Da li bi danas imali internet bez zapada?

Друга опција је да је Милева Марић измислила хтмл, али Ајнштајн јој украо идеју
Pun mi je kufer vas koii ste zagadili internet samo zato što je jeftin
Dok se moralo kucati za pokretanje aplikacije kleli ste u rodno kamena sa ramena

Да није било Швабе, Ајнштајна и Запада, српкиња Милева не би ништа постигла. Хвала белим људима и ашкенази жидовима.

Макар је Карађорђе измислио пеницилин, то нико не може да нам отме

Ne bi imali ni Fantu i Volkswagen bez zapada, tj jednog austrijskog kaplara. Zanimljiva je ova tvoja amoralnost. Ako neko vodi u tehničkoj razvijenosti- to mu daje pravo da ubija i pljačka širom planete. Da truje ljude osiromašenim uranijumom. Ukratko da radi šta poželi.
Ne znam kako to definisati ali da je zdravo - nije.
Vrati internet, antibiotik, MRI i Kustine filmove.

Ne bi imali ni Fantu i Volkswagen bez zapada, tj jednog austrijskog kaplara. Zanimljiva je ova tvoja amoralnost. Ako neko vodi u tehničkoj razvijenosti- to mu daje pravo da ubija i pljačka širom planete. Da truje ljude osiromašenim uranijumom. Ukratko da radi šta poželi.
Ne znam kako to definisati ali da je zdravo - nije.
На грешкама се учи. Иначе вредније су нам биљне и животињске врсте и екосистеми по бившим колонијама него људи који тамо живе. Живот једног Немца или Француза или Енглеза вреди хиљаде и хиљаде смеђих људи из Индије или Африке.

Posto je Krstarice prepuna znalaca iz politicke i ekonomske teorije, eto mozemo da se bavimo ozbiljnim i realnim teoretisanjem iz oblasti drustvenih nauka.

Recimo, na Planeti zapad nije to sto jeste, vec je i on bio i ostao samo i jedino udbaska-blato istocna despotija, na koje se vi lozite. Ne postoji kapitalizam i slobodno trziste, vec je svet podeljen na feude gde jedna Sluzba ima potpunu fasisticku kontrolu nad svojom teritorijom, kao u Kini i Rusiji.

Kako bi onda bio izmisljen internet na svetu, i kako bi ga koristili milijarde ljudi i milioni i milioni biznisa?

Sta, recimo, ide Medvedev ulicom, dodje Zaharova i lupi ga po faci:

-Hej Medo, a hajde da umesto da veceras popijemo 3 litra votke, daj bolje da izmislimo internet!!!

I tako bi istocne fasisticke despotije izmislile internet koji koristi milijarde ljudi?
Da li bi se ti rodio da nije bilo zapada?

На грешкама се учи. Иначе вредније су нам биљне и животињске врсте и екосистеми по бившим колонијама него људи који тамо живе. Живот једног Немца или Француза или Енглеза вреди хиљаде и хиљаде смеђих људи из Индије или Африке.
Adolfe, ti li si?

Znači,ipak i tamo služba kuca na vrata?Lepo je to znati.Sad možeš da nastaviš da pljuješ po Rusiji,Kini,Srbiji i ja ti se neću smejati,evo,obećavam da neću.
Jeste, eto, bravo, pricaj nam jos nesto o tome.

Mi kao, ono, nismo odrastali u udbaskom blatu od fasisticke diktature, pa ne znamo sve te narative; potrebno je da nam ih ponovis i jubilarni 434342 put.

НСА не верује ни Мајкрософту, ни иједном произвођачу софтвера у Америци, камоли из иностранства. Софтвер се производи у НСА за своју владу и своје органе, не иде кроз набавке и тржиште па опет нико не каже да је Америка диктатура , неинвентивнс и некапиталистичка

Код нас је тако наметнуто од амера

Dali je iko pitao čovečanstvo dali želimo internet, mobilne telefone, moderne komjutere, veštačku inteligenciju itd. Zaŝto je internet toliko glorifikovan. Koliko vremena dnevno buljimo u ekrane? Koliko progres tehnologije i integracija veštačke inteligencije kroz internet preuzimaju naše živote. Gde vodi ovaj progres. Ljudi zapravo postaju sve gluplji iako misle da sve znaju i da su pametniji, samo izguglaju, pogledaju podkast i drugima kao papagaji ponavljaju šta su čuli. Viŝe veruju guglu nego jedno drugom. Plivamo u okean svakojakih informacija koji postaje sve dublji i dublji a istovremeno sve dublje tonemo. Dali ćemo dušu zapostaviti. Dali su misli uopšte naše ili konstrukcija onoga čime hranimo mozgove na internetu, a YouTube samo servira i servira. Dali će internet eventualno potpuno zarobiti čovečanstvo. Ljudi mogu da slute ali niko nezna gde ovaj internet i AI vode. Da, mogu biti korisni čoveku ali šta ako dođe vreme da internet bude integrisan u ljudskim mislima, ne samo preko čipova, već satelitskim mrežama koje emituju frekvencije koje direktno se vežu za moždane ćelije i impulse pa nemamo više ni izbora ŝta ćemo da gledamo, mislimo itd. Možda nam i misli tako konstruišu. Jer što više napreduje internet ljudski mozak postaje sve gluplji, pogotovo kreativnost i intuicija koji su najviši stepeni inteligencije. Sve ostalo je programiranje, pamćenje i ponavljanje
Lično, daleko više sam voleo vreme kada bije bilo mobilnih telefona ni interneta, dani mi bili lepši, duži, ljudi bili srdačniji, druženje bilo bolje, deca su po čitav dan trčala i igrala, osećaj je bio dublji, muzika je dopirala dublje u dušu i još mnogo mnogo toga kojeg je sve manje i manje. Svi postajemo zombiji koje se sve više i više hranimo informacionim splačinama.

Poslednja izmena:

Back