Da li bi se Vučićevom ostavkom smirili protesti i obustave u Srbiji ?

• Začetnik teme Začetnik teme Plant
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Da li bi se Vučićevom ostavkom smirili protesti i obustave u Srbiji ?

• da

glasova: 12 40,0%
  • ne

glasova: 18 60,0%

• Ukupno glasova
    30
Ne, padom SNSa nastavio bi se sukob narodnih zboraša i liberaša tj. prozapadne opozicije a na trećoj strani stajali bi obezglavljeni nacionalisti koji bi prišli zborašima. Nastavak koji sledi jesu frakcionaške borbe.
Sam kraj opisuje Marksov citat koji kaže da će se on desiti kada se bude obesio prodavac konopca koji je taj konop prodao za zadnjeg obešenog.
Kako mali Ćaci zamišlja Srbiju...

Ne.
Sistem je los, Vucic odlazi sa vlasti, ali trazi se promena CELOG sistema.
Sto jeste tezak posao jer je sada sve na losim temeljima.
On i njegovi su zamracili svaki segment ove napacene zemlje.

Mnogo ce ici tesko I sa oporavkom posle njih.
..ili kako "natjerati" preko 70% gradjana Srbije da glasa za tamo neke koji su jedva i cenzus prešli. :lol:
Svakako da je to "težak posao" jer kako nekoga ubijediti da predje sa konja na magarca. :mrgreen:
Doduše nekima je mračno i kada sunce sija.. ;)

..ili kako "natjerati" preko 70% gradjana Srbije da glasa za tamo neke koji su jedva i cenzus prešli. :lol:
Svakako da je to "težak posao" jer kako nekoga ubijediti da predje sa konja na magarca. :mrgreen:
Ono sto ti nikad neces priznati je da su izbori bili namesteni.
To je kljucni tvoj problem.

Ne treba suditi o konju koji te nije jahao :kafa:

Ali glavni posao je odradjen: Kosovo je neovisno ( i već se udružuje sa Hrvatima, Albancima,. ).

Psiholozi i psihijatri preplavili Krstaricu 🤔
Hmmm...kao da ti treba obrazovani slikar da ti stručno potvrdi da je očigledno crvena boja stvarno crvena.
A sa druge strane, ja među mojim ličnim prijateljima imam jednog psihijatra(i to dobrog) i nekoliko psihologa. I svi potvrđuju da je lud. Sa sve listom stručnih dijagnoza.

Optimizam zrači sa fotografije
1742894515940.png

Rušenje i procesuiranja Vučića je samo početak posla. Verovatno najlakši deo. Posle dolazi najzaje*aniji. Vađenje države iz go*ana. Mislim da su one scene tokom krize u Grčkoj od pre koju godinu mala maca u odnosu šta nas čeka.
Država nam je upala u g...na onog trenutka kada je rešila da omogući prava i slobode koje nisu deo našeg podneblja, kulture i tradicije.
Inače bi država trebalo da vas sve pritisne do pucanja,da vidite kako izgleda kada vam broje rebra i lupaju vaspitno popravne.Ovo se obezobrazio narod, blokiraju puteve,legitimišu policiju(!) i ne znaju više šta hoće od besa.Vreme je da se tome stane na put.

Klasično demagoško baljezganje ljudi tipa "nisam za Vučića, ali..". 🙄
"Sve je loše, takav smo narod, svi su isti, posle AV potop...bla bla...", što je jelte posve legitiman razlog da ne tražimo nikakve promene. Zbog takvih su nam ovaj i slični na grbači zadnjih 40 i više godina.
Promene da. Na izborima. Ili se faćaj oružja i u prve redove. Samo tad moźe i da se nastrada, to znaś i sam.
Inače često je upravo istina da oni divni novi koji se bore protiv groznih starih budu još i gori, boljševici i Lenjin, Staljin nakon dinastije Romanov, Robespierre, Marat pa zatim Napoleon nakon Luja XVI.

Svi su oni došli na vlast silom. Vi čak nemate onu stvar ni za silu ( bacanje jaja u gomili na civile vam je najveći uspeh ) već bi što narod kaže- da se j ali da vam ne ...
Samo izbori.

