trazim_drustvo
Obećava
- Poruka
- 56
gurmanci:Ljudi vole drustvo onih koji su sigurni u sebe. Ako nemas samopouzdanja, ostaje ti samo da glumis da ga imas. Nemoj da se ljutis, ali kada tako pitas ljude sta sa tobom nije u redu, oni i pocnu da te posmatraju kao da nesto nije u redu. Usamljenost je mnogo rasirena pojava i prestani da dozivljavas sebe kao nekog nesrecnika, nego razmisli gde ima mladih ljudi gde je komunikacija opustena i normalna i IZADJI IZ KUCE!!! (dakle, da ponovimo: fitnes centri, politicke stranke, humanitarne organizacije, kursevi stranih jezika, plesne skole...)
Stvarno nece biti dobro ako se uzivis u ulogu nekog jadnika prema kome je svet nepravedan. Sami smo odgovorni za ono sto nam se desava.
Ove teme se vec dugo ponavljaju. DA LI SI VEC NESTO POKUSAO DA UCINIS I STA SI UCINIO?
Pokuso sam da uspostavim kontakt na fakultetu.
Meni se cini da ljudi kad ukapitaju da samnom mogu da rade sta hoce, tipa zajebancije, ismevanje, pravljenje fora, ona im je to mnogo zabavnije posto su i onako i ovako u nekoj svojoj grupi. I onda je mnogo zabavnije celoj grupi da se smeje nego da me prihvati.
Fizicki sam jaci od svih to stoji. Mozda bi trebao da izbacim nekome par zuba napolje???
Mozda me posle izbacivanja necijih zuba nece opet prihvatiti ali bas nece ni praviti fazone.