Da li ateisti mogu biti dobri Srbi?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
.. taj je upućen u jezik .. verovatno ..
.. to jest .. vrlo verovatno ..
…najneverovatnije .. ???

.. a onaj koji to smatra ad hominemom je očito neupućen u logiku ..
…prosto ti bode oci, .. ne mozes da sagledas posledice

.. majkumu nije psovka .. nego uzrečica ..
… nije za nekoga iz prcilovca… on bi rekao… majkumu je*em, ali evo, ti si fina dama.. pa si izbacila glagol .. ja cu da uvazim cinjenicu da ti logicki i damski psujes i … uz to … ad hominem

.. javi mi se da se dogovorimo oko časova jezika ..
cena? - na sat ili po ucinku.

…sta je drugo

.. nisi izneo arrgumente nego tvrdnje ..
…navedi

.. tvrdnja i argument nije isto ..
,…ko je rekao da jeste????

.. ako ti smatraš da je tvrdnja isto što i argument .. onda si jako slab s logikom ..
… ad hominem … kada i gde sam to napisao…????

Evo, degradiraću na kratko stil, kako bi ti bilo jasnije.
… nema potrebe da se trudis, … on je … uveliko degradiran.

Hajmo po stavkama.
vidi, vidi, znas i velika slova… bas cakano. … znao sam da si ti prava ..

Trebalo bi najpre da naučiš definicije termina koje koristiš.
Ad hominem nije svako etiketiranje. Na kraju krajeva, mi neprestano etiketiramo ljude - on je lep, ona je zanimljiva, ovo je besmisleno, itd.
…navedi reference odakle crpis to genijalno spoznavanje latinskog… . i gramatike … generalno..

Ad hominem je etiketiranje kojim se kompenzuje manjak argumenata.
… hvala, imacu te u vidu….

Ili, kako je to lepo u definiciji pojašnjeno - kada umesto argumenta, kreneš da napadaš osobu.
… kad sve ovo naucim…pozvacu te na kaficu.

Kada o nekome izvedeš zaključak na osnovu proverljivih činjenica, onda to nije ad hominem.
.. proverljive i neproverljive cinjenice… sada… zar ne bi bio red da se samo malo uozbiljis?

Ja veoma lako mogu demonstrirati da je pomenuta persona upravo sve to što sam nabrojala. U stvari bi to bilo veoma zanimljivo eksperimentalno dokazati
…kako da ne .. naravno da mozes…. ko ti brani? ..a o kojoj je to osobi i spodobi rec? … uh jezim se od pomisli na tvoje eksperimentalno dokazivanje.

Ako ima zainteresovanih, možemo se dogovoriti oko detalja
.. ja sam uvek za dogovor, …. dogovor kucu gradi.

No, bez obzira na zainteresovanost, evo argumentacije:
… hvala … ne kupujem skart robu … cak i ako je bedava.

- Dotični je administrator na gotovo svim mestima koja imaju veze s ateistima Srbije. I gde god je on administrator - kad napišete komentar, pojavi se prozorče na kome piše "comment pending aproval"
- Dotični rado ostavlja komentare retkih vernika koji psuju, vređaju, isl. jer na osnovu tih retkih izvodi generalizacije koje se tiču svih vernika; ali kada se javi neko ko postavi nezgodno pitanje, na koje "želim da budem intelektualac" ne ume dati odgovor - recimo, pitanje o tome da li zna nakon kog je eksperimenta homoseksualnost skinuta s liste poremećaja - onda vam briše komentar, ma kako on pristojan i kulturno sročen bio.
- Dotičnom su puna usta nauke, a kad mu tražite link na izveštaj s naučnim istraživanjem, da vam link na novinski članak o istraživanju
- Dotični je kontradiktoran: recimo, najpre kaže da je " neverovanje u boga jedini što definiše ateiste", a par redova podmeće priču o ateistima kao "intelektualno superiornijim". Ne znam da li je tebi jasno da su te dve izjave kontradiktorne. Ako nije, onda je moja tvrdnja o zatucanim ateistima potvrđena još jednim primerom.
.. ti se, .. ocito, zalis na nekoga….ili na nepravdu … to je nepravda … kaze kalimero. predlozicu … zamolicu .. da se na internetu oformi knjiga zalbe, obavesticu te kada se moja molba uvazi

.. drago dete ..
.. bac si cakanaaa … tetkice …. onako, .. po narodski ….

