mimi's mom
Buduća legenda
- Poruka
- 32.800
šta reći?
Ništa, Hellen i ja smo samo malkice drugačije definisale istu stvar.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
šta reći?

zasto, dodjavola, i na osnovu cega, neka cutljiva djevojka moze misliti da je zanimljiva (sarmantna | atraktivna | romanticna) po bilo kom osnovu, osim, ako misli da je to sto je lepa "dovoljno" da budu zanimljiva. Isto pitanje "cutljiv momak"...
Drugo pitanje: zasto, dodjavola, i na osnovu cega, neka cura koja je zatvorena po najzanimljivijim pitanjima, i to naziva "misterioznoscu" (sto misli da je kompliment), moze misliti da je biti osoba koja je misteriozna nesto dobro? Isto za suprotni pol, "zasto, dodjavola, ... zatvoren po...momak"...
Cudi me paradigma da cure ponekad kazu "cekam da se bolje upoznam sa nekim da bih bila pricljivija, ne mogu odma kad mi pridjes biti pricljiva...", ocekuju da ce neko sa njima tako dosadnima da izadje 2 - 3 puta i ceka da "pocnu da pricaju i postavljaju pitanja, da se otvore"..., da ce neko misliti da su one NECIM zasluzile da se ceka na njih, a tu je jos milion devojaka. Verujem da su to cure koje sve svode samo na telesno, ili cure koje veruju u fatalizam, te misle da ce tog momka sudbina navesti na to da im i pored toga sto su dosadne bude jedan od posvetitelja paznje. U svakom slucaju bolesne cure.
).i vise garantovano neces imati ovakvih problema i dilema.hej ljudi![]()
da.moj savjet ti je da startujes cure koje su prerasle tj. prestale citati 'My love story' i 'Fazon' itd...jer sam se ja orginal tako ponasala kad sam bila na polumaturi i redovno citala ove casopise(takvi su tamo bili savjeti).i vise garantovano neces imati ovakvih problema i dilema.
![]()
Zato što:
1. Ljudi imaju različite potrebe, pa i one za količinom izgovorenih reči;
2. Postoje stidljivi ljudi;
3. Postoje ljudi sa predrasudama ("neću mnogo da se otvorim, jer ću postati ranjiv/a")
4. Zato što se neki ljudi igraju pa je i "misterioznost" deo igre
5. Postoje oni koji nemaju šta da kažu
nemam ja nikakvu dilemu i nikakav problem - POGRESNO SI ME PROCENILA JER BRZAS u ocenjivanju ljudi, samo sam izneo svoje misljenje i pitao ko ima zamerke|dopune a mozda i komentare.
Mislim, imam 10001 dilemu,
ali ne u vezi ove teme, a jos manje neki "problem" trenutni.
ne volim cutljive, ne volim brbljive. izmedju ta dva pre bih odabrala cutljivog, jer pored mene bi se raspricao sigurno. a od brbljivog bih pobegla.
ko tebe zajebe u pricanju, svaka mu dala...![]()
....vi gospodine da ste završili psihologiju ne biste dozvolili da vas isprovocira običan moreplovac...Da, zavrsio sam psihologiju, sad se samo ceka na to da mi ti das ovlascenje da radim... ti si neki ovlastitelj. Sve me pitaju ljudi "imas ovlascenje od sinmbad".
....vi gospodine da ste završili psihologiju ne biste dozvolili da vas isprovocira običan moreplovac...
....a što se teme tiče ona je krajnje destruktivna i kvalifikuje sve ćutljive ljude kao "bolesne"....
...pa neka javnost proceni ko je ovde u stvari "bolestan"...
najveci problem je, u stvari, to sto vecina ocekuje da ih neka osoba iz prve obori s' nogu svojom pricom i vrcavim salama i cime sve vec ne... a nikad se ne zapitaju kakvi su oni... i kako oni izgledaju tim ljudima... i da li oni te ljude uopste inspirisu na bilo koji nacin... i sto bi svako morao da bude zanimljiv svakome... to mu dodje kao neka prirodna podela... kao sto neki element u hemiji nece sa nekim drugim...

