da li bi neko izaso samnom

Ma kakav private... betty nije stidljiva :D
new_jerry.gif

Aco, pochni da menjash svoj zivot tako shto cesh prvo da promenish ovaj ovde virtuelni. "ja sam ovde a on nije ovde a ja sam ja..." :roll: Aca i TrazimDrustvo ne samo shto imaju identichne tripove, nego su i iz istog mesta, obojica studenti i obojica '82. god. Pa, mislim, ako vec hocesh da se igrash dvostruke lichnosti, morash to malo pazljivije. Nije dovoljno samo "odjavi se", "prijavi se", "connect", "dissconect"... (Diskonektujesh se s neta valjda pre nego shto se prijavish pod drugim nickom? ti znash da gazdarica zna IP adrese svakog? c c c c... neiskusan si)

trazim_drustvo:
Evo ovako da neko ili neka me povede u zezanje par puta.
Posmatra me.

A onda sedne lepo i kaze mi ali iskreno "decko tvoj problem je TO TO TO I TO"

Kad god pitam ljude da li vide neki problem u meni odgovor je kako sam ja strava decko, kako sam dobar, kako sam supet, kako mozes na leb da me mazes.

Cim se meni niko nikad ne javlja, cim mi niko ne odgovori kad cestitam bozic i novu godinu, mora da je problem u meni. Mislim to sam ukapirao poslednjih meseci da je verovatno u meni problem.

Pa bi voleo da odem sa nekim negde da mi kaze u cemu je problem.

A ljudi nemaju pametnija posla nego da idu i tebe analiziraju?! Ljudi ne vole probleme, imaju dovoljno svojih. Stani i zapitaj se da li mozes sebe da definises, i sta ces onda da mi kazes da ja sam tako dobar, zasto si ti dobar? zato sto imas razumevanja, ustupis sediste svakoj babi u gradskom ili se cedno smeskas na svaciju drugu.
Zanimari sta drugi hoce, gradi sebe, zaustavi potragu i pusti da tebe neko nadje.
I promeni ime boga ti!

bog te, ko da ne pada kiFica napolju, ovde loodilo :lol:
nego, Aco, to kad te porede sa lebacom, to znači da ne ceniš dovoljno sebe (moje iskustvo, ja to tako...kad mi je žao što je neko recimo NAIVAN, na lebac da meteš....znaš ono, dobrota bez SVESTI o učinjenom delu, ili bez zahteva makar za poštovanjem učinjenog!)

btw. jedan drugar ima sličan problem - nalazi se na tropskom ostrvu na privremenom radu, i kad god pokuša da uđe u neku gužvu, recimo na plaži da se smesti tamo gde ima više ljudi - svi se razbeže. Jako je tužan i doći će na jesen u Srbiju. Tamo ne vole strance (domoroci) a belci su turisti koji gledaju da budu sami....(ostrvo je u top ten za medeni mesec).
Hoću da kažem da možda nije proble u tebi. Znaš, ne postoe LJUDI "one size fits all"...i ne bi svako bio tako surov prema liku koji je prosto - nesiguran u sebe. ;) Menjaj ljude tj, okolinu. I probaj sebe uporedo da unaprediš. Somehow. Najbolji način je da stekneš prijatelja :D I da neguješ tu vezu i čuvaš, nežno. To je jedan od najlepših načina da postaneš bolji čovek :)

Back