COVID-19 u SRBIJI - izazovi, mere i događanja (2)

Kakve mere očekujete tokom zime 2020-21. godine, u poređenju sa onima iz proleća 2020. godine?

• Strožije

• Iste

• Blaže

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ova epidemija će biti upisana u Ginisovu knjigu rekorda.
.
У гинисову књигу рекорда биће уписани сви који су стали иза оволике количине лажи, дезинформација, сакривања података и манипулација сваке врсте.

Епидемија нема ништа са тим.

Огромна маса људи је прихватила да им се продаје лудило и да прихватају одлуке без комплетних информација.

И све се дашава у време када су буквално све информације на два клика, на смартфону.

Несхватљиво.

.

Srbin iz Izraela: Ovde se ljudi utrkuju ko će pre na vakcinu
"Plan je da se svaki dan vakciniše između 60.000 i 100.000 ljudi, a u zemlju je stiglo 15.6 miliona vakcina. Moj otac se juče vakcinisao i dobro se oseća, a ja, i moja generacija, uskoro dolazimo na red. Kreće i neprekidna vakcinacija, koja će trajati danonoćno, 24 sata sedam dana, bez prestanka, dok se svi ne vakcinišu " u razgovoru za Nova.rs priča Goran Mekić, koji skoro tri decenije živi u Izraelu.
https://nova.rs/region/srbin-izrael-vakcinacija-koronavirus/
A u SRB dnevno 100.

Srbin iz Izraela: Ovde se ljudi utrkuju ko će pre na vakcinu
"Plan je da se svaki dan vakciniše između 60.000 i 100.000 ljudi, a u zemlju je stiglo 15.6 miliona vakcina. Moj otac se juče vakcinisao i dobro se oseća, a ja, i moja generacija, uskoro dolazimo na red. Kreće i neprekidna vakcinacija, koja će trajati danonoćno, 24 sata sedam dana, bez prestanka, dok se svi ne vakcinišu " u razgovoru za Nova.rs priča Goran Mekić, koji skoro tri decenije živi u Izraelu.
https://nova.rs/region/srbin-izrael-vakcinacija-koronavirus/
U Srbiji će se 25% stanovnišva vakcinisati.

Da Ali nije lud kao Vučić.
Tako da ne znam zašto ti smeta a u vezi teme je.
Да ми је еуроцент сваки пут кад је неко помислио да зна моје мисли...
Па био бих као десет Бил ГејЦова...
А што се тиче теме - мени је сваки човек на свету брат или сестра, и једнако важан.
Вест да је болестан земљорадник из Шри Ланке или српски политичар једнако је важна.

Медијско форсирање култа личности заостало из Титове СФРЈ ће скупо да нас кошта.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back