Crna Gora

Nas srbe ne treba da interesuje Crna Gora, mi treba da gledamo svoja posla!
Milo je ostavio svoje ljude svuda na vlasti i u institucijama, pa ce biti kao da je na vlasti iako formalno nije. Crna Gora je malo trziste tako da Srbije ne moze imati ekonomski interes u odnosu na tu zemlju kao i u odnosu na Hrvatsku, a ako taj interes ne postoji nema razloga ni za bilo kakvu saradnju. Ne treba sa tim zemljama ulaziti u konflikte vec ih treba ignorisati!

Nije nas poštedio nego pobjegao ka pi*ka jer je vidio sa kim ima posla.

knjaz Danilo sa Crnogorcima
Odgovara Paši i Turcima

Čuj Omere majka ti kukala

Kad mu tako napisa i skonta
Pa mu fišek u pismo zamota
Znak da nema bez smrti života
Ode paša slomljenijeh krila
Crna Gora osta đe je bila.

A sada da ti rečem još nešto:
Mržnju između Srba i Hrvata su napravili najviše posleratni političari, koji su preuveličavali svak svoje žrtve od ustaša i četnika i tako dodatno ostavili u narodu želju po nekakvom osvetom.
E ti lažni propagatori su sijači mržnje i zločinci.
A ustvari su i Srbi i Hrvati dosta miran narod.

U Hrvatskoj su možda malo divlji Hercegovci i malo Dalmatinci a ovi ostali, posebno otočani i Istranu su jako mirni i gostoljubljivi ljudi.

Da nije bilo preuveličavanja žrtava Jasenovca i tz."križnog puta" nebi bilo ni ovoga zadnjega rata.
Budale su isprepadale naivni narod.

Ti sa puta Marxa i Engelsa ne skidas se!
Kakva posljeratna mrznja, otkud onda predratna mrznja, traje jos od ideologa te mrznje iz 1850ih!!

A za Pasu Lickog, prvog srpskog obavjestajca ijnfiltriranog u neprijateljske redove, vi Karadazani mozete odu opstanka spjevati,
mjesto tih samohvalospjeva!

Da je on tada zna da ce te u otpad otici, nebi laznim izvjestajem vas postedjiva!!
Spomenik da mu podignete!

Poslednja izmena:
T

A za Pasu Lickog, prvog srpskog obavjestajca ijnfiltriranog u neprijateljske redove,

Da je on tada zna da ce te u otpad otici, nebi laznim izvjestajem vas postedjiva!!
Spomenik da mu podignete!

z:lol:z:lol:z:lol:z:lol:z:lol:z:lol: Zar u to vjeruješ?????

Lopov što je lupežao po Liki pa ga njegovi najurili i on pobjegao i zagrljaj Turcima.
Da je napao proveo bi se kao i svi predhodni i kasniji.
Lobanja bi mu se sušila na Cetinju.

z:lol:z:lol:z:lol:z:lol:z:lol:z:lol: Zar u to vjeruješ?????

Lopov što je lupežao po Liki pa ga njegovi najurili i on pobjegao i zagrljaj Turcima.
Da je napao proveo bi se kao i svi predhodni i kasniji.
Lobanja bi mu se sušila na Cetinju.

Ponos Licana, raju po Bosni spasio, za saku stjenja golog kako vas nazva, rece sultanu, ne vrjedi ni jedan turski zivot dati!!!!
Tako vas nesoji postedi onaj, na kog se danas gredama bacate!!

Milo je ostavio svoje ljude svuda na vlasti i u institucijama, pa ce biti kao da je na vlasti iako formalno nije. Crna Gora je malo trziste tako da Srbije ne moze imati ekonomski interes u odnosu na tu zemlju kao i u odnosu na Hrvatsku, a ako taj interes ne postoji nema razloga ni za bilo kakvu saradnju. Ne treba sa tim zemljama ulaziti u konflikte vec ih treba ignorisati!

U pravu si samo ignorisati i nikako drugacije.

Ponos Licana, raju po Bosni spasio, za saku stjenja golog kako vas nazva, rece sultanu, ne vrjedi ni jedan turski zivot dati!!!!
Tako vas nesoji postedi onaj, na kog se danas gredama bacate!!

