Rayela
Legenda
- Poruka
- 71.814
U ybte, zasto je on bitan? Pa meni je recimo to vrlo vaznaА зашто је ОН битан?
Човек као и свако други...
informacija. Bitno je kad se nekakve zamlate sa estrade hospitalizuju,
ali ne i bivsi predsednik.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
U ybte, zasto je on bitan? Pa meni je recimo to vrlo vaznaА зашто је ОН битан?
Човек као и свако други...
U Srbiji će se 25% stanovnišva vakcinisati.
Sve dok Vucic ne izgubi izbore, za dve godine recimo.Овим темпом?
За колико деценија?
Nema u Srbiji vakcina pa nema ni vakcinacije. Bice ihОвим темпом?
За колико деценија?
Nema u Srbiji vakcina pa nema ni vakcinacije. Bice ih
kad ovima iz EU odjednom ( a to ce biti maj mesec) stigne
milijarda i kusur pa ne znaju sta ce s njima.
Baš tako.Овим темпом?
За колико деценија?
Problem su serije testova. |
Gosca je bila i Vesna Dedic, bilo je sinoc i njenih slika po
instagramu, a i ona nesto saopstava:
"Isto tako neću da dozvolim da se intimna proslava od desetak ljudi koristi za obračun sa mnom. Svako moje dalje komentarisanje bi bilo suvišno. Srdačan pozdrav"
Ne znam cime to objasnjavaju valjda korona ima radno vreme...Znaci zabranili ljudima proslavu nove godine. Moze do osam navece (nema sirenja korone) ali posle osam....
Msm, ako ljudi to gutaju vec godinu dana i svi danonocno nose brnje isto godinu dana, onda i treba tako. Yebati u mozak dok se ne opamete. Da proste ove zene sto oplakuju kovid sluzbenike na vulgarnosti ali moram tako.
Ti si zaista zaostao malko..Znaci zabranili ljudima proslavu nove godine. Moze do osam navece (nema sirenja korone) ali posle osam....
Msm, ako ljudi to gutaju vec godinu dana i svi danonocno nose brnje isto godinu dana, onda i treba tako. Yebati u mozak dok se ne opamete. Da proste ove zene sto oplakuju kovid sluzbenike na vulgarnosti ali moram tako.
Напомена: теретана ће се отворити за кориснике након реновирања!Беочин, 28. децембaр 2020.
Нове одлуке штаба за ванредне ситуације општине Беочин
На данашњој седници Штаба за ванредне ситуације општине Беочин, одржаној електронским путем, усвојено је да се:
- дозвољавају спортске активности везане за тренинге спортиста и рекреацију грађана, а које се одвијају у просторијама Спортско пословног центра у Беочину, уз строго поштовање свих превентивних мера здравствене заштите од ширења COVID-19, a донетих од стране Кризног штаба Владе Републике Србије и Општинског штаба за ванредне ситуације општине Беочин;
Напомена: теретана ће се отворити за кориснике након реновирања!
- дозвољавају културне активностиа које се одвијају у просторијама Дома културе у Беочин граду, уз строго поштовање свих превентивних мера здравствене заштите од ширења COVID-19, a донетих од стране Кризног штаба Владе Републике Србије и Општинског штаба за ванредне ситуације општине Беочин.
Наведене мере ступају на снагу од 29.12.2020. године и на снази су до 15.01.2021. године, након чега ће Штаб за ванредне ситуације општине Беочин, поново разматрати епидемиолошку ситуацију и у складу са истом донети нове мере.
Stize na e-mail ili moras da trcis po papirRezultati crp pcr testa biće mi gotovi u 13h.