easyB
Primećen član
- Poruka
- 719
Moj komš'a uz'o keru  Sada, pored jednog chow-chow, jedne labradorke, imamo i cotona u ulazu! Prekrasni mališa, juče sam ga video, pufnica mala! Pročitao sam par strana ove teme, da bih se pravio pametan kada odem na kafu kod komšije!
 Sada, pored jednog chow-chow, jedne labradorke, imamo i cotona u ulazu! Prekrasni mališa, juče sam ga video, pufnica mala! Pročitao sam par strana ove teme, da bih se pravio pametan kada odem na kafu kod komšije!

Sada, pored jednog chow-chow, jedne labradorke, imamo i cotona u ulazu! Prekrasni mališa, juče sam ga video, pufnica mala! Pročitao sam par strana ove teme, da bih se pravio pametan kada odem na kafu kod komšije!

!
! Onda molim vas recite mi gde da trazim proverene ljude koji se bave odgajanjem kotona. I ja sam iz Mk tako da madjarsa mi je daleko. Hvala
 Onda molim vas recite mi gde da trazim proverene ljude koji se bave odgajanjem kotona. I ja sam iz Mk tako da madjarsa mi je daleko. Hvala