Мизантропија
Ističe se
- Poruka
- 2.575
Значи "жути" су сад у реду? Само да потврдим.Da.Veoma sam zadovoljan.A ti?
Јајаре су добиле јаја, јер то рече онај ваш Мина, да вас држе цео дан.Jajare smo videli u Nišu,gađali su prolaznike.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Значи "жути" су сад у реду? Само да потврдим.Da.Veoma sam zadovoljan.A ti?
Јајаре су добиле јаја, јер то рече онај ваш Мина, да вас држе цео дан.Jajare smo videli u Nišu,gađali su prolaznike.
Да, јер је то циљ опозиције и служби које то воде и организују.Šta mislite ?
Jel imaš brkove?Pitam za drugaricu.Naravno da jesi. Hulja da ti da njegovo lično g.... da pojedeš ti bi bio presrećan.![]()
Tvoja ljubav prema žvali je iskrena i prava ili je podmazana majonezom iz sendviča i sa par crvenih?Nemoj paliti?Tvoj teča je ...pravi čovek, domaćin.Ima ženu.
Sliku molim. Drugarice.Jel imaš brkove?Pitam za drugaricu.
Ne može biti jajara onaj koji je slučajno naišao pored grupe umobolnih.Значи "жути" су сад у реду? Само да потврдим.
Јајаре су добиле јаја, јер то рече онај ваш Мина, да вас држе цео дан.
...Sliku molim. Drugarice.
One sns gamadi?Ne može biti jajara onaj koji je slučajno naišao pored grupe umobolnih.
Ниси одговорио. Јел су "жути" сада у реду?Ne može biti jajara onaj koji je slučajno naišao pored grupe umobolnih.
Naravno da jesu. Najgori talog i šljam dos-a je preleteo u tu septičku jamu sns-a.Ниси одговорио. Јел су "жути" сада у реду?
One sns gamadi?
Ako ovo nije smešno pa ja ne znam sta jeste...Pogledajte prilog 1703479
Efekat zvučnog topa na opoziciju,studente&Co.
Posle njega ste se ukenjali.
Na vetar sam mislio![]()
Nisam i neću jer karikiraš.Ниси одговорио. Јел су "жути" сада у реду?
Miševi...Ako ovo nije smešno pa ja ne znam sta jeste...![]()
ko je tražio njegovu ostavku?Šta mislite ?
Umeš li napisati barem jedan post bez uvreda i pogrdnih reči?Go*ance![]()
Шта карикирам?Nisam i neću jer karikiraš.
Trudim se, ali ne mogu. Sns gamad prosto vape za tim.Umeš li napisati barem jedan post bez uvreda i pogrdnih reči?
Izvinjavam se što vam kvarim žurku no neće baš biti da je Vučić postavio sistem . On ga je nasledio i doveo do svog nužnog ishoda prezaduženosti i ekonomskog kolapsa. Sledstveno kolonijalnog položaja i enormne korupcije... Ali kada se vide svi elementi tog sistema jasno se ocrtavaju njegovi koreni od vakata Đinđića i Koštunice .Ne.
Sistem je los, Vucic odlazi sa vlasti, ali trazi se promena CELOG sistema.
Sto jeste tezak posao jer je sada sve na losim temeljima.
On i njegovi su zamracili svaki segment ove napacene zemlje.
Mnogo ce ici tesko I sa oporavkom posle njih.
Ne kvaris meni zurku.Izvinjavam se što vam kvarim žurku no neće baš biti da je Vučić postavio sistem . On ga je nasledio i doveo do svog nužnog ishoda prezaduženosti i ekonomskog kolapsa. Sledstveno kolonijalnog položaja i enormne korupcije... Ali kada se vide svi elementi tog sistema jasno se ocrtavaju njegovi koreni od vakata Đinđića i Koštunice .
Ako se već kao najveći problem postavlja sam sistem što je tačna dijagnoza onda zamena Vučića nekom prozapadnom opozicijom jeste običan kratkotrajni krpež.