cutljiva cura/momak

imala sam jednu vezicu u kojoj sam bila potpuno blokirana.

iako je zelja postojala - razgovor nije mogao da se odvija.

ni telefonski.

"Niko nije kriv, nego cisto nismo kompatibilne" - nesto ne volim to opravdanje. A zasto je trebalo toliko vremena da svatis da niste kompatibilni, i sta to, dodjavola, "inkopatibilan sa nekim biti" po tvojem misljenju znaci, posto ocigledno ne tumacimo na isti nacin tu rec. Ja radje koristim rec "ne svidja mi se ta osoba" od fraze "nismo kompatibilni", mislim, kompatibilna je neka kartica sa nekom maticnom plocom, al koristiti tu frazu za veze i osobe je nekako previse vulgarno...

Poslednja izmena:
zasto, dodjavola, i na osnovu cega, neka cutljiva djevojka moze misliti da je zanimljiva (sarmantna | atraktivna | romanticna) po bilo kom osnovu, osim, ako misli da je to sto je lepa "dovoljno" da bud zanimljiva. Isto pitanje "cutljiv momak"...

Drugo pitanje: zasto, dodjavola, i na osnovu cega, neka cura koja je zatvorena po najzanimljivijim pitanjima, i to naziva "misterioznoscu" (sto misli da je kompliment), moze misliti da je biti osoba koja je misteriozna nesto dobro? Isto za suprotni pol, "zasto, dodjavola, ... zatvoren po...momak"...

Cudi me paradigma da cure ponekad kazu "cekam da se bolje upoznam sa nekim da bih bila pricljivija, ne mogu odma kad mi pridjes biti pricljiva...", ocekuju da ce neko sa njima tako dosadnima da izadje 2 - 3 puta i ceka da "pocnu da pricaju i postavljaju pitanja, da se otvore"..., da ce neko misliti da su one NECIM zasluzile da se ceka na njih, a tu je jos milion devojaka. Verujem da su to cure koje sve svode samo na telesno, ili cure koje veruju u fatalizam, te misle da ce tog momka sudbina navesti na to da im i pored toga sto su dosadne bude jedan od posvetitelja paznje. U svakom slucaju bolesne cure.

Legendo nad legendama! :super:

...batice ti si bolestan,odakle ti misao da smo svi isti....
...i da svi imamo iste karaktere,neko je pričljiv neko nije,neko je glup neko nije,neko je lep neko nije,neko ima para neko nema, itd itd i tako u nedogled.....
.....moraš biti pragmatičan i stvari posmatrati iz više uglova...:roll:
:banovati: banovati kretencinu.

Ti mora da si proziveo neke teske traume sa cutljivim osobama kad te toliko nerviraju ili lecis svoje komplekse tako sto unizavas one za koje mislis da su gori od tebe.Ovaj tekst je suvise subjektivan i vise govori o tebi nego li o cutljivim osobama
:banovati: banovati kretencinu.

zato sto nisu procitali tekst, a pisali su na temu, sto se obicno smatra SPAM-om.

Poslednja izmena:
zasto, dodjavola, i na osnovu cega, neka cutljiva djevojka moze misliti da je zanimljiva (sarmantna | atraktivna | romanticna) po bilo kom osnovu, osim, ako misli da je to sto je lepa "dovoljno" da bud zanimljiva. Isto pitanje "cutljiv momak"...

Drugo pitanje: zasto, dodjavola, i na osnovu cega, neka cura koja je zatvorena po najzanimljivijim pitanjima, i to naziva "misterioznoscu" (sto misli da je kompliment), moze misliti da je biti osoba koja je misteriozna nesto dobro? Isto za suprotni pol, "zasto, dodjavola, ... zatvoren po...momak"...

