cutljiva cura/momak

To ti misliš. :) Kako smete da dajete ovakve izjave, kao znate šta žene misle? Ako nemate sopstvenog iskustva, čitate li šta? Šta su rekli pametni ljudi koji su živeli pre našeg doba?

:klap: Upravo sam to htela da napišem. Intenzivirani, zašto si tražio mišljenje forumaša (a ima nas i ženskih) ako te ne interesuje? Ili si jednostavno mogao da postaviš temu na Savremenom muškarcu, tamo ipak manje žena postuje. I kako, dođavola, možeš da sudiš o drugoj strani ako je (očigledno) ne poznaješ dovoljno dobro a nećeš ni da saslušaš šta imamo da kažemo?

ti isto od.j.ebi majke ti jer si antipaticna totalno i glupa itd. po mom misljenju i nemam sto sa tobom da pricam nit planiram, tako da nema raazloga da mi spamujes teme posto na nista (od sad pa na dalje) neces dobiti odgovor sto se mene tice, tako da je malo priglupo ako nastavis da mi postavljas pitanja znajuci da neces imat odg.
Pali.

:sad2: Sad si e stvarno nasekirao... :thumbdown: Izem ti produženi pubertet&fakultetsku diplomu. Pomozi sam sebi.

zasto, dodjavola, i na osnovu cega, neka cutljiva djevojka moze misliti da je zanimljiva (sarmantna | atraktivna | romanticna) po bilo kom osnovu, osim, ako misli da je to sto je lepa "dovoljno" da budu zanimljiva. Isto pitanje "cutljiv momak"...

Drugo pitanje: zasto, dodjavola, i na osnovu cega, neka cura koja je zatvorena po najzanimljivijim pitanjima, i to naziva "misterioznoscu" (sto misli da je kompliment), moze misliti da je biti osoba koja je misteriozna nesto dobro? Isto za suprotni pol, "zasto, dodjavola, ... zatvoren po...momak"...

Cudi me paradigma da cure ponekad kazu "cekam da se bolje upoznam sa nekim da bih bila pricljivija, ne mogu odma kad mi pridjes biti pricljiva...", ocekuju da ce neko sa njima tako dosadnima da izadje 2 - 3 puta i ceka da "pocnu da pricaju i postavljaju pitanja, da se otvore"..., da ce neko misliti da su one NECIM zasluzile da se ceka na njih, a tu je jos milion devojaka. Verujem da su to cure koje sve svode samo na telesno, ili cure koje veruju u fatalizam, te misle da ce tog momka sudbina navesti na to da im i pored toga sto su dosadne bude jedan od posvetitelja paznje. U svakom slucaju bolesne cure.

Nije problem u njoj ... nego u ljudima koji vide ''misteriju'' u njenom ćutanju.

Intenziviran:
vrlo je malo zena koje znaju da citaju misli

Nisam ja mislio to ovako, nego ti njoj da citas misli. Ona je cutljiva, i nista ne prica, ali to sto vidis u njoj,
iznutra sto kipi.. :D njene zelje i emocije sto joj lice i oci izdaju, to je ono st kazem kao jako romanticno i lepo.
Ili sam ja drugaciji nego vecina sto ovo tako tumacim..

A da citas misli i osecanja ne moras biti neki Geller Uri.. ;) to moze svako uz dovoljno paznje..

PS: One i ne moraju citati misli, one vec unapred znaju sta oni misle.. :)

Nisam ja mislio to ovako, nego ti njoj da citas misli. Ona je cutljiva, i nista ne prica, ali to sto vidis u njoj,
iznutra sto kipi.. :D njene zelje i emocije sto joj lice i oci izdaju, to je ono st kazem kao jako romanticno i lepo.
Ili sam ja drugaciji nego vecina sto ovo tako tumacim..

A da citas misli i osecanja ne moras biti neki Geller Uri.. ;) to moze svako uz dovoljno paznje..

PS: One i ne moraju citati misli, one vec unapred znaju sta oni misle.. :)

pa vrlo malo toga se moze videti na ocima, tj. mene ne zanima ko tebe samo da "nabodem" nego i da "upoznam" osobu, a da bi je upoznao moram da vidim o njoj jos stvari osim "da li joj se vidi da oce da je nabodem" *** vidi se.

