Da li bi se Vučićevom ostavkom smirili protesti i obustave u Srbiji ?

• Začetnik teme Začetnik teme Plant
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Da li bi se Vučićevom ostavkom smirili protesti i obustave u Srbiji ?

• da

glasova: 12 40,0%
  • ne

glasova: 18 60,0%

• Ukupno glasova
    30
Da je AV -Pol Pot ili Hitler, ti bi odavno bio u carstvu nebeskom a tvoja porodica i najbliži prijatelji u nekom konclogoru, u najboljem slučaju.
Zamisli u vreme te dvojice da neko nekažnjeno blokira ulice, mostove, državne zgrade, njih lično vredja...

I ti sam znaš da je poredjenje grotesktno, ali vam je lepo da gurate takve besmislice. Patetika živa.

Pesadinac, idi kopaj rov, ostavi pismenima da vode politiku.

Bolesnik je stavio kriminalce da ga cuvaju ispred Predsednistva, a onda postavio policiju da cuva kriminalce. Obrukao Srbiju za sva vremena, ceo svet video.

A onda je opalio direkcionim oruzjem na narod koji je odavao postu STRADALIMA, citaj UBIJENIMA zbog korupcije od strane njega i njegove bande.

Gotovi ste - kako cete da odete je na vama. Ali kad narod pocne da vas juri ulicama...

To je taj vaš nivo komunikacije, ko nalokani alkosi iz neke kafane u Babušnici.
Nego jesi li počeo da se spremaš za revoluciju? Znaš kako se ono kaže- revolucija nije zec da pobegne ali nije ni magarac da beskonačno čeka.
Ja sam već napomenuo više puta ovda. Sa žval.inim botovima ne diskutujem. Samo ih vređam. 😊

Pesadinac, idi kopaj rov, ostavi pismenima da vode politiku.

Bolesnik je stavio kriminalce da ga cuvaju ispred Predsednistva, a onda postavio policiju da cuva kriminalce. Obrukao Srbiju za sva vremena, ceo svet video.

A onda je opalio direkcionim oruzjem na narod koji je odavao postu STRADALIMA, citaj UBIJENIMA zbog korupcije od strane njega i njegove bande.

Gotovi ste - kako cete da odete je na vama. Ali kad narod pocne da vas juri ulicama...
Direkciono oruzje po onima koji po 1128 put odavaju poštu nastradalima na sred ulice? Ne može odavanje pošte nigde drugde nego mora baš nasred iste?
Pa koliko beše mrtvih, ranjenih, osakaćenih od tog direkcionog oružja, jel bio pokolj pravi?
Neki od vas su gadno prolupali.😂

Direkciono oruzje po onima koji po 1128 put odavaju poštu nastradalima na sred ulice? Ne može odavanje pošte nigde drugde nego mora baš nasred iste?
Pa koliko beše mrtvih, ranjenih, osakaćenih od tog direkcionog oružja, jel bio pokolj pravi?
Neki od vas su gadno prolupali.😂

Odmah sam video da si nepismen, ne raspravljaj o onome o cemu nemas pojma. Idi kopaj rov, pa ces da cistis WC-e.

Odmah sam video da si nepismen, ne raspravljaj o onome o cemu nemas pojma. Idi kopaj rov, pa ces da cistis WC-e.
Fraze, parole, kvazifilozofisanje, bedni pokušaji vredjanja, nož za pojasom, bibersprej na trudnicu, gadjanje ljudi jajima u čoporu, onaj nesretnik iz Čačka, - ukratko srpska opozicija. Šta smo mi Bogu skrivili da opozicija bude još gora od vlasti, baš nas neće.🥴

Fraze, parole, kvazifilozofisanje, bedni pokušaji vredjanja, nož za pojasom, bibersprej na trudnicu, gadjanje ljudi jajima u čoporu, onaj nesretnik iz Čačka, - ukratko srpska opozicija. Šta smo mi Bogu skrivili da opozicija bude još gora od vlasti, baš nas neće.🥴
Nebrojeni drzavni udari, protivzakonito oruzje za masovno dejstvo upotrebljeno protiv mirnih gradjana, Jovanjica iliti drzavna farma narkotika, Savamala ili banditsko rusenje citavog bloka zgrada da bi se pravio nekakav Beograd na vodi, zaduzivanja Srbije koja nece moci da vrati bog otac, ubistva (Cvijan, Ivanovic, zrtve Velje Nevolje i njegove bande, ko zna ko sve jos o cemu ni ne znamo), IZDAJA KOSOVA I METOHIJE I PREDAJE SEVERA SIPTARIMA...

Sve uradjeno od strane drzavnih organa. To se zove teroristicko-kriminalna organizovana grupa koja radi na nasilnom rusenju ustavnog poretka R. Srbije, i sa njima ce obracun biti u skladu sa pocinjenim nedelima.

Borite se za nenameštene izbore ili dižite revoluciju, treće nema jer je lik jedno 10 puta u zadnjih par meseci rekao da silazi sa vlasti samo porazom na izborima ili fizičkom eliminacijom.
Vi bi ste očito neki treći put koji ne postoji. Ovaj sa šetnjama i blokadama. To ga neće skinuti. Ako vam to dosada nije jasno znači da živite u iluzijama.
Ko kaze da borba nije pocela? :)

Sve uradjeno od strane drzavnih organa. To se zove teroristicko-kriminalna organizovana grupa koja radi na nasilnom rusenju ustavnog poretka R. Srbije, i sa njima ce obracun biti u skladu sa pocinjenim nedelima.
Pa gde je taj obračun, pa kad će taj obračun, pa gde su te srpske ČeGevare, samo tupite na forumima, pretite, planirate, držite govore, presipate iz šupljeg u prazno pa onda vraćate iz praznog u šuplje, baš kao i oni " revolucionari" iz N. Sada, virtualni junaci a kad dodjoše drugovi saviše glave i klecavih kolena odoše u bajbok.
Ne da vam je priča šupljak nego je tragikomična farsa.

Iznenadila bi se kad bi znala da se ni ne secam koliko sam toga u zivotu procitala :)
Jaoj kako si intrigantna.:zaljubljena:
11 vestica.gif
2223 jaoj.gif
2222.gif

žali se trampu kako je protiv njega jedna televizija koja uzgred nema nac frekv. u srbiji kao protiv trampa cnn u americi a on ima 200 televizija i novina i svakodnevnu trovačku i bolesnu kampanju
bolestan i lud čovek koji mora da se skloni on izbore shvata samo kao novo muljanje reketiranje i ucenjivanje koje će ponovo pokrasti..zato samo ostavka i povlačenje da bi se smirile tenzije

Back