Cudi me paradigma da cure ponekad kazu "cekam da se bolje upoznam sa nekim da bih bila pricljivija, ne mogu odma kad mi pridjes biti pricljiva...", ocekuju da ce neko sa njima tako dosadnima da izadje 2 - 3 puta i ceka da "pocnu da pricaju i postavljaju pitanja, da se otvore"..., da ce neko misliti da su one NECIM zasluzile da se ceka na njih, a tu je jos milion devojaka. Verujem da su to cure koje sve svode samo na telesno, ili cure koje veruju u fatalizam, te misle da ce tog momka sudbina navesti na to da im i pored toga sto su dosadne bude jedan od posvetitelja paznje. U svakom slucaju bolesne cure.

Zato što:
1. Ljudi imaju različite potrebe, pa i one za količinom izgovorenih reči;
2. Postoje stidljivi ljudi;
3. Postoje ljudi sa predrasudama ("neću mnogo da se otvorim, jer ću postati ranjiv/a")
4. Zato što se neki ljudi igraju pa je i "misterioznost" deo igre
5. Postoje oni koji nemaju šta da kažu

"Bolesne" cure/momci? Isuviše gruba kvalifikacija.

Zato što:
1. Ljudi imaju različite potrebe, pa i one za količinom izgovorenih reči;
2. Postoje stidljivi ljudi;
3. Postoje ljudi sa predrasudama ("neću mnogo da se otvorim, jer ću postati ranjiv/a")
4. Zato što se neki ljudi igraju pa je i "misterioznost" deo igre
5. Postoje oni koji nemaju šta da kažu

"Bolesne" cure/momci? Isuviše gruba kvalifikacija.

Samo ne postoje oni ljudi koji se ne mogu promeniti. Sto znaci da je svako kriv (to jest prav) za svoje osobine.

Ako je u problemima, a inace nije cutljiva (sad je u problemima pa sad zato jeste) onda je dobro ako kaze "svidja mi se sto zelis da pricamo, ali u problemima sam, o kojima ti ne zelim pricati, (sad sam koncentrisana na to)". Najbolje je da kad je u problemima (osim ako joj pridjes u vozu) ode kuci jos pre nego sto ti stignes da joj pridjes... posto joj treba da ne razgovara sa nikim, ili je mrzi sad da se upoznaje...

Da, u svakom slučaju treba iskreno da kaže "u problemima sam, moram da se skoncentrišem na njih". :hahaha:
A ne da ćuti kao neka bula i intenzivno te iznervira svojim ponašanjem. :)

Verujem da su to cure koje sve svode samo na telesno, ili cure koje veruju u fatalizam, te misle da ce tog momka sudbina navesti na to da im i pored toga sto su dosadne bude jedan od posvetitelja paznje. U svakom slucaju bolesne cure.

uuuuu,ala ti gresis...!
Vecina devojka koje su cutljive zapravo su samo zatvorene,ili ne znaju da pokazu osecanja,ili ne veruju dovoljno u sebe.

Ili mislis da bi devojka koja je po prirodi otvorena i brbljiva, namerno terala sebe da cuti,da bi izgledala misteriozno i fatalno?

Evo,ja sam po prirodi cutljiva,i tesko se otvaram prema ljudima,retko ispoljavam svoje emocije,a poznajem jos takvih ljudi,prosto su takvi,nije foliranje.

Kakve "bolesne cure"?!:roll:

Sad zamisli ovu situaciju: sediš sa devojkom, napolju grmi-seva, ona ćuti, ćutiš i ti.
Ona se plaši grmljavine ali neće da ti to kaže iz nekog razloga. Možda zato što je ćutljiva, možda što je u nekim problemima na koje mora u tom trenutku intenzivno da se skoncentriše, možda zato što je stidljiva.
Ti pojma nemaš šta joj je pa ćutiš i ti. Slušate kako napolju grmi-seva, pa do đavola, ko se ne bi intenzivno naljutio??!!! :evil:

Poslednja izmena:
uuuuu,ala ti gresis...!
Vecina devojka koje su cutljive zapravo su samo zatvorene,ili ne znaju da pokazu osecanja,ili ne veruju dovoljno u sebe.

