Beli_Cvet
Primećen član
- Poruka
- 696
svaka ko u Njegoša...ali samo koИмаш две маме и две кћерке али су само њих троје а не четри. Математиком се више не решавају проблеми, него са мислима.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
svaka ko u Njegoša...ali samo koИмаш две маме и две кћерке али су само њих троје а не четри. Математиком се више не решавају проблеми, него са мислима.
Ja počela da mislim da je bot. Zgotvljen od nekog tvrdokornog ateistebrate zazi pre tri godine ako me secanje dobro sluzi, na jednu moju zaebanciju kao ovu isto si odgovorio bas kao sad
... proveri sa search-om.
Nema na searchubrate zazi pre tri godine ako me secanje dobro sluzi, na jednu moju zaebanciju kao ovu isto si odgovorio bas kao sad
... proveri sa search-om.

Ja počela da mislim da je bot. Zgotvljen od nekog tvrdokornog ateiste
Jos uvek nema ni jednog odgovora na direktno pitanje: MOZE LI NEKO BITI SRBIN, A DA NIJE PRAVOSLAVAC?

Kako da ne, kunem se u brijace, a ne kao ti u bogove. Sto se tice rituala oni se modernizuju svake godine, samo poslednjih dve do tri se nisu menjali, pa su zato primitivni. Inace, u pravu si, nisu rituali primitivni, ljudi su primitivni. Brade im sluze da dokazu da se i pored tusta i tma virusa i bakterija u njima, predstavnici bogova na zemlji su zdravi ko drenovi.Da neko drugi ne izmisli brijač, u koji se ti sada kuneš....čisto sumnjam da bi ovaj post temeljio na "bradama". Mada, nije mi baš najjasnije, kako, po tebi, ritual treba da izgleda, a da ne liči na primitivizam....i koji rituali su ti manje, a koji više primitivni
Pa to ti pričam...ja to mogu da popunim za razliku od tebe (bota)Ponovi to i popuni sledeći obrazac
![]()
Eto vidiš da i ti veruješ u nešto.Kako da ne, kunem se u brijace, a ne kao ti u bogove.

aham, znači svi rituali, stariji od 3 god, su demode...okSto se tice rituala oni se modernizuju svake godine, samo poslednjih dve do tri se nisu menjali, pa su zato primitivni.
Svi smo mi primitivni, samo ti i ostali ateisti nisu, jel? to je taj otrov ateizma koji se manifestuje kroz preterani egoizam žrtavaInace, u pravu si, nisu rituali primitivni, ljudi su primitivni.
Nemoj da me pogrešno shvatiš. ali ja mislim da si ti ćosav. I verovatno odatle tolike pljuvačine na ljude sa bradom.Brade im sluze da dokazu da se i pored tusta i tma virusa i bakterija u njima,
Pa zar nisupredstavnici bogova na zemlji su zdravi ko drenovi.

