Crna Gora

Koliko ce proci dok Crna Gora ne zatrazi zvanicnu pomoc Srbije?
Sad kad nema Mila,kako ce oni jadni,sami?z:cry:
Godinu?Dve?Pet?

što je babi milo to joj se i snilo.
kako vas ne mrzi da uvek očekujete nečiji pad, poniženje i radujete se tome da komšiji crkne krava?

upotrebila sam množinu zato što onakvih kakav si ti ima ovde koliko hoćeš. e, ja neću. smučili ste mi se.

E vidiš, to jednostavno nije moguće. Etnički čista država definitivno nije nešto što bi moglo realno da se ostvari. Vidiš i sam da ni države koje su totalitarno i nacionalistički uređene to ne mogu da izvedu. A posebno ne na Balkanu, kad uzmemo u obzir istoriju naših prostora i, htjeli mi to da priznamo ili ne, našu međusobnu povezanost (mislim na sve narode na Balkanu).
Što kažeš za Slobu i BoTu, birali su ih Srbi, a ne Crnogorci.

Ajde mi reci zar mislis da Hrvatska nije etnicki cista, kad tvrdis ovo ili mislis nije zbog Srba koji su danas tamo na nivou statisticke greske.

Ajde mi reci zar mislis da Hrvatska nije etnicki cista, kad tvrdis ovo ili mislis nije zbog Srba koji su danas tamo na nivou statisticke greske.

..Srbi su u Hrvatskoj narod koji postoji..pitaj ih sta im fali u odnosu na Hrvate ..!..dijele istu sudbinu vecinskog stanovnistva ..i u dobru i u zlu..isto tako ih pitaj da li bi zamjenili Hrvatsku Srbijom...nista osobno..

..Srbi su u Hrvatskoj narod koji postoji..pitaj ih sta im fali u odnosu na Hrvate ..!..dijele istu sudbinu vecinskog stanovnistva ..i u dobru i u zlu..isto tako ih pitaj da li bi zamjenili Hrvatsku Srbijom...nista osobno..

Da zamijene Hrvatsku, jednu ozbiljnu drzavu, u kojoj se zna neki red, sa SRBIJOM????? z:Dz:Dz:D

Ucka, ne glupiraj se!!!!

Znam da će me zbog ovoga sada mnogi raketirati ali ću reći istinu:

Sa mnogim izbjeglicama Srbima iz Hrvatske, sa kojim sam razgovarao, većina žali što je otišla iz Hrvatske u Vojvodunu. Kažu, da im je onaj mentalitet u Hrvatskoj mnogo bliži i da im je tamo bilo bolje.
Tu među Lalama se ne osjećaju nimalo ugodno.
Većina danas želi da se vrati ali nema đe, jer su im kuće uništene ili zauzete a posla nema jer fabrike ne rade.
Neki se i boje da ne budu osuđeni.

Ali sam siguran, da će me te izbjeglice podržati.

Sa mnogim izbjeglicama Srbima iz Hrvatske, sa kojim sam razgovarao, većina žali što je otišla iz Hrvatske u Vojvodunu. Kažu, da im je onaj mentalitet u Hrvatskoj mnogo bliži i da im je tamo bilo bolje.
Većina danas želi da se vrati ali nema đe, jer su im kuće uništene ili zauzete a posla nema jer fabrike ne rade.

sve se to zna,moj jaro.gledam nekad rts-sat.pa ufatim nekad neku emisijicu sa "prognanim srbima".pogotovo oni stariji i zaplacu kad im se spomene Hrvatska.svaki bukvalno kaze,to je moj narod(Hrvati) i da je ovdi u srbiji ni na nebu ni na zemlji.moram priznat da i meni onda krene po koja suza,ebiga,ljudi smo.zao mi je tih jadnika,koji ispastaju zbog nekoliko velikosrba...

sve se to zna,moj jaro.gledam nekad rts-sat.pa ufatim nekad neku emisijicu sa "prognanim srbima".pogotovo oni stariji i zaplacu kad im se spomene Hrvatska.svaki bukvalno kaze,to je moj narod(Hrvati) i da je ovdi u srbiji ni na nebu ni na zemlji.moram priznat da i meni onda krene po koja suza,ebiga,ljudi smo.zao mi je tih jadnika,koji ispastaju zbog nekoliko velikosrba...

Ne sheri!!

:zskace::zskace::zskace::zskace::zskace::zskace::zskace:

To si ti s karadazanima u Backoj razgovara, krajisnici to njesu!!

Kako si ti naivan, na cas te i pozalim, pa ne moze nista ustaskije od RTS postojati!!!

znam da sam prosli put gledao rts-sat,i neki nas reporter sreo nekog vaseg jadnika,milos krpa,stariji covik.i pita ga ovaj nas,pa milose kako ti je ovdje,kad covik iz prve zaplaka.te kako mu fali njegov Hrvatski narod,te kako mu je tesko u srbiji,ovo-ono.boga mi,i meni suza rosnu...

znam da sam prosli put gledao rts-sat,i neki nas reporter sreo nekog vaseg jadnika,milos krpa,stariji covik.i pita ga ovaj nas,pa milose kako ti je ovdje,kad covik iz prve zaplaka.te kako mu fali njegov Hrvatski narod,te kako mu je tesko u srbiji,ovo-ono.boga mi,i meni suza rosnu...

Tesko RTSu neku crkavicu od Srbije uzeti za ustasku propagandu, ajde molim te, nije valjda da si u to povjerova??????
Izmisljeno i ime i lik!

To se bez mucnine u stomaku ne izgovara,
svaki Srbin to zove Karadag, hebo ih Omer pasa Licki sto ih postedi!!!!

Nije nas poštedio nego pobjegao ka pi*ka jer je vidio sa kim ima posla.

knjaz Danilo sa Crnogorcima
Odgovara Paši i Turcima

Čuj Omere majka ti kukala

Kad mu tako napisa i skonta
Pa mu fišek u pismo zamota
Znak da nema bez smrti života
Ode paša slomljenijeh krila
Crna Gora osta đe je bila.

A sada da ti rečem još nešto:
Mržnju između Srba i Hrvata su napravili najviše posleratni političari, koji su preuveličavali svak svoje žrtve od ustaša i četnika i tako dodatno ostavili u narodu želju po nekakvom osvetom.
E ti lažni propagatori su sijači mržnje i zločinci.
A ustvari su i Srbi i Hrvati dosta miran narod.

U Hrvatskoj su možda malo divlji Hercegovci i malo Dalmatinci a ovi ostali, posebno otočani i Istranu su jako mirni i gostoljubljivi ljudi.

Da nije bilo preuveličavanja žrtava Jasenovca i tz."križnog puta" nebi bilo ni ovoga zadnjega rata.
Budale su isprepadale naivni narod.

To se bez mucnine u stomaku ne izgovara,
svaki Srbin to zove Karadag, hebo ih Omer pasa Licki sto ih postedi!!!!

Omer Pasa Latas bio je pravi cetnik u Turskoj uniformi.
On ne samo da je razvaljivao Ruse,Crnogorce i druge na ratistima vec je cak bio postavljen od strane Turaka da razbije pobunu Bosnjaka u Bosni krajem 19 vijeka pod vodjstvom Huseina kapetana Gradascevica (zmaja od Bosne). Tad je bosanska vojska uz Gradascevica na kratko istjerala osmanlije iz Bosne i jednim dijelom Srbije.

Poslednja izmena:

Back