.. ja na ovaj forum do sad nisam ni svraćala .. otvorila sam temu .. jer mi se slučano negde sa strane pojavio naslov ..
.. mnoge se stvari u nasim zviotima slucajno dogadjaju – usud ..

.. a priznaj da je naslov zanimljivo glup .. iliti .. glup na zanimljiv i inspirativan način ..
.. priznajem … ko priznaje pola mu se prasta, a ko ne pasta mu se sve.

.. pa sam .. eto .. svratila .. da prošvrljam ovim šorom ..
.. a kad sam već svratila .. pogledala još par tema .. i tako ..
.. gde sam pročitala da bi želeo da određuješ ljudima kako da se ponašaju ..?
.. pa na ovom topicu ..
.. malo mi je čudno što u tvojim citatima nema linka na originalni post ..
.. ali .. da nisi maknuo link na moj originalni citat .. lepo bi se video citat .. s linkom .. baš na to gde si to rekao ..
… kakva sreca u nesreci, … da sve to nisi procita… slucajno svratila.. ne bi imala tu cast da me znas … a i ja bih bio uskracen ogromnog zadovoljstva …

.. ne .. nego ono što sam bila citirala ..to me se dojmilo kao protivljenje religijama ..
.. ima mastovih ljudi pa im se malo, malo nesto dojmi, prikaze,.. ukaze..

(.. usputna napomena .. ja ne bih imala ništa protiv da im se protiviš .. ni sama ne mirišem religije ..)
.. ma to shvatam .. i to je sve ok .. delim taj stav ..
… razgalila si moje tuzno srce… tako sam srecan sto si uz mene i sto me sversdno podrzavas…

.. ali ne shvatam tvoj boravak na ovom podforumu ..
.. taj aktivizam novoateista .. to je ono što mi je zanimljivo kao pojava .. koju treba proučavati ..
… tajna misija - ..strogo konspirativno ...

(.. a zanimljivo je što se ponašate identično kao svaka religija .. u nastanku ..
.. najpre se udara na velike socijalne nepravde .. i na osnovu toga se i stiču simpatije .. i sledbenici .. a ujedno se potura čvrsta ideologija ..)
… analitican um … takvi nendostaju tadicu za analiziranje i preduzimanje vaznih medjunarodnih akcija… imam te u vidu…narocito si pametno uocila tu granitnu ideologiju, … citavu Bibbliju Ateizma … koju si ti do tancina izanalizirala.

.. ovo podvučeno je ad hominem ..
.. ničim se ne može izjednačavati ..
.. ako ja uspem dati makar jedan primer .. pobila sam ti tvrdnju .. a mogu dati više od jednog primera ..
… raskrinkaj ih … sve iznesi … nek se zna ko je sta…. bice leseva na sve strane… ni Sulejman Velicanstveni ti nece biti ravan.

.. ali .. zašto da ja dajem primer .. kad su primere dali sami ateisti ..
.. i to par ateista koje izuzetno cenim ..
.. uočili su suštinu problema .. kao i u svim drugim temama koje obrađuju ..
.. evo ti ..:
http://www.southparkstudios.com/full-episodes/s10e12-go-god-go
http://www.southparkstudios.com/full-episodes/s10e13-go-god-go-xii
(.. ima i druga epizoda .. pogledaj obe ..)
.. shvatam da to tebi subjektivno deluje kao izvaljena gromada .. zato što nisi shvatio šta je napisano ..
(.. ili si shvatio al se koristiš metodama skretanja pažnje na drugu stranu .. poput pomenutog stojadinovića ..
… evo i tebi … Koja gromada od zene! U toj meri sam impresioniran da sam ostao bez teksta.

.. važi .. dokazaću ..
.. navedi tri ogromne razlike .. i ja ti dokažem da te razlike ne postoje ..
Vazi – i dokazi.

Imas pravo na jos jedan crtac, popi solju toplog mleka, pa pravac ..krevetac. Tako to cine dobre devojcice. I ne zaboravi da operes zube i da se pomolis cika bogi sa jednim … “Oce nas na nebesa …

Mislim da čovek i jeste svoj tvorac.
A čovek istinu, da ...spoznaje je, ali i stvara je, kao što kažeš u okviru prirodnih zakonitosti.
Samo čovek čitav svet gleda kroz svoje neke svoje naočare, koje često malo iskrivljuju istinu. Isitna je vrlo jednostavna, ali čovek uvek nadodaje, zbog straha, neizvesnosti...

