peti ligament
Buduća legenda
- Poruka
- 40.865
Valjda SDP?SD na ivici cenzusa.
Ako ljosnu, onda po 1 mandat više za Lomija i Krivokapića
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Valjda SDP?SD na ivici cenzusa.
Ako ljosnu, onda po 1 mandat više za Lomija i Krivokapića

Добро. Кажи како да изговорим твоје име? Ја сам Србин и не разумем шта ти пише у надимку. Којим језиком пишеш?Ja sam unikatna, neprevediva, jedinstvena , ma Jovanka Broz , šta da ti kažem
Prevode se samo ovi sumnjive genetike ako me razumeš ...Dritan i tako to![]()
САмо опозиција нека доведе Амфилохија у Србију, када он крене да проклиње...Nije Vucic nikad bio moj. Ja navijam da Dveri vladaju Srbijom . I SPC.
Sledeci je Mesi!
Svice svice!
Stare komunjare se tresu.ha,ha,ha... nada umire poslednja. Eto, i Milo se predao al ti se još uvek nadaš.
Da, ovaj je priznao poraz, suštinski.
I to vrlo gospodski, mora se reći
e, jbg, mislim na socdem Krivokapića, a ne BrajovićaValjda SDP?
Добро. Кажи како да изговорим твоје име? Ја сам Србин и не разумем шта ти пише у надимку. Којим језиком пишеш?

Не лупетај! Нема никакве везе са написаним.Mila , dok smo na ovoj temi , to će biti dovoljno da zapenite![]()
Ma jasno, ne znam ni što te ispravljam, refleksno.e, jbg, mislim na socdem Krivokapića, a ne Brajovića
tesno i dalje...UŽIVO CEMI: 93 odsto obrađenog uzorka: DPS 30 mandata, koalicija Za budućnost Crne Gore 27
Pogledajte prilog 756182
ha,ha,ha... nada umire poslednja. Eto, i Milo se predao al ti se još uvek nadaš.

Iz keca u dvojku prelaz(UŽIVO) MILO 40 - OPOZICIJA 41! Neizvesno: Đukanović povratio jedan mandat, GLASOVI SE I DALJE BROJE
Ma jasno, ne znam ni što te ispravljam, refleksno.
Ali SDP ispod cenzusa je isto jedna velika pobjeda, pa joj se nadam.

poceli da kradu, drste se
ZLOTVOR JE PAO!!!!