Iceman i Maverik
Buduća legenda
- Poruka
- 47.163
Suvi kašalj imao sam temp 38C 2dana.Zašto radiš sve to, bolestan si, RTG, d dimer???
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Suvi kašalj imao sam temp 38C 2dana.Zašto radiš sve to, bolestan si, RTG, d dimer???
Nevezano za ovu temu , moje misljenje da covid kod mnogih izaziva poremecaje na mozgu...
Postaju senilni i dekoncentrisani , kao da su imali milion malih mozdanh udara, koji su im privremeno od mozga napravili trulez, znate kako je tkivo kad bude ishemicno...
Bas sam testirao nekoliko ljudi, i zene, kao zene se bolje drze sto se zvanicne statistike tice, i to do deset puta...ali jedino sto imaju manje opasne verzije covida...
I manje imaju ove mozdane verzije...ali ih dokaci ne zaobidje ni njih...
Neki od njih kazu da su imali covid pre 6 meseci, neki skorije...Izgleda rasejanost ne prolazi posle 6 meseci...
Kazu mi da glavobolje prodju za pola meseca....
Suvi kašalj imao sam temp 38C 2dana.
Kupio sam ga.drži se, možda i nije korona,
nabavi onaj mali pulsni oksimetar za svaki slučaj, nije mnogo skup 2.500 din. i prati saturaciju
Sto puta bitnije i za forum i za temu od Vuciceve torte o kojoj se prica na 5 stranaA zasto je to bitno za forum?
Ne paranoisi....mislim i ne banalizuj, postajes femipacenica...Zene se ne umivaju po par dana, a muskarci po par nedelja jer mnogo
vise muskih umire od korone.
A Romi se lece u Vieni![]()
Ниси ме разумео ни ти а ни он.Sto puta bitnije i za forum i za temu od Vuciceve torte o kojoj se prica na 5 strana
Imacemo informaciju iz prve ruke makar to bilo i samo o pojedincu bolje nego da slusamo ko se zaleteo kolima na Kona.Ниси ме разумео ни ти а ни он.
Тема је о овом вирусу у СРБИЈИ...
дакле о подацима из општина, градова, регија...
Свакоме желим пре свега добро здравље и дуг живот.
Али обавештавање непознатих људи да имаш температуру не помаже...
Ама човече уразуми се...Imacemo informaciju iz prve ruke makar to bilo i samo o pojedincu bolje nego da slusamo ko se zaleteo kolima na Kona.
Stigla je ruska vakcina Sputnjik V: Šta je njena GLAVNA RAZLIKA u odnosu na ostale vakcine, objašnjava virusolog dr Kuljić-Kapulica
30.12.2020. 14:06
Ruska vakcina protiv novog soja korona virusa stigla je danas u Srbiju, a prve doze Sputnjika V dopremljene su na Institut za virusologiju, vakcine i serume "Torlak" u Beogradu. Šta zapravo predstavlja ova vrsta zaštite, objašnjava za "Ženu" prof. dr Nada Kuljić Kapulica, naš ugledni virusolog.
https://zena.blic.rs/zdravlje/stigl...campaign=push_78d99d8e386e153&utm_medium=push
Ova epidemija će biti upisana u Ginisovu knjigu rekorda.Sace Treci talas
ne znam dal bi bilo pametno inhalator,Kupio sam ga.
Taman da se jos malo digne frka da vakcina lakse udje u isprane mozgove.Sace Treci talas
Kupio sam mali merač za saturaciju.ne znam dal bi bilo pametno inhalator,
to je najbolje sredstvo za prehladu, gripu itd,
imas sa solju i jos nekim drugim jacim preparatima,
ja imam taj aparat,
a mozda u apoteci da se nadje samo pumpica,
to ti direktno inhalira pluca
posavetuj se sa doktorom
Evo moja keva koja je bila 35godina u medicini kaže da nije sigurna u efikasnost i bezbednost vakcine.Taman da se jos malo digne frka da vakcina lakse udje u isprane mozgove.
sta je toKupio sam mali merač za saturaciju.
sta je to
Oksimetar.sta je to
ne glupiraj se,Ono za gustinu cementa
Sutra idem da radim crp RTG i da se testiram.ne glupiraj se,
mislila sam da pricamo o leku i preventivi,
a ne o meracu trenutnog stanja bolesti
ama dobro,Oksimetar.