Mrs.Bi
Veoma poznat
- Poruka
- 13.373
msneki, stavi recepte ovde, valjda je tema za to, nije samo za slike. Mogu dobro da dodju i drugima.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
wauuuu, msneki SVAKA CAST, kazu mi da sam pronicljiva a ti mozes da mi budes svedok jer sam ti i rekla kakav utisak ostavljas na mene i nisam se ni malo prevarila i stvarno lepo sam ja tebe procenila ... dama i domacica ... uh sto volem toooo![]()
j210 pišem ti recepte na pp da ne opterećujem temu.Evo i dela ovogodišnje slavske trpeze
![]()
Posna kavurma
![]()
jedan veliki, veliki, veliki.....................poljubac za tebe..Hvala ti do neba..
Msneki, ova kavurma mi izgleda zanimljivo..Jel ukusa kao prava ??Mora da su ti gosti smazali sve sa stola..
Posto moja prva poruka nije uspesno poslata,evo da probam ponovo,nadam se da Vam nije kasno.Na str.4 imate recepte za vrlo ukusne namaze,salate i rolate.Iz nekog mog iskustva znam da rolate mozete spremiti i nekoliko dana ranije pa da ih eventualo filujete dan pre proslave.Slane torte su uvek interesantne,a na str.5 imate recept za tortu sa paprikama.Nisam sigurna gde sam videla recept za tost tortu pa evo da zapisem mozda Vam koristi.POTREBNO JE:1 PAKOVANJE TOST HLEBA,200-300 GR MAJONEZA,300GR KECAPA,4 KRASTAVCICA,200GR SUNKE,100GR KACKAVALJA.POMESATI PAVLAKU,MAJONEZ,SUNKU I KRASTAVCICE PA PODELITI NA 2 DELA, VECI I MANJI,PA U MANJI DODATI KECAP.REDJATI TOST-ZUTI FIL-TOST-CRVENI FIL.PREMAZATI PAVLAKOM I POSUTI REND.KACKAVALJEM. NAPRAVITI 1-2 DANA RANIJE PA SECI NA KOCKICE. Takodje na francuski hleb mozete pored gore pomenutih namaza staviti pecenicu,suvi vrat...i dekorisati paradajzom,krastavcem,paprikom,zel.salatom,rukolom,ima milion kombinacija,ali svakako ne treba preterivati.Zalogajcici ce biti veoma zanimljivi.Eto,nadam se da sam Vam barem malo pomoglaDrage moje djevojke i žene..
Sasvim slučajno sam naišla na ovaj forum i oduševila se vašim kreacijama ugodnim ne samo oku nego vjerujem i nepcu.
Upravo sam se registrirala na forum i sada trebam vašu pomoć.
Molim konkretne ideje sa receptima za jednu proslavu od oko 40 ljudi.
Obzirom da će baza biti jaretina i odojak s ražnja,trebam dakle neke vrste priloga i male zalogaje za predjelo.
Htjela bi izbjeći klasične priloge tipa francuske/ruske salate,gravče na tavče i slično.
Jako mi je bitno da se mogu pripremiti dan ili dva ranije jer nažalost neću imati pomoć.
Ovo što gledam na vašim slikama je umjetnost,no ja neću imati puno vremena pa bi bilo poželjno da su recepti brzi a efektni oku i nepcima.
Svaka pomoć je dobrodošla,nadam se da će mi netko odgovoriti.))