Visnja Aleksic
Primećen član
- Poruka
- 825
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
malo kasnim 
Toliko su precizni da verujem da su štampani.

jaco, oni na vrhu i treba da ispucaju, a peces ih u korpicama pa u onaj pleh sa rupama za projice..

znala sam
znala sam
Predpostavljala sam, pa se mislim,pa kako njima tako lepi budu, pa jednaki pa okrugli...mada, odnela ih snajki za rodjendan uz poklon, ukrasila ja njih sa cveticima, a mali bratov, ima 4 godine, zagrizao pa kaze:"Teta jaco ovo mnogo lepo, mmmmmm"pa zabacio glavom, a ja umrla od smeha...eto deca...
Znaci sledeci put popravni, ovaj put su bili cokoladni, sledeci ce biti sa pomorndzom.

ja je kod nas nisam videla nesto..tako da slobodno stavi nesto rastopljene cokolade.

a ja pekla onako, bez plehova

Naravno prvo sam napravila cokoladne, koji su kod mojih ukucana planuli ( nisu se ni dovoljno ohladili, vec su bili u tanjirima
pa sam morala da probam . Mafini su odlični, vazdušasti i meki ( smanjila sam količinu šećera , i koristila puter ) Toplo preporučujem ovaj recept, uspeva bez problema.
Sledeći put ću ih i slikati.
tako sam ija probala,pa je bilo svasta
...mada za ove sad mi je testo bilo malo gusce i opet sam pokusala i malo su samo bile sire od ovih u plehu