Ti zene gledas cisto kao objekte...:neutral:

Intenziviran:
Ti zene gledas cisto kao objekte...

Ja? :shock:

Druze, ne bih reko.

Komunikacija je pozitivna stvar, a ne mora biti uvek recima. I nisam rekao dama koja potpuno cuti uvek,
nego da su generalno romanticne cutljive dame.

I forsiras druze, ko je govorio o nabadanju? Na to nisam ni pomislio...

Hm, trebalo bi mi trideset redova da objasnim tacno kako sam mislio, i sta sam mislio.. ali se ne osecam
dobrodosao na ovoj temi. :) poz

Intenziviran:
pa ja mislim da si ti ovu temu u stvari (pokusao) iskoristio u licne svrhe.

Da, u pravu si druze, tacno tako. Svaka cast, mislim da si dobro procenio, citao mi misli.. svejedno, priznajem
da je tako.. :) Sorry..

Mogao bih da dodam nesto jos ovoj temi, ali bi to vise licilo na filozofiju komunikacije, ljubavi i odnosa, pa radije necu..

Poz

Intenziviran:
pa ti gledas ljude kao objekte koje samo treba da iskoristis ti si zao i materijalista si?

Ne, nisam covece. Samo kazem sta je, kazem ono sto smatram da je istina.

Ne gledam na ljude kao objekte, odakle ti to? Celi svoj zivot predajem da ucim o duhovnosti, ljubavi, i pozitivnom
i ispravnom zivljenju.. Cenim ljude i zivotinje.. i nadprosecno sam senzitivan.

Dali si osetio ono sto sam ja dok si citao moj post? Tu emociju koju nisam uspeo ni izraziti, u pogledu bez reci
u kreativnom sasvim mirnom osmehu, koji sam zamislio u cutljivoj dami, jer sam takav i video.

Dali da se uopste opravdavam, al znaj da upravo previse cenim ljude i objekat koji dobija od mene paznju je
srce, ili centar coveka, ono sto ljudi u sustini jesu.. a to srce je uvek cisto, i nezagadjeno..

Ti si mozda neke moje recenice pogresno skapirao.

Ne, nisam covece. Samo kazem sta je, kazem ono sto smatram da je istina.

Ne gledam na ljude kao objekte, odakle ti to? Celi svoj zivot predajem da ucim o duhovnosti, ljubavi, i pozitivnom
i ispravnom zivljenju.. Cenim ljude i zivotinje.. i nadprosecno sam senzitivan.

Dali si osetio ono sto sam ja dok si citao moj post? Tu emociju koju nisam uspeo ni izraziti, u pogledu bez reci
u kreativnom sasvim mirnom osmehu, koji sam zamislio u cutljivoj dami, jer sam takav i video.

Dali da se uopste opravdavam, al znaj da upravo previse cenim ljude i objekat koji dobija od mene paznju je
srce, ili centar coveka, ono sto ljudi u sustini jesu.. a to srce je uvek cisto, i nezagadjeno..

Ti si mozda neke moje recenice pogresno skapirao.
Kakav ima pogled ona S///666?

"Niko nije kriv, nego cisto nismo kompatibilne" - nesto ne volim to opravdanje. A zasto je trebalo toliko vremena da svatis da niste kompatibilni, i sta to, dodjavola, "inkopatibilan sa nekim biti" po tvojem misljenju znaci, posto ocigledno ne tumacimo na isti nacin tu rec. Ja radje koristim rec "ne svidja mi se ta osoba" od fraze "nismo kompatibilni", mislim, kompatibilna je neka kartica sa nekom maticnom plocom, al koristiti tu frazu za veze i osobe je nekako previse vulgarno...

postoje osobe koje te fizicki privuku, ali sa kojima nikako ne mozes da ostvaris dijalog.

prosto niste na istim talasima.

razlicit smisao za humor, razlicita interesovanja..nigde dodirne tacke.

ja vidim izlazak sunca, a on vrucinu..ja zalazak sunca, a on mrak.

svaki pokusaj dijaloga dovede do . posle jedne recenice.

zato nekompatibilnost mozes da koristis slobodno kao siri pojam, a da tu rec ne vezujes samo vulgarno za komponente.

s obzirom na utisak koji ostavljas svojim stavom nije ni cudo sto uglavnom imas cutologe naspram sebe..

