msneki
Ističe se
- Poruka
- 2.617
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Evo rodjendanskih, uspeliiiiii su:
![]()
![]()
Ovakve slicne i ja pravim.Super su za dorucak ili veceru

Unchi,
hocu da ovih dana pecem mini mafine i nasla sam papirne korpice za njih, da li potrebno da svaku koricu podmazem margarinom i pobrasnim ili to nije potrebno? Pleh uvek podmazujem i pobrasnim, ali korpice nisam koristila do sada.
Hvala ti
Minice, rodjendanski mafini su jako lepi![]()
Moram da vam kažem za one kalupe za mafine...Ja sam pre nekako kupila silikonski kalup svetlo plave boje za 12 mafina u radnji sve po 120 din...
Kod mene u komšiluku je ta radnja, odlično snadbevena, kada stignu, kupiću nekoliko komada pa kome treba nek se javi...Postaviću sliku kasnije da vidite kako izgleda...

hehe ma jok..ali ako ti nisi videla postoji sansa da jos neko nije pa rekoh ovde da naglasim...
da super su kad se pune kremom...ja sam jedne punila nutelom ferrero i baaas je bilo dobroodlicno se uklopilo..
a kada im stavljam ganache onda ne punim posto je on bas bas jak i cokoladastican![]()
Šta je to ganashe ???

Moram da vam kažem za one kalupe za mafine...Ja sam pre nekako kupila silikonski kalup svetlo plave boje za 12 mafina u radnji sve po 120 din...
Kod mene u komšiluku je ta radnja, odlično snadbevena, kada stignu, kupiću nekoliko komada pa kome treba nek se javi...Postaviću sliku kasnije da vidite kako izgleda...