vrlo je malo zena koje znaju da citaju misli![]()
To ti misliš.
Kako smete da dajete ovakve izjave, kao znate šta žene misle? Ako nemate sopstvenog iskustva, čitate li šta? Šta su rekli pametni ljudi koji su živeli pre našeg doba?Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
vrlo je malo zena koje znaju da citaju misli![]()
Kako smete da dajete ovakve izjave, kao znate šta žene misle? Ako nemate sopstvenog iskustva, čitate li šta? Šta su rekli pametni ljudi koji su živeli pre našeg doba?To ti misliš.Kako smete da dajete ovakve izjave, kao znate šta žene misle? Ako nemate sopstvenog iskustva, čitate li šta? Šta su rekli pametni ljudi koji su živeli pre našeg doba?
Upravo sam to htela da napišem. Intenzivirani, zašto si tražio mišljenje forumaša (a ima nas i ženskih) ako te ne interesuje? Ili si jednostavno mogao da postaviš temu na Savremenom muškarcu, tamo ipak manje žena postuje. I kako, dođavola, možeš da sudiš o drugoj strani ako je (očigledno) ne poznaješ dovoljno dobro a nećeš ni da saslušaš šta imamo da kažemo?ti isto od.j.ebi majke ti jer si antipaticna totalno i glupa itd. po mom misljenju i nemam sto sa tobom da pricam nit planiram, tako da nema raazloga da mi spamujes teme posto na nista (od sad pa na dalje) neces dobiti odgovor sto se mene tice, tako da je malo priglupo ako nastavis da mi postavljas pitanja znajuci da neces imat odg.
Pali.
Sad si e stvarno nasekirao... 

zasto, dodjavola, i na osnovu cega, neka cutljiva djevojka moze misliti da je zanimljiva (sarmantna | atraktivna | romanticna) po bilo kom osnovu, osim, ako misli da je to sto je lepa "dovoljno" da budu zanimljiva. Isto pitanje "cutljiv momak"...
Drugo pitanje: zasto, dodjavola, i na osnovu cega, neka cura koja je zatvorena po najzanimljivijim pitanjima, i to naziva "misterioznoscu" (sto misli da je kompliment), moze misliti da je biti osoba koja je misteriozna nesto dobro? Isto za suprotni pol, "zasto, dodjavola, ... zatvoren po...momak"...
Cudi me paradigma da cure ponekad kazu "cekam da se bolje upoznam sa nekim da bih bila pricljivija, ne mogu odma kad mi pridjes biti pricljiva...", ocekuju da ce neko sa njima tako dosadnima da izadje 2 - 3 puta i ceka da "pocnu da pricaju i postavljaju pitanja, da se otvore"..., da ce neko misliti da su one NECIM zasluzile da se ceka na njih, a tu je jos milion devojaka. Verujem da su to cure koje sve svode samo na telesno, ili cure koje veruju u fatalizam, te misle da ce tog momka sudbina navesti na to da im i pored toga sto su dosadne bude jedan od posvetitelja paznje. U svakom slucaju bolesne cure.

Intenziviran:
vrlo je malo zena koje znaju da citaju misli

Nisam ja mislio to ovako, nego ti njoj da citas misli. Ona je cutljiva, i nista ne prica, ali to sto vidis u njoj,
iznutra sto kipi..njene zelje i emocije sto joj lice i oci izdaju, to je ono st kazem kao jako romanticno i lepo.
Ili sam ja drugaciji nego vecina sto ovo tako tumacim..
A da citas misli i osecanja ne moras biti neki Geller Uri..to moze svako uz dovoljno paznje..
PS: One i ne moraju citati misli, one vec unapred znaju sta oni misle..![]()

Intenziviran:
Ti zene gledas cisto kao objekte...
pozLele, ko sme da odgovori na temu?![]()

Intenziviran:
pa ja mislim da si ti ovu temu u stvari (pokusao) iskoristio u licne svrhe.
Sorry.. Intenziviran:
pa ti gledas ljude kao objekte koje samo treba da iskoristis ti si zao i materijalista si?
Kakav ima pogled ona S///666?Ne, nisam covece. Samo kazem sta je, kazem ono sto smatram da je istina.
Ne gledam na ljude kao objekte, odakle ti to? Celi svoj zivot predajem da ucim o duhovnosti, ljubavi, i pozitivnom
i ispravnom zivljenju.. Cenim ljude i zivotinje.. i nadprosecno sam senzitivan.
Dali si osetio ono sto sam ja dok si citao moj post? Tu emociju koju nisam uspeo ni izraziti, u pogledu bez reci
u kreativnom sasvim mirnom osmehu, koji sam zamislio u cutljivoj dami, jer sam takav i video.
Dali da se uopste opravdavam, al znaj da upravo previse cenim ljude i objekat koji dobija od mene paznju je
srce, ili centar coveka, ono sto ljudi u sustini jesu.. a to srce je uvek cisto, i nezagadjeno..
Ti si mozda neke moje recenice pogresno skapirao.
"Niko nije kriv, nego cisto nismo kompatibilne" - nesto ne volim to opravdanje. A zasto je trebalo toliko vremena da svatis da niste kompatibilni, i sta to, dodjavola, "inkopatibilan sa nekim biti" po tvojem misljenju znaci, posto ocigledno ne tumacimo na isti nacin tu rec. Ja radje koristim rec "ne svidja mi se ta osoba" od fraze "nismo kompatibilni", mislim, kompatibilna je neka kartica sa nekom maticnom plocom, al koristiti tu frazu za veze i osobe je nekako previse vulgarno...
Intenziviran:
Kakav ima pogled ona S///666?
sa foruma o crnoj magiji?
Aaa, interesantno. Odkud ti znas za to? Ili si ti Led_Diod??
Ta osoba je vrlo zagonetna, ponekad me i sad muce neke njene reci... jer nije mi svejedno kada me neko sudi
da sam egoistican, i za psihijatriju. Onda se preispitujem i sumnjam u sebe dali sam zaista.
Mislis kakav pogled, ociju, ili?
Inace, ako neznas nesto o meni, mogu ti reci da sam ja samo "neko i teorija" ili - "ideja i neiskustvo"
ili preciznije, ja posedujem samo i samo teoriju o romantici, ljubavi i sexu. Sorry...![]()
smaras ti, svako ima pravo da pise na temi na kojoj hoceTreca, smaras. Paljba
Draga, pa to je bar prosto:istomišljenici postavljača teme. Sreća pa mi spamujemo inače bi mu tema još prekjuče pala na treću stranu.![]()