da li bi neko izaso samnom

Astrodita:
Zasto ste takvi, pa cak iako se "trazim drustvo"samo zeza, zar ni jedna drevojka odavde nije bila dovoljno radoznala da vidi u cemu je stvar? On je usamljen i nista vise! Rekla bih, iz ovih njegovih postova, da je unikatan i da nije sve tako crno! :-D Devojke, pa on vam je bacio rukavicu, podignite je,mozda zaista lici na Bred Pita, i mozda je duhovit kao Stiv Martin? :lol: A, mozda je samo obican,a opet neodoljiv? Zivot je veoma nepredvidim, mozda vam upravo ova prica sprema najlepsu fabulu? Potrudite se... micite se od kompa, zivot vam prolazi ispred nosa !:-D
U kom si danas podznaku, konjukciji i kući kada sve gledaš tako POZITIVNO i optimistički ??? :lol:

Astrodita:
Chek ,chek, Krvoloku jedan krvolochni... :-P Da se nisi ti klonirao, pa se "rodio"kao toboz"trazim drustvo? " Ovo mi sve na tebe lichi...deranu jedan mangupski, chapkunu jedan neopevani...osh' josh? :lol:

Nije se krvolok klonirao. Ja sam zaista ja a ne krvolok. I u opste se ne zajebavam.
Nije mi prvi put u zivotu da pokusavam da ovako resim problem ali sam u principu stalno naletao na skotove od ljudi i sve se zavrsavalo ispalom, pravljenjem fazona i znate vec, drustvo nadje nekog nesretnika da se izivljava.

trazim_drustvo:
Hvala svima na savetima.

Ali ne mogu da verujem da bas ni jedna ili ni jedan, nisam rekao da mora da bude zensko ne zeli da me malo povede u drusvo pa da se vidi u cemu je frka.

:(

Iskreno? Mene nerviraš jer mnogo pričaš o sebi, sve što našišeš odnosi se isključivo na tebe - stičem utisak da si sam sebi dovoljno interesantan

JOOOJ majcheki kako si mi slatka na toj slici. sad bi te
c027.gif

trazim_drustvo:
Nije se krvolok klonirao. Ja sam zaista ja a ne krvolok. I u opste se ne zajebavam.
Nije mi prvi put u zivotu da pokusavam da ovako resim problem ali sam u principu stalno naletao na skotove od ljudi i sve se zavrsavalo ispalom, pravljenjem fazona i znate vec, drustvo nadje nekog nesretnika da se izivljava.

Dechko , ne ljuti se,ali sada ,kad sam pazljivije procitala tvoje postove,nije da te ne razumem, i volela bih da ti pomognem,ali mislim da ovako gubis vreme .Meni ovo lichi na neku tvoju lichnu promociju ! :roll: Ti se debelo sa nama zekis, zar ne? :x
P.S. Krvolocni, ako si ovo ti, nadrljao si ! :evil:

trazim_drustvo:
Mislim ja recimo kada smo na faksu i kada se ljudi pozdravlaju pored mene prodju ko pored turskog roblja. Mnogi kad kazem "zdravo" ili "cao" ili bilo kako okrenu glavu i prodju ko da im se nisam obratio. Kad se rukuju mene preskoce. Svi se ponasaju ko da ne postojim.

Sto vise je moguce gledaju da me isprozivaju, da naprave neku foru na moj racun da me ponize. Mislim tako je od kad sam posao u osnovnu skolu pa do dana danasnjeg.

Ja nikad ne odgovaram.

Mozda bi trebaoda izbijem par zuba???
Da apsolutno.........zasto bi bio dobar prema tim istim ljudima koji se tako ponasaju......pa ako te prozivaju,prozivaj decko ti i njih,je8i im kevu........veruj mi,uvek trebas da pokazes zube,da se zna ko si.....tako ce te vise postovati.........sta ce ti takvi prijatelji ko je se tako ponasaju i bolje sto ti nisu drugovi,jer bi te opet povredili..........bolje da budes namcor sa kojim niko nece,nego da budes dobrica koju niko nece.Veruj mi.
A ja sam 100%posto sigurna da ces naci drustvo..........

Covece, za pocetak se ukljuci u neku temu na forumu...pa mozda neko kroz tvoje pisanije i nasluti u cemu je problem. Ovde ce ti bar bez problema sasuti to u lice, a uostalom to je, recimo, nacin da upoznas nekoga sa kim ostvaris interesantnu komunikaciju.
Kreni da pises po forumu i o necemu drugom, shodno svojim afinitetim,a a ne tome kako ne mozes da nadjes drustvo, na takav nacin mozes steci poznanstva ako ti je toliko stalo do toga.