То значи да Србина не чини само крв (односно то што је рођен као Србин), већ и култура, традиција и језик. Православље је саставни део наше културе, а ако је он атеиста он више у култулорошком смислу није исти као остали Срби.Šta znači neće biti isti kao ostali Srbi?
Pa ni žena ikada neće biti ista kao muškarac, a opet je jednako Srbin, kao i muškarac.
Ili Ti misliš da nije?
То значи да Србина не чини само крв (односно то што је рођен као Србин), већ и култура, традиција и језик. Православље је саставни део наше културе, а ако је он атеиста он више у култулорошком смислу није исти као остали Срби.
Sjasno i veoma ostroumno zakljucivanje. Ne, necu da ti oponiram, samo bih, iz uvidjavnosti prema tebi kao pripadnici “lepseg” pola, apelovao da razmisljas kad sednes da pisas.Eto vidiš da i ti veruješ u nešto.![]()
i to te čini:
- sektom sa jednim članom,
- i nevernim ateistom
Zasto ljudi moraju odmah da iskazuju svoje neshvatanje jednostavno izrazene misl niti imaju osecaj da jedna misao ima visestruko znacenje?aham, znači svi rituali, stariji od 3 god, su demode...ok
Naprotiv, ja mislim da si ti veoma, veoma napredna iako si opterecena neverovatnih zakljuccima : “otrov ateizma”; “koji se manifestuje” pa pateticno i besmisleno: “preterani egoizam zrtava”. Da li se ti osecas kao zrtva egoizma? Da li si ti svesna koje se gromade ovde izrekla? Inace, ti si u tvom lpostu rekla da ste svi vi (hriscani - pretpostavlja) primitivni, a ateisti nisu. To si ti rekla, a ja sam potpuno saglasan s tvojim misljenjem.Svi smo mi primitivni, samo ti i ostali ateisti nisu, jel? to je taj otrov ateizma koji se manifestuje kroz preterani egoizam žrtava
Taman posla da te pogresno shvatim. Ti me veoma lukavov zavodis ne bi li se ponudio da ti dokazem suprotno. Takve izazove bez razmisljanja odbacujem kao neukusne. Ne volim tako providne provokacije.Nemoj da me pogrešno shvatiš. ali ja mislim da si ti ćosav. I verovatno odatle tolike pljuvačine na ljude sa bradom.
Neka te, nemoj da povlasi svoj post, neka ostane trag sta se sve moze procitati na ovom religioznom PDF. Uzgred, niciju veru ne osudjujem, vec one koji je na najruzniji nacin propovedaju i varaju lakoveran i neuk narod..Evo ako nisi i ako nije tako, ja odmah povlačim ovaj post u ime izvinjenja. I menjam za:"Blago tebi, ako osuđuješ nečiju veru na osnovu njegovog fizičkog izgleda".
Mozda je zaista cosav,pa se isfrustrirao sto vehabije nece da ga prime u svoje redove?Nemoj da me pogrešno shvatiš. ali ja mislim da si ti ćosav. I verovatno odatle tolike pljuvačine na ljude sa bradom.

Malo manje Jevrejin...Ako nije Srbin, šta je onda?
, korekcija - judaista.ne, nema potrebe oponirati reakciji na svojoj loše izbalansiranoj izjavi...bio bi čist autogol...zar neSjasno i veoma ostroumno zakljucivanje. Ne, necu da ti oponiram, samo bih, iz uvidjavnosti prema tebi kao pripadnici “lepseg” pola, apelovao da razmisljas kad sednes da pisas.
ma ljudi bi shvatili ....da ti znaš da barataš rečenicama sa višestrukim značenjima....a ne mislima...znaš, niko ovde nije telepataZasto ljudi moraju odmah da iskazuju svoje neshvatanje jednostavno izrazene misl niti imaju osecaj da jedna misao ima visestruko znacenje?
Kakvi bre izazovi? S kim misliš da ratuješ? Pa ćosavi ljudi su ljubomorni na ove bradate i ove obrijane sa tom opcijom. Ne bi ti bio ni prvi, ni poslednji što tako generalizuješ i pričaš o nekome iz tog kompleksa. Lepo sam ti se izvinila u slučaju da ti nisi takav.Taman posla da te pogresno shvatim. Ti me veoma lukavov zavodis ne bi li se ponudio da ti dokazem suprotno. Takve izazove bez razmisljanja odbacujem kao neukusne. Ne volim tako providne provokacije.
Ovde vidim da mi se obraćaš sa seksualnog stanovišta i to opet spominjući bradu (ne ostavivši je na miru niujednom postu). Počinje polako da se nazire da nije u pitanju ćosavost, već ukus, seksualno opredeljenje i preferiranje obrijanih.Uzgred, jedno pitanje, da li bi se ti ljubila sa patrijarhom Irinejom. Mislim, da li te brada pali, bez obzira na to sto je pluna virusa i bacila.
tako jeNeka te, nemoj da povlasi svoj post, neka ostane trag sta se sve moze procitati na ovom religioznom PDF.
Nije valjda da ti popova brada predstavlja simbol i putokaz ka "najružnijem načinu propovedanja"?Uzgred, niciju veru ne osudjujem, vec one koji je na najruzniji nacin propovedaju i varaju lakoveran i neuk narod..
ajd isprati ovaj dijalogJesu, nego sta. To se manifestuje njihovim pohotljivim osecajima prema mladim decacima bez obzira sto su neki vec zasli u trece doba.
i posle reci da ne želiš da po svaku cenu budeš u pravu....e o tom egoizmu sam malo pre pričalaJesu, nego sta. To se manifestuje njihovim pohotljivim osecajima prema mladim decacima bez obzira sto su neki vec zasli u trece doba.Beli_Cvet:Pa zar nisupredstavnici bogova na zemlji su zdravi ko drenovi.
možda, a možda je problem mnogo dubljiMozda je zaista cosav,pa se isfrustrirao sto vehabije nece da ga prime u svoje redove?
![]()