Ako ne može išta da stvori, a da nije u okviru zakonitosti, koje odveć postoje, onda ne može biti tvorac istine.
Jer upravo te zakonitosti predstavljaju istinu, koja je odveć, u okviru koje sve postoji, i van čijeg okvira nema ičega.

… nije za nekoga iz prcilovca… on bi rekao… majkumu je*em, ali evo, ti si fina dama.. pa si izbacila glagol .. ja cu da uvazim cinjenicu da ti logicki i damski psujes i … uz to … ad hominem

"U mramornoj memli muzeja
mamut motri
miša;
- Majkumu,
milenijumi minuše,
a miš mrda."

Dušan Radović

.. kao što rekoh .. možemo se dogovoriti za časove ..
.. al za učinak nisam sigurna ..
.. jer učinak zavisi i od tvoje sposobnosti razumevanja .. s kojom se do sad nisi baš pokazao ..

…navedi reference odakle crpis to genijalno spoznavanje latinskog… . i gramatike … generalno..
:lol:
.. poznavanje definicije ad hominema se tiče poznavanja formalne logike .. a ne latinskog i gramatike .. :lol:

.. dakle .. vidiš ..
.. nakon ovoga svega slobodno se može zaključiti da si .. izuzetno glup .. a da to ne bude ad hominem .. nego utvrđena činjenica ..

.. nakon ovoga svega slobodno se može zaključiti da si .. izuzetno glup .. a da to ne bude ad hominem .. nego utvrđena činjenica ..
Dozvoli - posle ovoga se može slobodno zaključiti da je neobrazovan, a ne izuzetno glup. Iako se te dve pojave delimično preklapaju, nisu iste. Sem toga kvantifikacija izuzetno, po mom mišljenju ne stoji, pošto usled manjkavosti domaćeg obrazovnog sistema ima još poprilično takvih, pa ne možemo razmatrati izuzetnost ovog pojedinca. Na primer, dovoljno je da baciš pogled na početnu stranicu sajta udruženja "Ateisti Srbije", pa da shvatiš da tamo nema nikoga ko ima višu ili visoku stručnu spremu.

Vazi – i dokazi.
Primetimo da na više puta ponovljeni izazov nisi odgovorio,no si se skrivao iza vređanja diskutanta.
Znaš... onoga, za šta dobar deo ateista po ovom podforumu optužuje teiste da čine. Mislim, da imamo i na par mesta postavljenu karikaturu u vezi toga.

Što se tiče odgovora na pitanje dato u naslovu teme, isto je vrlo nesrećno postavljeno, pošto "biti dobar Srbin (ili Srpkinja)" predstavlja relativan pojam, čije značenje zavisi od vere, kulture i drugih društvenih uticaja.
Dakle, iz mog ugla, ateisti svakako mogu biti dobri Srbi - čitaj: raditi za dobro srpskog naroda. Pri tome pomenuto "dobro" je ono što ja smatram za dobro - doprinošenje razvoju srpskog naroda u svakom smislu, uz očuvanje etničke svesti, tradicije i kulture.

.. dakle .. zaključak ..
.. ateisti mogu da budu srbi .. a mogu da budu i hrvati .. urugvajci .. ili kinezi ..
.. ateisti mogu da budu poštenjačine .. a mogu da budu i lopovi ..
.. ateisti mogu da budu pametni .. a mogu da budu i stojadinović ..

:lol:

(.. inače .. ovo se zove emotikon .. a ne ikonica .. :mrgreen:

Poslednja izmena od moderatora:
Da li Srbi mogu biti jehovini svedoci, adventisti, mormoni, islamisti...i ostali KOJI NISU PRAVOSLAVCI?

Da li su to samo POLOVICNI SRBI ili PUNOPRAVNI?

Molim samo smislene odgovore.

valjda sami najbolje znaju sta su

http://pomoc.krstarica.com/index.php?action=article&cat_id=012&id=390

Pravilnik za postavljanje sadržaja korisnika

Šta je zabranjeno?

