- Poruka
- 23.911
Izvini, ali imao sam pogrešan utisak da si Hrvat.
To ti je direktni potomak Endru Dzeksona i njegovi vekovima unazad glasaju za Democratic Party.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Izvini, ali imao sam pogrešan utisak da si Hrvat.
Ne razumijem koja je svrha postavljenog pitanjeA šta si ti, ajde gukni Sokole ?

Sad kad si puko menjaš uslove .Uslovi konkursa su jasni: Amfilohije mora sa kaže Ja sam Srbin.
I konkurs se zatvara 30.8 og jer u slučaju zveknuca Mila on bi mogao da dobije napad iskrenog srpstva.
Izvini što sam stekao pogrešan utisak.A koja je svrha da ti govoriš jednom da je hrvat jednom da je ovo jedino ne znamo šta si ti ?
Nije za zgore da naglasis o kojem pricas![]()
Sad kad si puko menjaš uslove .
Uopšte ne mislim da ne može da ga pobedi. Beograd je izgubio za sva vremena.Da je preslikao drugi model u Srbiji bi sada bila opozicija sa nekakvim šansama da ga pobedi
Ne kvalifikujem neistomišljenike na banalan način ali po pogubnosti po interese naroda kojima vladaju između pomenutih se vodi mrtva trka.milo je don a vucic je *******i..i ko vise lici na diktatora..
Nije to rekao.sta rece ne moze ni u srbiju..
Nema kod tebe ni S od Srbina. Možeš da kažeš da si i Papuanac.puko je tvoj po Inka a ne ja ~
kad sam postavio uslove konkursa nisam ni mogao pretpostaviti da ce jedan mator covek i uz to VELIKOdostojnik biti u stanju da se tako sprda i takve gluposti izvaljuje i da kaze ja sam i Srbin ali ja sam i Inka ! Zato, da bih sacuvao zdrav razum i sprečio sprdanje sa našim narodnim imenom morao sam da uvedem i dodatak da on treba da kaže Ja sam Srbin. (Tačka) beza ali, i onda možda
Jer sa budalama ne možeš drugacije
Taj i još nekih tiranija.Model Mila Đukanovića.

Odaje te smrad po Milu...polako miso, to cemo tek videti. Za sad si ti ljubitelj milogorskog Bozanstva Inke i rusopusadzija.![]()