Da imate mogućnost da se vratite u svoju prošlost šta bi ste uradili ?

1. Izbegla bih upoznavanje sa nekim osobama, jer sada u sadasnjosti vidim da bi mi mnogo bolje bilo bez njih;
2. Iskoristila bih pogresno potroseno vreme da uradim neke stvari za sebe;
3. Promenila pravac skretanja kada je trebalo da se odlucim oko skolovanja;
4. Manje bih verovala ljudima, i manje bi me povredjivali - logicno;
5. Vise bih putovala.

tema je super, ali posto je ovo sve 'sta bi bilo kad bi bilo' , u sustini sve je kako i jeste i nema nazad. tako da, idemo dalje samo opusteno ;)

1. Izbegla bih upoznavanje sa nekim osobama, jer sada u sadasnjosti vidim da bi mi mnogo bolje bilo bez njih;
2. Iskoristila bih pogresno potroseno vreme da uradim neke stvari za sebe;
3. Promenila pravac skretanja kada je trebalo da se odlucim oko skolovanja;
4. Manje bih verovala ljudima, i manje bi me povredjivali - logicno;
5. Vise bih putovala.

tema je super, ali posto je ovo sve 'sta bi bilo kad bi bilo' , u sustini sve je kako i jeste i nema nazad. tako da, idemo dalje samo opusteno ;)

Bas tako.....ali moze da posluzi kao podsetnik.....opomena....a poneki put i kao putokaz.....

Poslednja izmena:
Da imate mogućnost da se vratite u svoju prošlost šta bi ste uradili da promenite svoju sadašnjost?

Budući da smo svi..... sakriveni iza svojih " Avatara " i " Izmišljenih Imena " nema razloga da ne budemo opušteni i
iskreni......i time pomognemo sebi i drugima......

Da krenem od sebe... Da imam tu mogućnost...sa saznanjima koja imam...sprečio bi preranu smrt moje majke...i omogućio joj da vidi svoje unuke... I meni bi život bio lepši...

:( Odvela bih svog oca kod lekara i danas bi bio ziv.Zivot koji sam imala kraj njega i ovaj sad su neuporedivi.

Provodila bih više vremena sa babama i dedama. Družila sam se ja sa njima, ali ih nisam dovoljno slušala, i nisam ih ispitivala.
Dakle, da mogu da se vratim u prošlost, svakako bih snimila sate i sate razgovora sa njima, o njihovim životima, o uspomenama, savetima za život, i slično.

Sve sto si napisala isto osjecam i jako sam svjesna da je to nenadoknadiva steta .Vredjelo bi ispraviti je ...

Provodila bih više vremena sa babama i dedama. Družila sam se ja sa njima, ali ih nisam dovoljno slušala, i nisam ih ispitivala.
Dakle, da mogu da se vratim u prošlost, svakako bih snimila sate i sate razgovora sa njima, o njihovim životima, o uspomenama, savetima za život, i slično.

Ja nisam imao priliku da upoznam ni jednog dedu...ali babe jesam. Mamin otac...moj deda...na koga i ličim...umro je godinu dana pre mog rodjenja....inače bio je kapetan u vojsci stare Kraljevine Jugoslavije...u toku rata zarobljen i odveden u zarobljeništvo u Nemačku...
Sve što sam uspeo da saznam o njemu...bile su njegove slike...i priče moje nane i mojih roditelja.... Za razliku od tebe...ja sam kolko toliko dokumentovao predhodni život svojih roditelja...a, na tu ideju sam došao ...kada sam za 16-ti rodjendan dobio od oca na poklon...Stereo Telefunken Magmetofon....trakaš....
Kad god su bili raspoložni da pricaju o ....ranijim vremenijma....ja sam to snimao..na obostrano zadovolstvo....posebno oca...iz ratnog perioda...u Crnotravskom odredu....o Proboju Sremskog Fronta..i jos mnogo toga....a otac mi je dao dokumente i slike iz tog perioda...a i kasnije...
Tako da moja čerka koja takođe nije imala priliku da upozna moje rodirelje....ima šta da vidi, čuje i pročita o njima....

Back