Čudaci

Mene nervira to,hajde da budemo drugaciji po cenu idiotizma.Hajde da jedemo iz tegle npr.Brate imas tanjir,cemu ta potreba budalesanje to?I onda se od toga napravi trend jer svi bi da budu drugaciji.

Mene nervira to,hajde da budemo drugaciji po cenu idiotizma.Hajde da jedemo iz tegle npr.Brate imas tanjir,cemu ta potreba budalesanje to?I onda se od toga napravi trend jer svi bi da budu drugaciji.

Ljudi koji su zaista neki čudaci, tipa umetnici, kompjuteraši, ili neki treći soj, nikada neće imati taj moto, taj moto da budem uočen, primećen-a, furaju javne ličnosti zbog marketinga, a više prosečnih ljudi fura taj moto kao i na forumu, nego što čudaci po svaku cenu to ističu kod sebe.

Ljudi koji su zaista neki čudaci, tipa umetnici, kompjuteraši, ili neki treći soj, nikada neće imati taj moto, taj moto da budem uočen, primećen-a, furaju javne ličnosti zbog marketinga, a više prosečnih ljudi fura taj moto kao i na forumu, nego što čudaci po svaku cenu to ističu kod sebe.
Mene nervira bas to,sto udje u modu sto je trend to je isilovano,to nije iskreno.A ovo prvo..to su sve umetnicke slobode jel :lol:

- - - - - - - - - -

pa ako tako naminkana šetaš ulicom, onda se jesi zaebala :) )))
Jos uvek ne izlazim :lol:

- - - - - - - - - -

meni si ti čudna s tim crtanjima po licu

:heart:
Znam ali sta ces..:heart::lol:

Druze ja mislim da si se ti previse istripovao da su drugi bolji od tebe i da tebi nesto fali ....uostalom ako bas tako mislis idi kod psidze lajfkouca il tako nesto,promeni nesto kod sebe....

:ok: I meni se čini da si se nešto istripovao.
Popričaj sa psihologom, to je sasvim ok postupak. Kamo lepe sreće da više ljudi ode da popriča.

na hdd-u imam 20ak direktorijuma sa blizu 1000 fotografija jedne te iste skulpture. stalno je slikam iznova i iznova. zamislite tu opsednutost... ludilo, autizam, šta li je....
ih, to ti danas vecina ljudi ima
znaci, odes u afriku u neko selo koje nema ni struju, al imaju solarne punjace i skljocaju selfije ko...i ostatak planete

Back