Crna Gora - izbori i nova vlada

Koliko će trajati nova vlada?

• Trajaće pun mandat

glasova: 6 37,5%
  • Trajaće 2 - 3 godine

glasova: 4 25,0%
  • Trajaće 1 godinu

glasova: 6 37,5%

• Ukupno glasova
    16
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
20200827_234409.jpg

20200827_234437.jpg

Sad kad si puko menjaš uslove .

puko je tvoj po Inka a ne ja ~

kad sam postavio uslove konkursa nisam ni mogao pretpostaviti da ce jedan mator covek i uz to VELIKOdostojnik biti u stanju da se tako sprda i takve gluposti izvaljuje i da kaze ja sam i Srbin ali ja sam i Inka ! Zato, da bih sacuvao zdrav razum i sprečio sprdanje sa našim narodnim imenom morao sam da uvedem i dodatak da on treba da kaže Ja sam Srbin. (Tačka) beza ali, i onda možda

Jer sa budalama ne možeš drugacije

Politika ostaje „muški posao“, samo dvije liste imaju više od 40 odsto žena

Sve su stranke ispunile zakonsku obavezu o zastupljenosti žena. Procentualno najviše žena na izbornoj listi, 60 odsto, ima Hrvatska reformska stranka, a Socijaldemokrate su, takođe, „odskočile“ od zakonske norme od 30 odsto, pa su predložile skoro 41 odsto kandidatkinja. Ostale partije i koalicije predložile su između 30 i 36 odsto

https://www.portalanalitika.me/clan...-samo-dvije-liste-imaju-vise-od-40-odsto-zena

puko je tvoj po Inka a ne ja ~

kad sam postavio uslove konkursa nisam ni mogao pretpostaviti da ce jedan mator covek i uz to VELIKOdostojnik biti u stanju da se tako sprda i takve gluposti izvaljuje i da kaze ja sam i Srbin ali ja sam i Inka ! Zato, da bih sacuvao zdrav razum i sprečio sprdanje sa našim narodnim imenom morao sam da uvedem i dodatak da on treba da kaže Ja sam Srbin. (Tačka) beza ali, i onda možda

Jer sa budalama ne možeš drugacije
Nema kod tebe ni S od Srbina. Možeš da kažeš da si i Papuanac.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back