki je old school, Milos Jovanovic u DSS itd.
da, pa nisam ja Dobrica
vi to ozbiljno ? A, diplome obavezno,.. pred komisijama državnih fakulteta.
Studentske,.. pisao sam,.. ako se zapuca.
hteo sam reći: da su stariji članovi ( 50+) za status quo (za Vučića) a mlađi (ima i njih za divno čudo) za promene .
Ražanj je spreman, doduše zec je još u šumi.Pesadinac, idi kopaj rov, ostavi pismenima da vode politiku.
Bolesnik je stavio kriminalce da ga cuvaju ispred Predsednistva, a onda postavio policiju da cuva kriminalce. Obrukao Srbiju za sva vremena, ceo svet video.
A onda je opalio direkcionim oruzjem na narod koji je odavao postu STRADALIMA, citaj UBIJENIMA zbog korupcije od strane njega i njegove bande.
Gotovi ste - kako cete da odete je na vama. Ali kad narod pocne da vas juri ulicama...
To sam odgovorila onoj Nislijki sa nikom na K ....Izvini, čemu sad ovakvo pozivanje na srpski narod kad si na susednoj temi izjavila na nisi Srpkinja? Neko bi pomislio da je u pitanju demagogija.
Ne.Znam-ja, Znam ja, Znam, znam,..
Da li bi po glasovima i komentarima mogli da se podelimo u dve kolone: Na one 50+ i na ove druge ?![]()
Takvi najbrže nauče da kradu.Нови људи, ако треба и неискусни...
Kako je u Prištini?On je otvoreno poceo da preti tuzilastvu, policiji, prosveti itd. smenjivanjem ako nisu njemu lojalni.
ЈееестеTakvi najbrže nauče da kradu.
Srce jedno. Ti bi dao da ti Pol Pot i Hitler organizuju izbore.
Izbora će biti, ne brini se. Ali pod poštenim uslovima. A ovo go*no ide dole na ovaj ili onaj način.
Možda neki žale za Brozom? Kažu tad je bila demokratija.Da je AV -Pol Pot ili Hitler, ti bi odavno bio u carstvu nebeskom a tvoja porodica i najbliži prijatelji u nekom konclogoru, u najboljem slučaju.
Zamisli u vreme te dvojice da neko nekažnjeno blokira ulice, mostove, državne zgrade, njih lično vredja...
I ti sam znaš da je poredjenje grotesktno, ali vam je lepo da gurate takve besmislice. Patetika živa.
Onaj koji čeka da mu vlast sama padne u krilo:A kakav je faktor "prozapadna opozicija" u studentskim protestima i narodnoj pobuni pa njih uključuješ u raspravu?
Боље од ових, тренутно?Takvi najbrže nauče da kradu.
Mogu da traže šta hoće, samo nek se ne nadaju previše.Onaj koji čeka da mu vlast sama padne u krilo:
Pogledajte prilog 1703299
O tome i govorim. Nisu. E sad hoće.Kao što su odgovarali JUL/SPS i DOS?
Auuuu ala si se ti ovde nakenj'o..Pa jedini koji će da beže ulicama će biti ovi što nam kidaju živce blokadama.Kakav narod čoveče,pa vas ima šaka jada i dosadni ste do neba,provaljeni ste.Na izbore pa zaokruži svog favorita.
Što reče Šojić: Hoće,hoće...O tome i govorim. Nisu. E sad hoće.