Država nam je upala u g...na onog trenutka kada je rešila da omogući prava i slobode koje nisu deo našeg podneblja, kulture i tradicije.
Inače bi država trebalo da vas sve pritisne do pucanja,da vidite kako izgleda kada vam broje rebra i lupaju vaspitno popravne.Ovo se obezobrazio narod, blokiraju puteve,legitimišu policiju(!) i ne znaju više šta hoće od besa.Vreme je da se tome stane na put.
Hajde neka proba. 😊

Ono sto ti nikad neces priznati je da su izbori bili namesteni.
To je kljucni tvoj problem.
Borite se za nenameštene izbore ili dižite revoluciju, treće nema jer je lik jedno 10 puta u zadnjih par meseci rekao da silazi sa vlasti samo porazom na izborima ili fizičkom eliminacijom.
Vi bi ste očito neki treći put koji ne postoji. Ovaj sa šetnjama i blokadama. To ga neće skinuti. Ako vam to dosada nije jasno znači da živite u iluzijama.

A kakav je faktor "prozapadna opozicija" u studentskim protestima i narodnoj pobuni pa njih uključuješ u raspravu?
Što se mene tiče remetilački. Mada isti polažu nadu u preokret, meni je jedan sagovornik na krstarici poverljivo priznao kako studente žele da iskoriste kao mulu a da će oni oni preuzeti vlast. Pogrešno nadam se.

Promene da. Na izborima. Ili se faćaj oružja i u prve redove. Samo tad moźe i da se nastrada, to znaś i sam.
Inače često je upravo istina da oni divni novi koji se bore protiv groznih starih budu još i gori, boljševici i Lenjin, Staljin nakon dinastije Romanov, Robespierre, Marat pa zatim Napoleon nakon Luja XVI.

Svi su oni došli na vlast silom. Vi čak nemate onu stvar ni za silu ( bacanje jaja u gomili na civile vam je najveći uspeh ) već bi što narod kaže- da se j ali da vam ne ...
Samo izbori.
Srce jedno. Ti bi dao da ti Pol Pot i Hitler organizuju izbore. 😊
Izbora će biti, ne brini se. Ali pod poštenim uslovima. A ovo go*no ide dole na ovaj ili onaj način.

Borite se za nenameštene izbore ili dižite revoluciju, treće nema jer je lik jedno 10 puta u zadnjih par meseci rekao da silazi sa vlasti samo porazom na izborima ili fizičkom eliminacijom.
Vi bi ste očito neki treći put koji ne postoji. Ovaj sa šetnjama i blokadama. To ga neće skinuti. Ako vam to dosada nije jasno znači da živite u iluzijama.
Na stranu sad sve to, nego mi je interesantno kako u zadnjih nekoliko dana menjaš priču. Od vernog lizača žva.linog sfinktera do "lika". Spremaš se polako za prelet? 😊

Srce jedno. Ti bi dao da ti Pol Pot i Hitler organizuju izbore. 😊
Izbora će biti, ne brini se. Ali pod poštenim uslovima. A ovo go*no ide dole na ovaj ili onaj način.
Da je AV -Pol Pot ili Hitler, ti bi odavno bio u carstvu nebeskom a tvoja porodica i najbliži prijatelji u nekom konclogoru, u najboljem slučaju.
Zamisli u vreme te dvojice da neko nekažnjeno blokira ulice, mostove, državne zgrade, njih lično vredja...

I ti sam znaš da je poredjenje grotesktno, ali vam je lepo da gurate takve besmislice. Patetika živa.

Ne.

Ima jedno cuveno delo, zove se Zlocin i kazna.

Posto mi imamo ovde teroristicko-kriminalnu organizovanu grupu, bez 50000 ljudi koji ce zavrsiti na TESKOJ ROBIJI, citaj na prinudnom radu do kraja zivota uz oduzimanje sve imovine, bolje da nista i ne radimo. Imali smo 5. oktobar i dosli nazad u 90.-te upravo jer to NIJE uradjeno 6. oktobra.

A sada vise nije 6., sada mora 8. oktobar (6. + 7. + 8. = SPS/JUL/SPO/SRS banda, Zuta/DOS banda, SNS/SPS/SRS/JUL/raspali_DOS banda).

Back