gost 15307
Legenda
- Poruka
 - 56.060

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
misim i ja iam folder sa hiljadu i nešto slika jednog istog automobila
hahaha...mjok bre, volim ja kad su zene lajave, tad mi najsladje da ih zaebavam![]()

Da li ste se nekad ložile na nekog čudaka?
Ili uvek na normalne, okej muškarce?
Ako jeste, šta je čudno bilo u vezi njega?
h
gummo
http://www.imdb.com/title/tt0119237/
ušao u moj top10 svih vremena, kao od šale. prejako!
reci sad ti...

ispričajte neku pikanteriju iz života čudaka? možete i iz svog ako to jeste.
"Cudno" je relativna kategorija!
Bio jednom jedan staiji covek od 30 godina,u toku zivota nije bas bio srecan i nije imao srece sa zenama,i onda se sve vise povlacio u sebe..
I jednog dana umesto da ceka da totalno pukne ili da ostari bez ljubavi odlucio je da promeni nesto kod sebe..
Gledao je crnu tacku u sobi lutao u mislima i nesto mu je kvrcnulo,rece sebi od sutra cu da se menjam,nece biti lako ni prijatno al ja to mogu jel me letargija i usamljenost ubijaju...
I onda je otisao kod psihologa,i pricao i pricao i pricao i polako poceo da uvidja greske u svom ponasanju...
Poceo je da vezba komunikaciju,iscimao je i drugare da mu pomognu,poceo je fizicki da vezba,terao je sbe sve vise da izlazi,i trudio se da ne pada u ponor kad su ga ribe odbijale(jer naravno nece sve uspeti iz prvog)..
Isao je na spid dejt i ubacivao se u ralicite akcije kao sto su planinarenje i slicno..Odlucio je da ne zeli vise zivot kakav je nekada ziveo vec da hoce i moce biti srecniji...

to i ja napisah na početku teme...ono što je njemu normalno nekome je čudno...
i jel zbario nešto na kraju ?Bio jednom jedan staiji covek od 30 godina,u toku zivota nije bas bio srecan i nije imao srece sa zenama,i onda se sve vise povlacio u sebe..
I jednog dana umesto da ceka da totalno pukne ili da ostari bez ljubavi odlucio je da promeni nesto kod sebe..
Gledao je crnu tacku u sobi lutao u mislima i nesto mu je kvrcnulo,rece sebi od sutra cu da se menjam,nece biti lako ni prijatno al ja to mogu jel me letargija i usamljenost ubijaju...
I onda je otisao kod psihologa,i pricao i pricao i pricao i polako poceo da uvidja greske u svom ponasanju...
Poceo je da vezba komunikaciju,iscimao je i drugare da mu pomognu,poceo je fizicki da vezba,terao je sbe sve vise da izlazi,i trudio se da ne pada u ponor kad su ga ribe odbijale(jer naravno nece sve uspeti iz prvog)..
Isao je na spid dejt i ubacivao se u ralicite akcije kao sto su planinarenje i slicno..Odlucio je da ne zeli vise zivot kakav je nekada ziveo vec da hoce i moce biti srecniji...
- - - - - - - - - -
A ti napisi nastavak....
i jel zbario nešto na kraju ?

Bio jednom jedan staiji covek od 30 godina,u toku zivota nije bas bio srecan i nije imao srece sa zenama,i onda se sve vise povlacio u sebe..
A ti napisi nastavak....
što jedan moj kolega reče...svako ko prihvata taj njegov svet takav kakav je dobrodošao je u njega

( 
 )
 ) filmove i knjige 
Jbt sto volim kad se javi neka riba i krene da prica kako nije nista strasno biti odbijen, kazi mi CicaMaco koliko puta si ti prisla momku i pokupila korpu?

Da li ste se nekad ložile na nekog čudaka?
Ili uvek na normalne, okej muškarce?
Ako jeste, šta je čudno bilo u vezi njega?