Сматрам то будалаштином и надам се да ће то и модерација увидети.,A što ga već prevodite ako je u redu da vam šipos dole precednikuje
Msm , mene baš briga, samo kažem![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Сматрам то будалаштином и надам се да ће то и модерација увидети.,A što ga već prevodite ako je u redu da vam šipos dole precednikuje
Msm , mene baš briga, samo kažem![]()
А какви су резултати у Андријевици, где ДПС надмоћно влада у општини у којој Срби чине 78% становништва?
Ако има 40 мандата, треба му још један.Kaže da sa drugarima ima 40 mandata.
Ne deluje ozaren
Па то су ти Васојевићи.А какви су резултати у Андријевици, где ДПС надмоћно влада у општини у којој Срби чине 78% становништва?
Ево видим добио Мило добио 15 од 31 одборника у српској Андријевици.Milo izgubio od Crnogoraca iako su Srbi pokusali sve da ga spasu. Kako li ce Amfilohije sad da zida hramove, nece Becic i Abazovic biti siroke ruke kao Milo.
Одакле му 40?Kaže da sa drugarima ima 40 mandata.
Ne deluje ozaren
Nema 40 ima 39Ако има 40 мандата, треба му још један.
Купио већ једног посланика?Одакле му 40?
Да би ти могао да свршаваш? Неееее, тај се филм не даје.Bila bi fora da Milo pobedi sada, al bi svi ispali budale..
Не, ово су редовни избори.Zakazes prevremene izbore i popusis![]()
Čudi me da nije pobedio po njegovomОдакле му 40?
Сматрам то будалаштином и надам се да ће то и модерација увидети.,
On je evnuhДа би ти могао да свршаваш? Неееее, тај се филм не даје.
Ево видим добио Мило добио 15 од 31 одборника у српској Андријевици.
Одјебали га Монтенегрини, УРА добила 3 одборника а ДФ 13.
Већ лажира број мандата.Čudi me da nije pobedio po njegovom
Амфилохије има одговарајуће спелове и за Бечића и Дритана.Milo izgubio od Crnogoraca iako su Srbi pokusali sve da ga spasu. Kako li ce Amfilohije sad da zida hramove, nece Becic i Abazovic biti siroke ruke kao Milo.
Da, ovaj je priznao poraz, suštinski.Da li može AV ovako jedno obraćanje na kraju balade bez suza i drame