Poštedio je on prvo sebe jer je znao da je prije toga 12 paša ostavilo svoju glavu na onom kamenu.
I Milošević je nešto slično spremio, pa kad je vidio da se policija i teritorijalci ne boje JNA i 7-korpusa, onda se malo predomisli.

Ti pričaš laži i insinuacije i liječiš svoje komplekse.
Šta ti smeta što je CG povratila svoju državnost ito sve na miran način. Nijesmo htjeli biti samo nečija 32-ga izborna jedinica.
CG nikoga ne ugrožava i želi da ravnopravno sarađuje sa svima koji to žele i hoće a ko neće ne treba. Svijet je veliki i ima ko hoće.

Da ne bih ulazio u veću raspravu s tobom, a nešto mi govori da na kraju hoću, samo jedno pitanje... Ima li ijedan junak na planeti da nije bio Srbin? :mrgreen: Ja samo ne znam kako pored toliko junaka onoliko robovaste Turcima, a sve junak na junaka

Elem , ono par hektara obradive zemlje u crnoj gori do koje je bilo puta je bilo pod turcima . Ono sto turci nisu osvojili su krs i kamen gde normalan covek ne moze da se popne . Ne zaboravino da je glavna privredna grana crnogoraca vekovima bila pljacka i da turci nisu osvojili onaj deo crne gore gde se jos moglo ziveti normalno i obradjivali zemlju crnogorci ne bi imali sta daoljackakju pa bi davno izumrli. I danas se privreda crne gore zaniva na krimimnalu .Jos jednom , treba tu zgadiju potovariti u stocne vagone i sve nazad u njihov krs i kamen

Elem , ono par hektara obradive zemlje u crnoj gori do koje je bilo puta je bilo pod turcima . Ono sto turci nisu osvojili su krs i kamen gde normalan covek ne moze da se popne . Ne zaboravino da je glavna privredna grana crnogoraca vekovima bila pljacka i da turci nisu osvojili onaj deo crne gore gde se jos moglo ziveti normalno i obradjivali zemlju crnogorci ne bi imali sta daoljackakju pa bi davno izumrli. I danas se privreda crne gore zaniva na krimimnalu .Jos jednom , treba tu zgadiju potovariti u stocne vagone i sve nazad u njihov krs i kamen
To su mislili svi naši neprijatelji. No, jedno je lajat, a drugo ostvarit pogane maštarije. S toga smo tu đe jesmo, jači no igda, a neprijatelji samo laju ka seoske džukele.

Ta partija je toliko mala da moze da utice na vlast u HR koliko i ja i ti da sutra ne padne sneg.

Ali opet ima toliko glasača da može da uđe u Sabor. Morala je prijeći cenzus... A to ipak nije toliko mali broj. Istina je da Srba u Hrvatskoj ima mnogo, mnogo manje nego što ih je bilo prije rata. Da je dosta ljudi pobijeno, proćerano, asimilovano... Ali ni Hrvatska nije etnički čista.

A koliko ti imaš crnogorskih korijena? :mrgreen:

:ok:
Poštedio je on prvo sebe jer je znao da je prije toga 12 paša ostavilo svoju glavu na onom kamenu.
I Milošević je nešto slično spremio, pa kad je vidio da se policija i teritorijalci ne boje JNA i 7-korpusa, onda se malo predomisli.

Šta ti smeta što je CG povratila svoju državnost ito sve na miran način. Nijesmo htjeli biti samo nečija 32-ga izborna jedinica.
CG nikoga ne ugrožava i želi da ravnopravno sarađuje sa svima koji to žele i hoće a ko neće ne treba. Svijet je veliki i ima ko hoće.
..:ok::ok::ok:

Rome ajde nemoj me zasmejavati pa redovno sam u Dalmaciji , videh jednog prodaje rucne radove kukicane na plazi i nikog vise. Kakvi romi u HRz:Dz:D

..Roma imas u Slavoniji,Podravini,Zagrebu,Rijeci,Istri,Gorskom Kotaru...racuna se da ih ima u Hrvatskoj preko 40.000....imaju i svoju strankuSRH( Stranka Roma Hrvatske)...

