red riding hood
Elita
- Poruka
 - 18.868

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mene nervira to,hajde da budemo drugaciji po cenu idiotizma.Hajde da jedemo iz tegle npr.Brate imas tanjir,cemu ta potreba budalesanje to?I onda se od toga napravi trend jer svi bi da budu drugaciji.

A vidis sad sam mozda skocila sama sebi u stomak.Nije za svakoga pojam "cudak" isti.Evo nekom bi recimo bilo cudno i debilno ono sto ja radim a meni to super.Eeee pa zaebala sam se sad.apsolutno!![]()
A vidis sad sam mozda skocila sama sebi u stomak.Nije za svakoga pojam "cudak" isti.Evo nekom bi recimo bilo cudno i debilno ono sto ja radim a meni to super.Eeee pa zaebala sam se sad.
 )))A vidis sad sam mozda skocila sama sebi u stomak.Nije za svakoga pojam "cudak" isti.Evo nekom bi recimo bilo cudno i debilno ono sto ja radim a meni to super.Eeee pa zaebala sam se sad.

Mene nervira to,hajde da budemo drugaciji po cenu idiotizma.Hajde da jedemo iz tegle npr.Brate imas tanjir,cemu ta potreba budalesanje to?I onda se od toga napravi trend jer svi bi da budu drugaciji.
Mene nervira bas to,sto udje u modu sto je trend to je isilovano,to nije iskreno.A ovo prvo..to su sve umetnicke slobode jelLjudi koji su zaista neki čudaci, tipa umetnici, kompjuteraši, ili neki treći soj, nikada neće imati taj moto, taj moto da budem uočen, primećen-a, furaju javne ličnosti zbog marketinga, a više prosečnih ljudi fura taj moto kao i na forumu, nego što čudaci po svaku cenu to ističu kod sebe.

Jos uvek ne izlazimpa ako tako naminkana šetaš ulicom, onda se jesi zaebala)))

Znam ali sta ces..meni si ti čudna s tim crtanjima po licu
![]()

od svih "čudaka" David Bowie je bio vrhunski i 1 od pionira
e to podržavam, stil i pravac![]()
Da li ste se nekad ložile na nekog čudaka?
Ili uvek na normalne, okej muškarce?
Ako jeste, šta je čudno bilo u vezi njega?
Druze ja mislim da si se ti previse istripovao da su drugi bolji od tebe i da tebi nesto fali ....uostalom ako bas tako mislis idi kod psidze lajfkouca il tako nesto,promeni nesto kod sebe....

Druze ja mislim da si se ti previse istripovao da su drugi bolji od tebe i da tebi nesto fali ....uostalom ako bas tako mislis idi kod psidze lajfkouca il tako nesto,promeni nesto kod sebe....
 I meni se čini da si se nešto istripovao. Sta cu ti ja za to,al ako ti znaci poslacu ti konopce sa kafom,samo reci koju volis![]()

ispričajte neku pikanteriju iz života čudaka? možete i iz svog ako to jeste.
samo na normalne i okej![]()
Ajde ti prvi, da vidimo sa kim imamo tu čast.
na hdd-u imam 20ak direktorijuma sa blizu 1000 fotografija jedne te iste skulpture. stalno je slikam iznova i iznova. zamislite tu opsednutost... ludilo, autizam, šta li je....

na hdd-u imam 20ak direktorijuma sa blizu 1000 fotografija jedne te iste skulpture. stalno je slikam iznova i iznova. zamislite tu opsednutost... ludilo, autizam, šta li je....
ih, to ti danas vecina ljudi imana hdd-u imam 20ak direktorijuma sa blizu 1000 fotografija jedne te iste skulpture. stalno je slikam iznova i iznova. zamislite tu opsednutost... ludilo, autizam, šta li je....