Crna Gora - izbori i nova vlada

Koliko će trajati nova vlada?

• Trajaće pun mandat

glasova: 6 37,5%
  • Trajaće 2 - 3 godine

glasova: 4 25,0%
  • Trajaće 1 godinu

glasova: 6 37,5%

• Ukupno glasova
    16
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
20200831_001325.jpg

Мило није требао да дира СПЦ, они су му били добри сарадници 20 година, нису подржали Момира Булатовића 1997/1998 године, нису правили проблеме око референдума 2006 године, нису га уопште дирали.

:hahaha:
Austrijanci su ovima zbog koroncine zabranili da lete za Bec i nazad naravno.Trebali su da im ukinu zabranu 1. avgusta i nisu.Popisali se po njima samo tako.Zbog toga nisam ni otiso dole a i nek nisam.Dosta naroda rezervisalo karte prije korone ja ne znadoh,mislio sam ima letova uz postovanje mjera,gledo na internetu vidim ima za ovaj datum ovoliko mjesta za onaj datum onoliko mjesta.Nazovem Montenegro Airlines u julu imaju svoju agenciju u Becu,kaze meni lik ma to su karte rezervisane jos prije korone a sad nam udarena zabrana sve cemo pare morati vratiti.Jedini mali spas je ako nam ukinu zabranu od 1 avgusta.Dalje znate...ne bi nista od tog.Bilo mi ih malo zao jbg :lol:

Мило није требао да дира СПЦ, они су му били добри сарадници 20 година, нису подржали Момира Булатовића 1997/1998 године, нису правили проблеме око референдума 2006 године, нису га уопште дирали.
da , nit davanje korpe srbiji nit priznanje kosova nisu bili razlog da se pobune

al uvek oko para izbije sukob , retko oko ideja

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back