Ali opet ima toliko glasača da može da uđe u Sabor. Morala je prijeći cenzus... A to ipak nije toliko mali broj. Istina je da Srba u Hrvatskoj ima mnogo, mnogo manje nego što ih je bilo prije rata. Da je dosta ljudi pobijeno, proćerano, asimilovano... Ali ni Hrvatska nije etnički čista.

Etnicki najcistija drzava na svijetu je Egipat, a u Evropi Poljska, a znas kako su Poljaci porsli za vrijeme 2. svjetskog rata, kako od Njemackih nacista, tako i od Sovjeta.

Hrvatska ne vjerujem ni da je medju 30 etnicki nacistijih drzava. Nek me neko ispavi ako grijesim.

Etnicki najcistija drzava na svijetu je Egipat, a u Evropi Poljska, a znas kako su Poljaci porsli za vrijeme 2. svjetskog rata, kako od Njemackih nacista, tako i od Sovjeta.

Hrvatska ne vjerujem ni da je medju 30 etnicki nacistijih drzava. Nek me neko ispavi ako grijesim.
Libija je tako gledajuć čistija. Tamo su svi Libijci, a ima ih bijelijeh, tamnoputijeh i crnijeh.
Inače, Libijci su arabski "Crnogorci", ima ih malo, nešto iznad dva miliona, ponose se svojom dugom tradicijom, plemenitijem rodom, slobodarstvom i misle da su najbolji od svijeh Araba. Prema Egipćanima (ima ih oko 50 miliona) odnose se ka mi prema Srbima. Egipćani dolaze u Libiju radit najteže poslove, jer tamo u Egipat umrli bi od gladi, dok Libijci uglavnome ne rade ništa i dobro žive. :)

Ta partija je toliko mala da moze da utice na vlast u HR koliko i ja i ti da sutra ne padne sneg.

koje nepoznavanje prililka i politike u RH...a SDSS je najjaca srpska stranka
sama cinjenica da su dobili dvostruko pravo glasa i najmanje 3 srpska zastupnika u Saboru (bez obzira na broj glasova) dovoljno govori samo za sebe..a Pupovac moze da svakog momenta rusi HDZ vladu da hoce, a i zasto bi...ova pozicija ucjenjivanja mu je bolja

Libija je tako gledajuć čistija. Tamo su svi Libijci, a ima ih bijelijeh, tamnoputijeh i crnijeh.
Inače, Libijci su arabski "Crnogorci", ima ih malo, nešto iznad dva miliona, ponose se svojom dugom tradicijom, plemenitijem rodom, slobodarstvom i misle da su najbolji od svijeh Araba. Prema Egipćanima (ima ih oko 50 miliona) odnose se ka mi prema Srbima. Egipćani dolaze u Libiju radit najteže poslove, jer tamo u Egipat umrli bi od gladi, dok Libijci uglavnome ne rade ništa i dobro žive. :)

Vidju vidju Gurbeta nesojskog kako glumata i pravi se Crnogorac

u pravu si...nije medu prvih 30-, procitala negdje oko 60 og mjesta...(nesjecam se vise gdje, ali potraziti cu) cak iza srbije...za statistiku nije bitan broj clanova neke manjinske zajednice, nego broj manjinskih zajednica kao takvih

Milošević je bio tipičan crnogorski manipulant koji je video ekspanziju kao šansu srpskog nacionalizma da se dočepa i da ostane na vlasti..u dubini duše bio i ostao komunista...vrlo inteligentan i sposoban manipulant ali je za njega sve bilo virtuelno,kao i za svakog maminog sina koji je u osnovnoj školi bio oslobodjen fizičkog i daj Bože ako je i vojsku odslužio...

Ajde molim te uvedi nam sankcije, robna razmjena je ionako najveca sa Srbijom, uvezemo oko 380 a izvezemo nekih 50 miliona. Mislim za vase dobro, uvedite nam sankcije pliiiiiiiiiz. :lol:

Back