Pa sa tvojih 35, ti komotno možeš da im budeš mama.pa kazu mudri ljudi da je cutanje zlato
ali tu mudrost treba primenjivati kasnije
meni licno ti cutolozi apsolutno ne odgovaraju
mrzim te koje ne mogu da uhvatim ni za glavu ni za rep
mami svojoj nek cute
To je u sitacijama kad vidis da ti neko laze, ili oce da te zaebe, pa cutis, da bi mu stavio do znanja da znas za jadac - ako ti je ta osoba draga.pa kazu mudri ljudi da je cutanje zlato
ali tu mudrost treba primenjivati kasnije
meni licno ti cutolozi apsolutno ne odgovaraju
mrzim te koje ne mogu da uhvatim ni za glavu ni za rep
mami svojoj nek cute
Borac za prava zivotinja
Zato što: 1.....2.........3.......4......

Intenziviran
zasto, dodjavola, i na osnovu cega, neka cutljiva djevojka moze misliti da je zanimljiva (sarmantna | atraktivna | romanticna)
po bilo kom osnovu, osim, ako misli da je to sto je lepa "dovoljno" da bud zanimljiva.

os reci da se prava dama prvo (pre nego se upozna bolje sa nekim) dobro izvata sa tim onako "iz nehata"/Tvoji odgovori su vrlo racionalni.
Zato sto to i jeste, ... po mojim vizijama, upravo ove cutljive su najromanticnije, i najinteresantnije.
To sto usne cute ne znaci nista, osim kvalitet mudrosti, ali iznutra misli postoje, i lepse ih citati.
Dobro je kad cuti dama, jer osim reci, ima cela zbirka nacina komunikacije.. najbolje je komunikacija dodirom,
a jel kod ljudi razvijena takva percepcija?? Kod nekog je..
I ja cutim dok nekog bolje ne upoznam.. pa kad se zblizim, onda moze vise da se kaze..
dje to imazasto, dodjavola, i na osnovu cega, neka cutljiva djevojka moze misliti da je zanimljiva (sarmantna | atraktivna | romanticna) po bilo kom osnovu, osim, ako misli da je to sto je lepa "dovoljno" da budu zanimljiva. Isto pitanje "cutljiv momak"...
Drugo pitanje: zasto, dodjavola, i na osnovu cega, neka cura koja je zatvorena po najzanimljivijim pitanjima, i to naziva "misterioznoscu" (sto misli da je kompliment), moze misliti da je biti osoba koja je misteriozna nesto dobro? Isto za suprotni pol, "zasto, dodjavola, ... zatvoren po...momak"...
Cudi me paradigma da cure ponekad kazu "cekam da se bolje upoznam sa nekim da bih bila pricljivija, ne mogu odma kad mi pridjes biti pricljiva...", ocekuju da ce neko sa njima tako dosadnima da izadje 2 - 3 puta i ceka da "pocnu da pricaju i postavljaju pitanja, da se otvore"..., da ce neko misliti da su one NECIM zasluzile da se ceka na njih, a tu je jos milion devojaka. Verujem da su to cure koje sve svode samo na telesno, ili cure koje veruju u fatalizam, te misle da ce tog momka sudbina navesti na to da im i pored toga sto su dosadne bude jedan od posvetitelja paznje. U svakom slucaju bolesne cure.
Cutljive se najbolje jepu, potpisujem.
Lajave su
Ali bolje ozeniti lajavu, jer ispod mire 100 diabola vire.
KadBiBio:
os reci da se prava dama prvo (pre nego se upozna bolje sa nekim) dobro izvata sa tim onako "iz nehata"/ dje to ima
, Ne bas.... nego nek cita misli, prouci karakter cutanjem... to je druga zanimacija. Posto su vecinom ljudi usmereni
na 'dobar' sex, a ne na 'dobar' medjuljudski odnos.