- Poruka
- 3.015
Sad sam na sredini kupovine 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

sve na pola mi ubiju linkove
tkacio: ali se nadam da cu ovaj put da stignem do kraja, ne bi bilo lepo da me opet zeznu, a i treca sreca 

Nisu ti ovo mali oglasi.......
@tema
Igra je fantasticna!
Svidja mi se vise od 1 dela......
tkacio:
tkacio:CryEngine sluzi samo za pokazivanje tehnologije, i nicemu drugom.
Slazem se, bolje da su sa njim namestili neki dobar RPG, mislim da bi ljudima bilo zanimljivije da resavaju neke quest-ove nego da samo idu pucaju i pucaju...i pucaju..Dobro brate kazem samo OOOOOO kakav narod!!UFFFFF
dobro nema veze samo kazem ako nekog interesuje ugffffftkacio:
tkacio:
![]()
Mislis ako nekog interesuje tvoje kurcenje? GG no re.

Ovaj tvoj post je cisto kurc**** i ne vidim potrebu za njim....Ko zeli da zna kako je igrati crysis sa 1280x960 sa najboljom fizikom i pod max opcijama nek me pita jer imam AZDAJU keve mi ako nekog interesuje konfiguracija:
procesor: quad core 8000+ (znaci 4x 2000)
graficka: GEforce 1024 neznam dalje kako ide
Ram : 2x 2Gb=4Gb
HDD:2x 256Gb=512Gb
monitor:nije bitno al ima 22incha
ovo ostalo nebitnoako neko hoce da kupi ovo preporucujem moju radnju ali spremite debele pare
ako neko hoce nek se javi na private message

Ma znam ,al nerviraju me takvi likovi koji se kurce,a nemaju pojma o cemu govore...@masinac
Ma vidis da je lik teska nubara.....
Crysis nikada,ali NIKADA nece moci da radi na max na toj konfi.....
Mozda izvuce jedno 20 FPS sa iskljucenim AA i rezolicijom koja je niza od native....
Nisi jedini.....Ma znam ,al nerviraju me takvi likovi koji se kurce,a nemaju pojma o cemu govore...
Ovo sve govori...graficka: GEforce 1024 neznam dalje kako ide
A tek ovo... koji to hard disk ima 256Gb? Strašno šta čovek piše...HDD:2x 256Gb=512Gb
Ako imaš četiri jezgra na 2000 to ti onda dođe 8000+ (kao ime procesora)...Quad Core nijedan ne nosi ime 8000+ ili gresim?
Kako li se samo Intel nije toga setio? 
ovo ostalo nebitnoako neko hoce da kupi ovo preporucujem moju radnju ali spremite debele pare
ako neko hoce nek se javi na private message
Ja mislim da Phenom X3 proceosri nose oznake sa pocetnim brojem 8,dok X4 nose oznake sa pocetnim brojem 9...mislim da postoje quad procesori serije 8000,
graficka nvidia1024 - vjerovatno mu grafa ima gigabajt memorije i najnovija serija nije 9, nvidia u ponudi ima novije karte...npr ova GeForce GTX280 ima 1gb memorije
tako da vjerovatno ima azdahu, samo nije svjesan iz kog organa bljuje vatru![]()
E tako je,nema pojma ni sta ima u svom kompu,a hteo bi da proda nekom drugom...pa ne znam dal stvarno bi neko kupio od tebe nesto a ti ne znas ni pravilno da napises sta imas u svom kompjuteru!? al dobro je da si napisao AZDAJA velikim slovima i sad si mnogo opasan, i sad kao mi sto imamo obicne kompjutere mi smo mnogo zaostali a ti si mnogo pametan?! ***, nije zvaka za seljaka...

1024mb=1Gb
toliko je moja graficka
a da vam pisem sve od slova do slova ne pada mi napamat nema potrebe za tim da nisam napisao mnogi bi srali ohoh ko ima tu konfiguraciju on samo sere!!

Niko te nije ni pitao.1024mb=1Gb
toliko je moja graficka
a da vam pisem sve od slova do slova ne pada mi napamat nema potrebe za tim da nisam napisao mnogi bi srali ohoh ko ima tu konfiguraciju on samo sere!!Cilj nije bio da se kurcim ili da predstavljam "komp iz buducnosti"kako neki ovde kazu,ima ovde i pametnih ljudi(ovi sto nisu srali kako se kurcim nego pricali za graficku 1gb).To sto neki ovde niu culi za takve compove nisam im ja kriv sto neznaju nista,nego btw bravo za ovog sto je reko za procesor 4x 2000 to jeste 8000+ tako mu pise u nazivu.Ima ovde ljudi koji nisu zaostali ali ima i onih koji josh prate 2005 godinu sa konfiguracijama
Razlog sto sam stavio moju radnju jeste jer bi neke budale pitale "Gde si to kupio majketi"(ili slicne noobovske glooposti)Neki se stvarno ponasaju kao DOMOROVCi "nikad culi za takav comp" Zaobole me uvo ja ne radim da bi znao konf compa
dovoljno mi sto mi rade sve igre a vama ce prodavac objasniti
sve o konfiguraciji!!!!![]()