Da li bi se Vučićevom ostavkom smirili protesti i obustave u Srbiji ?

• Začetnik teme Začetnik teme Plant
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Da li bi se Vučićevom ostavkom smirili protesti i obustave u Srbiji ?

• da

glasova: 12 40,0%
  • ne

glasova: 18 60,0%

• Ukupno glasova
    30
One sns gamadi?
9878817858c2ae06847bbce2d1c59c6e.jpg

Efekat zvučnog topa na opoziciju,studente&Co.
Posle njega ste se ukenjali.
Na vetar sam mislio🤣

Nisam i neću jer karikiraš.
Шта карикирам?
Јел Шутановац лобиста за НАТО? Јесте
Јел Шутановац био ДС "Жути"? Јесте
Јел Вучић и остатак његове свите (укључујући и вас режимске ботове) нон-стоп спомињу "жуте" и Ђиласа и како су покрали Србију? Јесте

Дакле у ком универзуму је нормално да некога ко је лопов, лажов и ко се залаже за непријатеље твоје земље, и чију бившу странку прозиваш кад код стигнеш, ти поставиш за Амбасадора?

Uzroci Hubrisovog Sindroma​

1. Moć i Autoritet: Osobe koje su na visokim pozicijama moći često su izložene velikim količinama stresa i odgovornosti. Taj intenzivan pritisak može dovesti do razvoja hubrisa kao načina suočavanja s izazovima.
  2. Odsustvo Kontrole: Nedostatak mehanizama nadzora i ograničenja moći može stvoriti povoljno okruženje za razvoj hubrisa. Kada osoba nije odgovorna nikome ili nema sisteme koji bi je ograničavali, može postati sklonija neprikladnom ponašanju.
  3. Manjak Kritičkog Razmišljanja: Ako su pojedinci okruženi ljudima koji uvek potvrđuju njihove odluke i ideje, može doći do gubitka kritičkog razmišljanja. Nedostatak konstruktivne kritike može pridoneti razvoju hubrisa.

Umeš li napisati barem jedan post bez uvreda i pogrdnih reči?
Trudim se, ali ne mogu. Sns gamad prosto vape za tim. 🤷
A sa druge strane, njih je tesko, skoro nemoguće uvrediti. Jer sve što im kažeš oni činjenično jesu. Zašto bi se g uvredilo kada mu kažeš da je g? Jer jeste to što jeste. G.

Poslednja izmena:
Ne.
Sistem je los, Vucic odlazi sa vlasti, ali trazi se promena CELOG sistema.
Sto jeste tezak posao jer je sada sve na losim temeljima.
On i njegovi su zamracili svaki segment ove napacene zemlje.
Mnogo ce ici tesko I sa oporavkom posle njih.
Izvinjavam se što vam kvarim žurku no neće baš biti da je Vučić postavio sistem . On ga je nasledio i doveo do svog nužnog ishoda prezaduženosti i ekonomskog kolapsa. Sledstveno kolonijalnog položaja i enormne korupcije... Ali kada se vide svi elementi tog sistema jasno se ocrtavaju njegovi koreni od vakata Đinđića i Koštunice .
Ako se već kao najveći problem postavlja sam sistem što je tačna dijagnoza onda zamena Vučića nekom prozapadnom opozicijom jeste običan kratkotrajni krpež.

Izvinjavam se što vam kvarim žurku no neće baš biti da je Vučić postavio sistem . On ga je nasledio i doveo do svog nužnog ishoda prezaduženosti i ekonomskog kolapsa. Sledstveno kolonijalnog položaja i enormne korupcije... Ali kada se vide svi elementi tog sistema jasno se ocrtavaju njegovi koreni od vakata Đinđića i Koštunice .
Ako se već kao najveći problem postavlja sam sistem što je tačna dijagnoza onda zamena Vučića nekom prozapadnom opozicijom jeste običan kratkotrajni krpež.
Ne kvaris meni zurku.
Srbiji kvaris.
Pomislite na svoju decu u ovakvom sistemu.
Ja sam bar taj problem resila.

Back