Astrodita:
Dechko , ne ljuti se,ali sada ,kad sam pazljivije procitala tvoje postove,nije da te ne razumem, i volela bih da ti pomognem,ali mislim da ovako gubis vreme .Meni ovo lichi na neku tvoju lichnu promociju ! :roll: Ti se debelo sa nama zekis, zar ne? :x
P.S. Krvolocni, ako si ovo ti, nadrljao si ! :evil:
Kako TI uopšte možeš i da sumnjaš, pa tebi bi se to već nekako JAVILO, ili bi pročitala u NATALNOJ KARTI, zar ne ?!? :lol:

Budi svoj i tacka. Ne obracaj previse paznje na stvari tipa "nisi doabr jer nisi takav". I ja imam samo par frendova istinski dobrih pa nema veze. Svako mora imati prijatelja i zato samo malo bolje pogledaj, otvori oci i neoj traziti savet od nas ni bilo koga jer je stvar u tebi. Da li vidis ili ne. Razumes?

trazim_drustvo:
Evo ovako da neko ili neka me povede u zezanje par puta.
Posmatra me.

A onda sedne lepo i kaze mi ali iskreno "decko tvoj problem je TO TO TO I TO"

Kad god pitam ljude da li vide neki problem u meni odgovor je kako sam ja strava decko, kako sam dobar, kako sam supet, kako mozes na leb da me mazes.

Cim se meni niko nikad ne javlja, cim mi niko ne odgovori kad cestitam bozic i novu godinu, mora da je problem u meni. Mislim to sam ukapirao poslednjih meseci da je verovatno u meni problem.

Pa bi voleo da odem sa nekim negde da mi kaze u cemu je problem.

mislim da je tvoj problem sto ulazis previse intimno sa ljudima sa kojima mozes samo da se zezas, ne valja ti da se poveravas ljudima i da im pricas svoje slabosti, takodje mozda je tvoj problem sto si na izvolte i sto ne postujes svoje vreme i sebe i nisi ljudima izazov, mozda ima neki drugi razlog..............
a vidjao sam svakakve negativne komentare na temu, necu ni da komentarisem, jer neki hejterski postovi, koji se baziraju na nekim glupim pretpostavkama nisu ni vredni komentara :D

Astrodita:
"Trazis drushtvo", mozda se ti salim ovim postom,ali ako je to istina, onda mi je veoma zao sto se okolina tako surovo ponasha prema tebi ! Pre nekoliko godina imala sam uchenika,smeran ,pametan ,nachitan i veoma lepo vaspitan mladic. Sa svima uvek ljubazan,osmehnut, nikada nije podigao glas, niti se ikome zamerio.A, gotovo svi su se ponashali kao i ovi sa tobom. Bila sam mu razredni staresina, i iako se nikada nije pozalio na ponasanje svojih drugova,znala sam da mu je krivo i tesko zbog toga.Pokusala sam da mu pomognem savetom:ono sto zrachis,uvek i ne privlachish ! Razmislio je i jednog dana se pojavio u "plavom" izdanju ! Naime,ofarbao je kosu u plavo,i izgledao je kao Bred Pit.E, to je trebalo videti. Mala promena, za njega veoma radikalna, ali su se zato devojke polomile da budu u njegovom drushtvu, a jos kada je pokazao kako maestralno igra kosharku, i dechaci su ga zagotivili. :-D On je sada nash poznati glumac koji i sada zna povremeno da shokira javnost. ;) Shta je "pisac" hteo da kaze:promeni neshto u ponashanju ( ne moras bas da se farbas), :) pa ces videti da ce se promena dogoditi i kod okoline i, da ce vaziti pravilo:sto zrachis, to i privlachis ! Hajde, sa malo optimizma i samouverenosti, nabaci kez na lice...i u zivot...sa srecom... i, javi kako napredujes... :-D

P.S. Sta, ne verujete?! :roll: Deluje, verujte na rech! 8-) :-D

ma ovo su gluposti, nije svako predodredjen da bude extravagantan, mozda je u slucaju tog decka uspelo , koliko sam se ja majmunisao da bi privukao drustvo i svi te tapsu po ramenu, a kad treba da te nazovu cvrc, covek ne treba da se zadovoljava sa malim stvarima, covek treba da ima socijalnu inteligenciju da bi ga ljudi prihvatili, a to je najzajebanije, ali kad se udje u stos sve je kao po loju, svaka vrsta inteligencije moze da se razvija i covek nije ni svestan koje ima mogucnosti, pogotovu sto su ostatak ljudi ovce i imaju maltene iste mane, zato samo iskustvo i ima mnogo metoda sa postizanje socijalnog razvoja, ali ne bih sad o tome, mrzi me da kucam, samo oci u oci..............

Back