- diskriminacija po bilo kom osnovu, a naročito po nacionalnom poreklu ili identitetu, veroispovesti, invaliditetu (psihičkom ili fizičkom), starosti, polu, seksualnoj orijentaciji, rasi ili etničkom poreklu, boji kože, političkom ili drugom uverenju, imovinskom stanju, kulturi, jeziku

- sadržaj uperen protiv bilo koje organizacije ili osobe (javne, privatne, ugrožene ili manjinske)

da li uopste i postoje ti drugi srbi....koji ce islamista da kaze za sebe da je srbin..tesko ces da naletis na ovo...daj boze da ima takvih a ako ih ima naravno da je u pitanju pravi pravcati srbin...

isto vazi i za ove adventiste atesite..oni ne zele da budu srbi....ili su jos
jugosloveni ili ce na jedvite jade da prevale preko jezika da su srbi....

organizovani ateisti mogu samo stvoriti propast svijeta...Za predsednika ce izabrati negog iz LGBT populacije :hahaha:
Najveci broj njih iz LGBT je vec presao u duhovnike, tu im je najlakse doci do mladih deckica. Evo, u jucerasjem Kuriru (5.3.2012) pise da crkva u Srbiji vencava gejeve (strana osma). Dakle, zna se gde je ta "populacija", (vladike, igumani i veroucitelji). Sto se tice pedsednika pitaj sanju, ona je opcinjena predsednikom ateista koji je duboku u njoj ostavio veoma pozitivne utiske. Sanja ga sanja i u snu i na javi.
:rotf::hahaha1::hahaha1:

@hogarius:

.. stojadinoviću .. jes to ti ..?
pogledaj u tu tvoju kristalnu kuglu, samo pazi da ti se oci ne zamagle. Imam “snazan” utisak da te je taj decko dobro ispalio kada ga i budna sanjas!

"U mramornoj memli muzeja
mamut motri
miša;
- Majkumu,
milenijumi minuše,
a miš mrda."
Dusan Radovic
Sta li je nasa pametnica htela ovim da dokaze, da jedan pesnik ne ume da psuje, odnosno da njegove psovke nisu psovke, vec kultura provincije. Sta je to za jednog izuzetnog pisca, rodjenog u nekom selu u okolini Nisa, ako malo i opsuje. Pogotovu ako se malo podgasi. Niska kultura, provincijska filozofija. Daklem, ako kazem - majku ti - ti se neces uvrediti, jer to je izreka, ne psujem ti majku. Izvini, nisam imao nameru da ti psujem majku, vec sam hteo da eksperimentalno dokazem postojanje Ad hominem.

P.S. To je za neverovati kako se zene pale na izuzetno ruzne i metiljave muskarce, bas kao sto je bio i pomenuti.

.. kao što rekoh .. možemo se dogovoriti za časove ..
.. al za učinak nisam sigurna ..
.. jer učinak zavisi i od tvoje sposobnosti razumevanja .. s kojom se do sad nisi baš pokazao ..
Pripitah za tvoju cenu. Svaka zenska ima svoj cenovnik u zavisnosti od servisa koji pruza, njenog iskustva i maste.

.. poznavanje definicije ad hominema se tiče poznavanja formalne logike .. a ne latinskog i gramatike ..
Izvini, mislio sam da je to latinski izraz. Zaista, nisam znao da spada u srpsku leksiku.

.. dakle .. vidiš ..
Blago Srbiji kada joj kulturu razvijaju provincijalci/ke sa ulicarskom leksikom. Nemoc intelektualnog izrazavanja dopunjuje se uvredama, ulicnim zargonom i ikonicama.

P.S. Sve sam tvoje ikonice izbrisao, ili, kako bi se ti izrazila, delitovao.

Dozvoli - posle ovoga se može slobodno zaključiti da je neobrazovan, a ne izuzetno glup..
.. neobrazvan je ako mu manjka znanja ..
.. a glup je ako ne uspeva shvatiti ni nakon temeljnog objašnjenja ..

Sem toga kvantifikacija izuzetno, po mom mišljenju ne stoji, pošto usled manjkavosti domaćeg obrazovnog sistema ima još poprilično takvih, pa ne možemo razmatrati izuzetnost ovog pojedinca.
.. kvantifikacijom označavam neuspešnost zaključivanja nakon određenog broja objašnjenja ..

Na primer, dovoljno je da baciš pogled na početnu stranicu sajta udruženja "Ateisti Srbije", pa da shvatiš da tamo nema nikoga ko ima višu ili visoku stručnu spremu.
.. ima ljudi sa visokom .. ali velika većina su stojadinovici ..
.. a ti s visokom se mahom i ne javljaju ..

Što se tiče odgovora na pitanje dato u naslovu teme, isto je vrlo nesrećno postavljeno, pošto "biti dobar Srbin (ili Srpkinja)" predstavlja relativan pojam, čije značenje zavisi od vere, kulture i drugih društvenih uticaja.

