Zdravo rm01...
Pa ako hoces malog kera, koji se ne linja i "ne smrdi" onda bi ti preporucila:
Maltezera, Vesthajlend terijera, pudlicu, havaneser, dzek rasel terijer, Cotona (naravno)....ima dosta malih rasa koje se ne linjaju.
Jedino sto treba da znas jeste da se maltezeri, cotoni moraju cetkati svaki drugi dan...inace ce se dlaka ucebiti pa ce te ga morati osisati na nulu, a onda to vise nije taj ker.
Inace Cotoni nemaju, kako bi rekla sagu...onaj miris sto kerovi inace imaju, nego neki svoj miris. Meni moja mala mirisi na bebu

No ja recimo volim kerove, i imala sam i kokera i vucijaka...meni to nije nikad smetalo.
Sto se tice cotona, nemoj ga kupovati bar od one zene iz Sente, a i ako ga kupujes onda ga kupi bez papira jer i da ga kupis sa papirima ne znaci da je to taj ker kojeg si platio. (a kosta...800eura rece mi neka zena koja je nju kontaktirala u septembru, kontam da je bez papira 400 ili 500eura, sto je isto paprena suma za nekog...ne zelim da komentarisem cenu).
Ker je obaveza toga budi svestan, i ta obaveza moze da te prati jedno 15 godina. Ja sam svog kera uspavala kad je imao 17 godina!!!! Tako da dobro razmislite. Ali mislim da posto imate decu, bilo bi to lepo iskustvo za njih. Ja sam odrasla sa kerovima, sto bi rekli, a i moja ce deca u to sam ubedjena.....
Pozdrav