da li bi neko izaso samnom

gurmanci:
Ljudi vole drustvo onih koji su sigurni u sebe. Ako nemas samopouzdanja, ostaje ti samo da glumis da ga imas. Nemoj da se ljutis, ali kada tako pitas ljude sta sa tobom nije u redu, oni i pocnu da te posmatraju kao da nesto nije u redu. Usamljenost je mnogo rasirena pojava i prestani da dozivljavas sebe kao nekog nesrecnika, nego razmisli gde ima mladih ljudi gde je komunikacija opustena i normalna i IZADJI IZ KUCE!!! (dakle, da ponovimo: fitnes centri, politicke stranke, humanitarne organizacije, kursevi stranih jezika, plesne skole...)

Stvarno nece biti dobro ako se uzivis u ulogu nekog jadnika prema kome je svet nepravedan. Sami smo odgovorni za ono sto nam se desava.

Ove teme se vec dugo ponavljaju. DA LI SI VEC NESTO POKUSAO DA UCINIS I STA SI UCINIO?

Pokuso sam da uspostavim kontakt na fakultetu.
Meni se cini da ljudi kad ukapitaju da samnom mogu da rade sta hoce, tipa zajebancije, ismevanje, pravljenje fora, ona im je to mnogo zabavnije posto su i onako i ovako u nekoj svojoj grupi. I onda je mnogo zabavnije celoj grupi da se smeje nego da me prihvati.

Fizicki sam jaci od svih to stoji. Mozda bi trebao da izbacim nekome par zuba napolje???

Mozda me posle izbacivanja necijih zuba nece opet prihvatiti ali bas nece ni praviti fazone.

1. Da li u napred planiraš svaku situaciju i vreme koje provodiš sa drugarima sa fakulteta?
2. Da li slušaš ljude oko sebe?
3. Da li ih prečesto gnjaviš temom ,,tražim društvo''? - Ovde izgleda kao da ti je to jedina tema o kojoj znaš da razgovaraš, da li ti je i u rl tako?

majcheki:
1. Da li u napred planiraš svaku situaciju i vreme koje provodiš sa drugarima sa fakulteta?
2. Da li slušaš ljude oko sebe?
3. Da li ih prečesto gnjaviš temom ,,tražim društvo''? - Ovde izgleda kao da ti je to jedina tema o kojoj znaš da razgovaraš, da li ti je i u rl tako?

1. NE
2. Slusam, nikad ne upadam u rec.
3. Nikad o tome ne pricam, to krijem ko zmija noge sem na forumu posto sam anoniman.

Sto kazes da te svi zezaju i da obozavaju provale na tvoj racun?! Pa uzvrati im na finjaka pa ces da vidis kako ce da ucute!
Ti sto prozivaju druge, su osobe koje su veoma iskopleksirane i na drugima lece svoje komplekse. To ti nisu pravi prijatelji i nikada te nece prihvatiti kako bi ti zeleo. Njih zaboravi, a pokusaj da se uklopis u neku drugu grupu na fakultetu.

Opet ovaj lik :roll:
A isti lik glumi nekog usamljenika, istripovanog, punog problema, opet - društvenog :shock: , sposobnog, blah, a ne može da pređe preko obične ljudske pohlepe.
Ja ne znam koji je tvoj problem. Baš ne znam.

Šta si ti? Neshvaćen ili odbačen? Definiši već jednom!

Lexa:
Opet ovaj lik :roll:
A isti lik glumi nekog usamljenika, istripovanog, punog problema, opet - društvenog :shock: , sposobnog, blah, a ne može da pređe preko obične ljudske pohlepe.
Ja ne znam koji je tvoj problem. Baš ne znam.

Šta si ti? Neshvaćen ili odbačen? Definiši već jednom!
Lexo, opet ti napušavaš ljude po forumu, a kada ti ŽESTOKO UZVRATE, onda ćeš reći : " Ko je nervozan ??? JA, ma kakvi !!!! :shock: " !!!

Ne mogu da verujem da imas 24 godine i da jos uvek nisi naucio da komuniciras. Ako za te sve godine nisi nasao prijatelje stvarno je problem u tebi. Postoje losi ljudi, postoje pogresni... ali nisu svi takvi.

Nikad se nisam druzila sa ljudima sa fakulteta, ili su bili dosadni streberi ili su bile dzukele koje na muvacinu pokusavaju da prodju. Ako sam nesto naucila u svojim godinama Internet komunikacije to je da ima jako puno usamljenog sveta. Pokusaj da upoznas te ljude... oni su svuda oko tebe. Budi ono sto jesi. Vrlo rado bih ti pomogla, izanalizirala tvoje probleme... ali nisam u situaciji.

Zasto ste takvi, pa cak iako se "trazim drustvo"samo zeza, zar ni jedna drevojka odavde nije bila dovoljno radoznala da vidi u cemu je stvar? On je usamljen i nista vise! Rekla bih, iz ovih njegovih postova, da je unikatan i da nije sve tako crno! :-D Devojke, pa on vam je bacio rukavicu, podignite je,mozda zaista lici na Bred Pita, i mozda je duhovit kao Stiv Martin? :lol: A, mozda je samo obican,a opet neodoljiv? Zivot je veoma nepredvidim, mozda vam upravo ova prica sprema najlepsu fabulu? Potrudite se... micite se od kompa, zivot vam prolazi ispred nosa !:-D

Ma sve te stvari trazim devojku ili decka preko neta,pa sad eto neko trazi i drustvo mi idu na zivce...mislim, nije da nisam cula da je neko pronasao srodnu dusu preko neta,al' sve to bese nekako slucajno,kad se ovako trudis nema sanse...Samo ti uzivaj i nemoj da pokusavas da nekoga "uvatis" da ti bude ortak...Ja iskreno mislim da to tako ne moze.

Back