Ni jedan Srbin nije kao ostali Srbi , ali bi mnogi htjeli da slice jedan drugom . Pogotovu oni koji nisu zrele licnosti .То значи да Србина не чини само крв (односно то што је рођен као Србин), већ и култура, традиција и језик. Православље је саставни део наше културе, а ако је он атеиста он више у култулорошком смислу није исти као остали Срби.
Da li Srbi mogu biti jehovini svedoci, adventisti, mormoni, islamisti...i ostali KOJI NISU PRAVOSLAVCI?
Da li su to samo POLOVICNI SRBI ili PUNOPRAVNI?
Molim samo smislene odgovore.
Srbin je onaj ko se oseća kao Srbin, bio on vernik ili ateista.
Nacionalnost je ionako konstrukt napravljen radi lakše kontrole mase.... ljudima je lakše manipulisati kad veruju da su deo obeležene grupe. Životinjska posla. Naša posla.![]()

Vjernici mogu promjeniti vjeru , a ateisti zdravu logiku ne mjenjaju ni za sta .Srbi mogu biti svasta i ostati srbi.
Ali vidimo iz istorije da nije tako, jer ko god je promenio veru od srba, on vise se ne izjasnjava kao srbin.
Srbi su najvece kukavice koje postoje.
Pravi srbi su izginuli u bici na kosovu,ostali su potomci Vuka Brankovica izdajnika sto se jasno vidi na svakom koraku u srbiji,
Od najsiromasnijeg do najbogatijeg
Sudeći po tebi, pravi Srbin se prepoznaje po tome da ne poznaje nacionalnu istoriju.Srbi mogu biti svasta i ostati srbi.
Ali vidimo iz istorije da nije tako, jer ko god je promenio veru od srba, on vise se ne izjasnjava kao srbin.
Srbi su najvece kukavice koje postoje.
Pravi srbi su izginuli u bici na kosovu,ostali su potomci Vuka Brankovica izdajnika sto se jasno vidi na svakom koraku u srbiji,
Od najsiromasnijeg do najbogatijeg

Vjernici mogu promjeniti vjeru , a ateisti zdravu logiku ne mjenjaju ni za sta .
I uci malo istoriju , pa ces nesto nauciti o Vuku Brankovicu i lako
razdvojiti istoriju od guslarskog laprdanja !
Sudeći po tebi, pravi Srbin se prepoznaje po tome da ne poznaje nacionalnu istoriju.
Vuk Branković nije bio izdajnik, bez obzira šta govorile narodne pesme i Brana Crnčević.
A Srbi jesu kukavice. Selekcija je izvedena na samom početku, kada su postali Srbi, to jest sebri - zavisni kmetovi, odnosno slugeranje bilmeza koji su se nametnuli kao vlastela.
Ok. ja sam tako shvatio njega kao i narod tadasnjeg vremena, jer sta moze da bude covek koji se povuce iz bitke.
No neki to shvataju drugacije ,recimo kao da se povukao da spase vojsku iz vec izgubljene bitke.
Sudeci po tome to je mogao da ucini i Lazar ali pustiti turke u srbiju koji su bili na losem glasu je bilo nedopustivo,tako da je po meni Vuk brankovic Izdjnik.
Svidelo se to vam ili ne.
I sto se tice ostaloga sto nisi citirao ostajem i pri tom stavu, da kad srbin promeni veru promenio je i nacionalnost.
Vuk Branaković nije izdajnik. Problem je samo što je preživeo. A ako ćeš da gledaš po tome, on nikada nije postao turski vazal, za razliku od recimo Stefana Lazarevića, Marka Mrnjavčevića (Marko Kraljević) K. Balšića...