Intenziviran:
Kakav ima pogled ona S///666?

sa foruma o crnoj magiji?

Aaa, interesantno. Odkud ti znas za to? Ili si ti Led_Diod?? :D

Ta osoba je vrlo zagonetna, ponekad me i sad muce neke njene reci... jer nije mi svejedno kada me neko sudi
da sam egoistican, i za psihijatriju. Onda se preispitujem i sumnjam u sebe dali sam zaista.

Mislis kakav pogled, ociju, ili?

Inace, ako neznas nesto o meni, mogu ti reci da sam ja samo "neko i teorija" ili - "ideja i neiskustvo"
ili preciznije, ja posedujem samo i samo teoriju o romantici, ljubavi i sexu. Sorry... ;)

Aaa, interesantno. Odkud ti znas za to? Ili si ti Led_Diod?? :D

Ta osoba je vrlo zagonetna, ponekad me i sad muce neke njene reci... jer nije mi svejedno kada me neko sudi
da sam egoistican, i za psihijatriju. Onda se preispitujem i sumnjam u sebe dali sam zaista.

Mislis kakav pogled, ociju, ili?

Inace, ako neznas nesto o meni, mogu ti reci da sam ja samo "neko i teorija" ili - "ideja i neiskustvo"
ili preciznije, ja posedujem samo i samo teoriju o romantici, ljubavi i sexu. Sorry... ;)

Ne nisam led_diod.

P to je bolje nego da nek poseduje praksu, ali ne i teoriju, tj ima ljudi koji rade seks ali cisto iz razloga iz kojih i pivo piju - :videli su da svi ostali to rade, pa onda oce i oni. Zene se pale tako kad cuju to da neko razvija i neku teoriju o tome, posto taj je onda njima neko ko "mozda moze da dozivi to sa njima" a ne samo da uradi. Samo sto dozivljaj u tvom smislu ne bi bio zreo, jer ti poznajes samo unutrasnju teoriju, to jest:
- da bi saznao teoriju o spoljasnjoj realnosti moras da je uvidjas i izmudris kroz PRAKSU.
- da bi saznao teoriju o unutrasnjoj realnosti, moras da je uvidjas i izmudris kroz UNUTRASNJU PRAKSU, u ovom slucaju vrstu prakse koju mozes steci i pukim sedjenjem za komp. u stolici, ili lezanjem i ramisljanjem u krevetu.

samo je problem u tome sto moras zeleti (nemoras saznati) da saznas obe, jer ne moze neko ko zeli da sazna spoljasnju teoriju ne zeleti da sazna drugu, i obratno... moze samo misliti da zeli a u stvari ne zeli. Prosto, tebe ne zanima ni unutrasnja teorija.

Naleteo si u sebi na genetski nasledjenu sliku zene, i umesto u nekoj konkretnoj zeni, ti se lepis u toj slici, a juris svaku koja ti lici na tu "apstrakciju" zene, a posto ti je stem666 bila idealan primer za to, to si spopao nju. Moras nauciti da uzivas u nesavrsenim (ali stvarnim) zenama, bas zato sto ta apstraktna nije stvarna u spoljasnjem svetu. Sa druge strane, i ta apstraktna ti je neophodna da bi bio sposoban da procenis i zauzmes stav prema nekoj nesavrsenoj ali stvarnoj, ali to je vec druga prica, i to sto je ta apstraktna a savrsena ali nema je u stvarnosti je samo funkcija, "to" nije osoba.

I NEPRODUHOVLJEN COVEK ume da uziva u savrsenstvu. Deo duhovnosti je umeti da uzivas u nesavrsenom, a biti svestan da bi zeleo da je to savrseno.

Back