Ili mislis da bi devojka koja je po prirodi otvorena i brbljiva, namerno terala sebe da cuti,da bi izgledala misteriozno i fatalno?

Evo,ja sam po prirodi cutljiva,i tesko se otvaram prema ljudima,retko ispoljavam svoje emocije,a poznajem jos takvih ljudi,prosto su takvi,nije foliranje.

Kakve "bolesne cure"?!:roll:

Pa ako za nesto kazes da je "to po prirodi kod toga i toga tako i tako" onda verujes u fatalizam, tako da ne gresim. Samo, ti ne znas sto je fatalizam, a suvise si stidljiva bila da me to i pitas da ti objasnim sta znaci. Ne gresim, jer sam rekao "ili veruje u fatalizam".

E bem ti gde tebe nadjose te cure...ili su imale bas tu nesrecu, da ti njih nadjes...jbga nisu sve devojke komunikativne, spontane na prvu loptu...itd...postoje i stidljive osobe kojima treba malo vise vremena, da bi se opustile...itd...

Ocigledno ti se devojka nije svidela toliko, da bi se malcice "potrudio" i pokusao da je upoznas kakava je zaista...mozda si samo steo da je povalis pa sad pljujes tu jel ti nije uspelo....a mozda je i devojka iz nekog razloga zakljucila da si kreten...

I sve su ti zene krive, i sve su sponzoruse...

A ako si se vec "trudio" oko nje par puta, pa nije islo...pa Boze moj...ljudi smo razliciti...ne moze svako da bude kao TI..tako fin, inteligentan, snalazljiv i lep.....:D

Цитат:
Оригинал поставио Intenziviran
Samo ne postoje oni ljudi koji se ne mogu promeniti. Sto znaci da je svako kriv (to jest prav) za svoje osobine.

Svakako, postoje oni koji misle da se oni ili neko bilo ko drugi ne mozu promeniti svojom voljom. Al to sto oni to misle nije dokaz da su u pravu.

Ма шта ће теби саговорник кад сасвим добро комуницираш сам са собом?:lol:
И видим, чак се и слажете у мишљењима. :mrgreen:

Oce li ova prestati vec jednom da smara, i da prica sama sa sobom:

Čekaj, bre, frajerčino, ne valja ti kad priča premalo a ne valja ni kad priča previše?! A pritom i citiraš samog sebe? Malo mi tu nešto smrducka, kako to da si uvek samo ti u pravu? Jbte, kad toliko ljudi kaže da nisi u pravu, nije isključeno da stvarno i nisi u pravu. Možda nije mogla da dođe do reči od tebe? Dok si citirao citat svog citata. :rtfm:

Čekaj, bre, frajerčino, ne valja ti kad priča premalo a ne valja ni kad priča previše?! A pritom i citiraš samog sebe? Malo mi tu nešto smrducka, kako to da si uvek samo ti u pravu? Jbte, kad toliko ljudi kaže da nisi u pravu, nije isključeno da stvarno i nisi u pravu. Možda nije mogla da dođe do reči od tebe? Dok si citirao citat svog citata. :rtfm:

:hahaha: šta reći?

zasto, dodjavola, i na osnovu cega, neka cutljiva djevojka moze misliti da je zanimljiva (sarmantna | atraktivna | romanticna) po bilo kom osnovu, osim, ako misli da je to sto je lepa "dovoljno" da budu zanimljiva. Isto pitanje "cutljiv momak"...

a :???: sta bre:eek:
sve su zene...sa ili bez definicije...pricljive...samo tu pricu treba izvuci iz njih pravim pitanjima...jos ako drmnu neku votkicu...fora je samo ubosti omiljenu im temu...na kraju ce priznati kako ih zuljaju gacice...:cool:

sto se muskarca tice greska je ispucati svoj cv u 10-o minutnom monologu...ako je vec zainteresovana otkrice sama...to su one sto vole da citaju trece oko...:mrgreen:

Back