.. istina ..
Pri tome pomenuto "dobro" je ono što ja smatram za dobro - doprinošenje razvoju srpskog naroda u svakom smislu, uz očuvanje etničke svesti, tradicije i kulture.
.. eto .. a meni je sintagma .. dobar srbin .. potpuno besmislena ..
.. i ne znam šta bi to trebalo značiti ..
.. intuitivno bi po meni značilo .. dobar čovek ..
.. ali .. ako je već dobar čovek .. zašto onda trpati bilo kakvo srpstvo u priču ..

(.. no dobro .. očuvanje tradicije i kulture je ok .. delimično .. ako se vrši selekcija ..
.. imaš .. recimo .. lapotu .. koja je bila tradicija koju ne treba čuvati ..)

Evo, u jucerasjem Kuriru (5.3.2012) pise da crkva u Srbiji vencava gejeve (strana osma).

.. kurir je preneo vest sa sajta gejeva srbije ..
.. a ja nešto ni kurira ni gejeve ne smatram pouzdanim izvorom informacija ..
Sto se tice pedsednika pitaj sanju, ona je opcinjena predsednikom ateista koji je duboku u njoj ostavio veoma pozitivne utiske. Sanja ga sanja i u snu i na javi.
:rotf::hahaha1::hahaha1:
.. predsednik udruženja ateista je neki andrija šrek ..
.. ali stojadinović se upire svom snagom da postane .. kalif umesto kalifa .. :D

.. tvoje mnogobrojne aluzije na seks .. onda kada trebaš odgovoriti na konkretna pitanja .. samo ukazuju koja tvoja glava ima primat u razmišljanju i odlučivanju .. :mrgreen:
.. a stojadinović mi je zanimljiv kao pojava .. recimo .. to što nešto što toliko nema mozga .. uspeva da koristi kompjuter .. je naučni fenomen ..
.. a mene naučni fenomeni zanimaju ..

:mrgreen:

Zapravo, nemaš lapot. Lapot je salonska konstrukcija domaćih etnologa s početka XX veka. Od 1999. godine nijedan se ozbiljan stručnjak nije usudio da tvrdi da je lapot postojao kao stvaran običaj.
Naprotiv, lapot je skup predanaj koji ima aktivnu ulogu u harmonizaciji društvene zajednice, čineći upravo suprotno od onoga što su mu pojedini mitomanski nastrojeni etnolozi nekada pripisivali.
Nažalost, saznanje o tome šta je lapot zapravo nekako nije izašlo iz krugova SANU i doprlo do javnosti.

Covek se rodi kao Srbin ali se ne rodi kao pravoslavac.... sam izabere koje ce vere ili da ne veruje ... Etnicki entitet ne treba mesati sa verom... Onaj koji ne veruje u boga moze biti 100 puta bolji Srbin od onoga sto veruje... A i vecina sto veruje pojma nema nista o tome nego kao tako "verujem"....

Covek se rodi kao Srbin ali se ne rodi kao pravoslavac.... sam izabere koje ce vere ili da ne veruje ... Etnicki entitet ne treba mesati sa verom... Onaj koji ne veruje u boga moze biti 100 puta bolji Srbin od onoga sto veruje... A i vecina sto veruje pojma nema nista o tome nego kao tako "verujem"....
Погрешно. Човек се роди као наследник онога ко га је родио. А одгојом то прихвата или мења. Ако прихвата онда продужује традицију, ако мења онда прекида традицију. Традиција се може унапређивати и уништавати. А прекинута традиција се може обнављати или заборављати. Зависи од одгоја, средине и животних услова којим путем ће новорођенче кренути и где ће стићи. Веровати или не у Бога је само један од тих фактора са којима се новорођенче сусреће на свом животном путу.

.. neobrazvan je ako mu manjka znanja ..
.. a glup je ako ne uspeva shvatiti ni nakon temeljnog objašnjenja ..

.. kvantifikacijom označavam neuspešnost zaključivanja nakon određenog broja objašnjenja ..

.. ima ljudi sa visokom .. ali velika većina su stojadinovici ..
.. a ti s visokom se mahom i ne javljaju ..

.. istina ..

.. eto .. a meni je sintagma .. dobar srbin .. potpuno besmislena ..
.. ali .. ako je već dobar čovek .. zašto onda trpati bilo kakvo srpstvo u priču ..

(.. no dobro .. očuvanje tradicije i kulture je ok .. delimično .. ako se vrši selekcija ..

