Da imate mogućnost da se vratite u svoju prošlost šta bi ste uradili ?

:hahaha:
Vratila vreme samo 3 meseca nazad i krenula drugim putem , pridrzavajuci se svojih principa :(
Cijenim ljude koji za sebe tvrde da su principjelni i druge u to uvjeravaju, a onda za tri dana odustanu od svojih principa, pa se onda kasnije žale što se ih nisu držali. Pa gdje je tu principjelnost? Ili jesi ili nisi!
Valjda ce i ovo izbrisati!:hahaha:

Da imate mogućnost da se vratite u svoju prošlost šta bi ste uradili da promenite svoju sadašnjost?

Budući da smo svi..... sakriveni iza svojih " Avatara " i " Izmišljenih Imena " nema razloga da ne budemo opušteni i
iskreni......i time pomognemo sebi i drugima......

Da krenem od sebe... Da imam tu mogućnost...sa saznanjima koja imam...sprečio bi preranu smrt moje majke...i omogućio joj da vidi svoje unuke... I meni bi život bio lepši...

Da sam tada znala sve ovo što danas znam o ishrani, makrobiotici, bilju, sigurna sam da bi moj deka više poziveo ako ne i potpuno se izlečio, jer verujem u alternativni način lečenja i da ishrana leči gotovo sve bolesti. Da imam mogućnost da se vratim u prošlost, izbegla bih njega, nakon cega je sve krenulo nekim pogrešnim putem, gde je naopako krenulo sve, i umnogome me je to promenilo, učinilo jako krhom a opet tako snaznom.U svakom slučaju glat bih ga izbegla jer mi je doneo više lošeg nego sretnog u život.Upropastio me je skroz na skroz, a ja to nisam umela da izdrzim, prevazidjem i skupo sam platila tu grešku.zato danas nisam tamo gde sam sanjala da budem od rodjenja. saplelo me je i totalno unazadilo. Da mogu, najverovatnije bih poradila više na sebi, da se ne otvaram toliko misleći da su svi u zivotu dobri, cakani, medeni i da mi zele dobro.Nisam umela da prozrem neke ljude, tako da bih otpocetka bila sigurno malo musdrija i opreznija da sam mogla znati tada sta ce me cekati tada, tj. sada. ne bih volela tako duboko, sitinski i čisto.Besomučno, kao da sutra ne postoji.Štedela bih se za pametnije situacije i za neke ljude koji su vredeli a kojima ja posle nisam imala ništa da dam.nazalost.Što nisam na vreme odlazila i kada sam odavno znala da je kraj.da sam tada to mogla znati, da mi je bilo dato da znam, umnogome bih menjala sebe a ne pokusavala da menjam druge.ne bih trazila jedan razlog da volim druge umesto da trazim bezbroj razloga za kraj.na vreme bih prekidala stvari sto ne valjaju. Da imam jednu jedinu mogucnost da se vratim, sacuvala bih sebe od svih njih....lazljivih ljudi koji su me samo koristili, lagali i varali.Koji me nisu voleli.Poštovali.Da je to moguce, ne bih sigirno kao do sada uvek bila sama na stubi srama, kada se svi povuku a ja da se snalazim sama. Sigurno bih verovala više u sebe i bila svesna mnogo, mnogo ranije koliko sam ja u dubini duše ipak jedno divno stvorenje koje ej dozvolilo ljudima da me "poljujaju" u toj veri, najvaznijoj od svih.veri u sebe. :kiss:

Spadam u onu kategoriju koja se trudi čvrsto stajati sa obe noge na zemlji i
retko se bavim razmišljanjima koja su vezana za stvari koje nije moguće menjati.
Ne mogu se vratiti u prošlost,pa ni ne razmišljam o tome šta bih promenila ,ali
jednu stvar svakako bih.....živela bih više nego što jesam :), mnogo manje glupih
obzira ,mnogo više vremena bih posvetila sebi,manje drugima.....

Da imate mogućnost da se vratite u svoju prošlost šta bi ste uradili da promenite svoju sadašnjost?

Budući da smo svi..... sakriveni iza svojih " Avatara " i " Izmišljenih Imena " nema razloga da ne budemo opušteni i
iskreni......i time pomognemo sebi i drugima......

Da krenem od sebe... Da imam tu mogućnost...sa saznanjima koja imam...sprečio bi preranu smrt moje majke...i omogućio joj da vidi svoje unuke... I meni bi život bio lepši...

ovo ne da je dirljivo...nego...
potpuno te razumijem
osjećam se slično...

Da imam mogucnost da se vratim u proslost rodila bih se u Americi, kao cerka poznatog filmskog producenta i bila bih Andjelina Dzoli.
Za greske u mom zivotu nisam bila kriva samo ja, nego moji geni, greske mojih roditelja, greske mog socijalnog okruzenja i greske moje drzave, a to mlad covek nikada ne moze sam da sagleda i prevazidje.
Greske su nuzne i nisu lose sve dotle dok su ljudi zivi i zdravi, i dok imaju snage da se ponovo dignu.

Kad bih se vratila u proslost, ucinila bih sve da ne upoznam NJEGA! Nista vise ne bih promenila, jer me je ON dovoljno s.ebao u zivotu, a ja NAivNA i pre nekoliko meseci ponovo pala na njegov sarm i poverovala da se promenio... I sad ponovo prezivljavam poraz...
A, znam da cu za neko vreme na ovoj temi napisati da sam i ovo stanje trebala da izbegnem...
ZIVOT JE MORE!

Back