IvAnA:)
Domaćin
- Poruka
- 4.433
Moon Child:fix you je apsolutno predivno savrshena...![]()
pesma je fantastichna, shto je vishe slusham, vishe me pogadja....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Moon Child:fix you je apsolutno predivno savrshena...![]()
znaci, skroz se slazem sa tobom..ali ljudi..obratite paznju na reci We never change..meni se mnogo svidja stvar..Banshee:meni se svi albumi svidjaju,i sve zavisi od raspolozenja...jednom mi je najlepsi ovaj poslednji,pa prvi,pa drugi...i sto vise slusam pesme sve mi se vise svidjaju i nikako da me smore...po ceo dan mi se vrte u glavi![]()

..i rekao mi je nesto u fazonu da se pravi fanovi poznaju po starim stvarima koje su malo poznate (nisu komercijala)..ruku na srce, ne secam se lepse balade od Fix you..stvarno je pesma..uhh..
On je jedan od glavnih promotera organizacije Make Trade Fair..mislim da ste vec odavno primetili da mu se cas pojavljuje, a cas nestaje taj natpis sa nadlanice..e pa tamo je isao zbog toga..Banshee:a mi sve vreme mislili na njega...
pa sta je trazio u gani?
Onako mi je i pesma i spot...Ali oprosteno im jeJosefin:ljuuuudii..da li ste videli poslednji spot Talk? istripovan..nisam ga skroz shvatila ali never mind..to je jedna od mojih fav pesama sa novog albuma..a inace im izlazi novi(!!!) album uskoro..pozz

E pa uglavnom su svi u tripu da samo oni slusaju njih..nekako su uvek tu oni koji kazu da su oni njanja..i tako..sta ces..Romanticarka:Obozavam Coldplay!!!Ne znam zasto sam mislila da sam jedina,valjda zato sto imam samo par drugarica koje ih vole,a ovo ostalo-ma nema veze..Svidja mi se novi album,Speed of Sound i Fix you su fantasticne,ali njihova omiljena pesma mi je ipak Yellow...![]()

ma i ja ih obozavam.i zezam se za komercijaluJosefin:pa ne bash skroooz komercijala..mada, ko zna..mozda su oni novi super ultra mega planetarni heroji..hihi![]()
samo se nadam da nece stvarno tako bili...meni su oni jos uvek ekstra.Sad but true...Banshee:znaci posta coldplay komercijala![]()