Nasla vreca zakrpu.

Погрешно. Човек се роди као наследник онога ко га је родио.
Naslednik – cega?

А одгојом то прихвата или мења.
Nema sanse da ne prihvati, a jos manje da “menja” ako su mu oni koje nasledjuje zadrti ziloti.

Ако прихвата онда продужује традицију, ако мења онда прекида традицију.
Od svih tradicija, tradicija turske i arapske kuhinje je neuporedivo najbolja. Sve ostalo je talog proslosti.

Традиција се може унапређивати и уништавати. А прекинута традиција се може обнављати или заборављати.
Tradicija se ne moze unapredjivati. Unapredjena tradicija je prakticno njen prekid i zacetak neceg novog.

Зависи од одгоја, средине и животних услова којим путем ће новорођенче кренути и где ће стићи. Веровати или не у Бога је само један од тих фактора са којима се новорођенче сусреће на свом животном путу.
Hoces reci u zavisnosti od stepena ispiranja mozga. Novorodjence nigde ne krece, vec ga roditelji na silu, uz pomoc skole i, na zalost, crkvenih dusebriznika, guraju u jednu ili drugu nevlaldinu religijsku organizalciju koja ce mu ograniciti buduce vidike.

Погрешно. Човек се роди као наследник онога ко га је родио. А одгојом то прихвата или мења. Ако прихвата онда продужује традицију, ако мења онда прекида традицију. Традиција се може унапређивати и уништавати. А прекинута традиција се може обнављати или заборављати. Зависи од одгоја, средине и животних услова којим путем ће новорођенче кренути и где ће стићи. Веровати или не у Бога је само један од тих фактора са којима се новорођенче сусреће на свом животном путу.

Ne lupetaj... idi negde na pivo i uzivaj.

Recimo, ako si caliburn ili, ne-daj-boze, sanja-lica stojadinovica..

.. imaš naučnike-lekare koji proučavaju ćelije raka .. to ne znači da sanjaju rak ili da gaje naklonost prema njemu .. :p
.. ja prema stojadinoviću imam sličan odnos .. zanimljiv fenoman .. otpad ljudskosti .. znači .. negativna pojava .. ali zanimljiv za posmatranje ..

.. što se tiče tebe ..
.. znam da nema svrhe objašnjavati ti kako si dao višestruke primere frljanja ad hominemom ..
.. to jest .. da si izbegavao odgovore na konkretne argumente komentarisanjem sasvim desetih stvari .. koje su nevezane za argument .. nego za tvoje viđenje onoga ko argument iznosi ..

.. ono novo što je smešno .. to je još jedna demonstracija tvoje nesposobnosti shvatanja ..
.. jer .. ako si mene dao za primer .. nekoga ko se predstavlja kao dobar srbin .. nakon što sam rekla ovo ..:
.. a meni je sintagma .. dobar srbin .. potpuno besmislena ..
.. to jest .. ako ti iz toga zaključuješ da se ja ložim na srpstvo ..
.. onda je tvoj intelektualni nivo definitivno utvrđen .. :lol:

Poslednja izmena:
.. imaš naučnike-lekare koji proučavaju ćelije raka .. to ne znači da sanjaju rak ili da gaje naklonost prema njemu .. :p
.. ja prema stojadinoviću imam sličan odnos .. zanimljiv fenoman .. otpad ljudskosti .. znači .. negativna pojava .. ali zanimljiv za posmatranje ..

.. što se tiče tebe ..
.. znam da nema svrhe objašnjavati ti kako si dao višestruke primere frljanja ad hominemom ..
.. to jest .. da si izbegavao odgovore na konkretne argumente komentarisanjem sasvim desetih stvari .. koje su nevezane za argument .. nego za tvoje viđenje onoga ko argument iznosi ..

.. ono novo što je smešno .. to je još jedna demonstracija tvoje nesposobnosti shvatanja ..
.. jer .. ako si mene dao za primer .. nekoga ko se predstavlja kao dobar srbin .. nakon što sam rekla ovo ..:

.. to jest .. ako ti iz toga zaključuješ da se ja ložim na srpstvo ..
.. onda je tvoj intelektualni nivo definitivno utvrđen .. :lol:
Pledoaje imenovane prihvacen, odluka glasi - nije kriva, Osloboditi. Stojadinovica predati sanja-lici na dalje proucavanje, ispitivanje njekove kanceroznosti, tj. rakovosti i uticaj na srpstvo istraziteljice.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back