Daca_Su
Ističe se
- Poruka
- 2.734
Evo ja se prvi put UOPŠTE javljam na ovom forumu, svi su mi rekli da ću ovdje naći najbolje savjete i tako sad počinjem druženje sa vama prijateljicama koje kao i ja vidim da uživate u pravljenju slatkiša i ukrašavanju istih.
Unchi, pored tvojih detaljnih objašnjenja pošto baš nemam iskustva u pravljenju muffins-a nije mi baš jasno ovo punjenje: znaši, izdubiš uski kanalić, napuniš filom i onda preko njega puter krem, ali zašto ta površina treba da bude ravna
, pa ne smeta ni ako je malo onako okruglasta kao i ta pečurkica od maffina, meni bi tako bili slatki!!!
Htjela sam napraviti ove tvoje sa lješnikom, vidim da su isprobani i to više puta i svima su uspjeli, znači bez miksera, posebno suvi i tečni sastojci i da odstoje, pa sam ih htjela puniti i preko fondan sa Hello Kity.
Možda je i previše za prvi put, ali VOLJA je tu
Unchi, pored tvojih detaljnih objašnjenja pošto baš nemam iskustva u pravljenju muffins-a nije mi baš jasno ovo punjenje: znaši, izdubiš uski kanalić, napuniš filom i onda preko njega puter krem, ali zašto ta površina treba da bude ravna
, pa ne smeta ni ako je malo onako okruglasta kao i ta pečurkica od maffina, meni bi tako bili slatki!!!Htjela sam napraviti ove tvoje sa lješnikom, vidim da su isprobani i to više puta i svima su uspjeli, znači bez miksera, posebno suvi i tečni sastojci i da odstoje, pa sam ih htjela puniti i preko fondan sa Hello Kity.
Možda je i previše za prvi put, ali VOLJA je tu

dubim onom kasiciom za dinju pa punim...e sad imas varijantu da deo koji ostane umesas u fil..ne celu kolicinu da ne bude suvo pa sve to zajedno da bude fil...ili da jednostavno ne upotrebis...
posto je ta mlada konkretno zelela samo fil, bas krem, onda sam samo time i punila, odozglo mazala buter krem i ravnala koliko god je to moguce i preko fondan
jer ti kad izdubis sredinu i napunis filom, sa strane ti bude malo vislje - deo testa koje nisi dirala i onda to treba lepo zaravnati inace ce ispod fondana sve biti grbavo a meni to nije lepo