Coldplay

meni se svi albumi svidjaju,i sve zavisi od raspolozenja...jednom mi je najlepsi ovaj poslednji,pa prvi,pa drugi...i sto vise slusam pesme sve mi se vise svidjaju i nikako da me smore...po ceo dan mi se vrte u glavi :D

Banshee:
meni se svi albumi svidjaju,i sve zavisi od raspolozenja...jednom mi je najlepsi ovaj poslednji,pa prvi,pa drugi...i sto vise slusam pesme sve mi se vise svidjaju i nikako da me smore...po ceo dan mi se vrte u glavi :D
znaci, skroz se slazem sa tobom..ali ljudi..obratite paznju na reci We never change..meni se mnogo svidja stvar..

e,bas cu sad da pustim pesmu.mislim ovih dana samo njih i slusam,znam sve tekstove napamet ali tek kada cujem melodiju :lol:
bas sam gledala na njihovom sajtu neke koncerte....pa njima se rasprodaju karte pola godine unapred.u julu ce da budu u australiji i karte u nekim gradovima vec rasprodate....aaaa,hocu ja! :D :D :D

e..chatala sam sa nekim likom koji je stvarno zaladjen za njih..kao mi recimo..:)..i rekao mi je nesto u fazonu da se pravi fanovi poznaju po starim stvarima koje su malo poznate (nisu komercijala)..ruku na srce, ne secam se lepse balade od Fix you..stvarno je pesma..uhh..

ne znam da li ste citali septembarski broj casopisa time out ali tamo je bio ekskluzivni interview sa Chrisom..on umalo nije poginuo kada je putovao u ganu..jadan..mislio je sve vreme na svoju zenu i cerkicu...

ljuuuudii..da li ste videli poslednji spot Talk? istripovan..nisam ga skroz shvatila ali never mind..to je jedna od mojih fav pesama sa novog albuma..a inace im izlazi novi(!!!) album uskoro..pozz

Obozavam Coldplay!!!Ne znam zasto sam mislila da sam jedina,valjda zato sto imam samo par drugarica koje ih vole,a ovo ostalo-ma nema veze..Svidja mi se novi album,Speed of Sound i Fix you su fantasticne,ali njihova omiljena pesma mi je ipak Yellow... ;)

Kolko sam ja shvatio, ovaj poslednji spot donekle pokushava da imitira spot za Don't Panic (koji mi je i omiljeni, pored spota za Trouble), pa mi se nije preterano svideo, ali pesma je ok...

Romanticarka:
Obozavam Coldplay!!!Ne znam zasto sam mislila da sam jedina,valjda zato sto imam samo par drugarica koje ih vole,a ovo ostalo-ma nema veze..Svidja mi se novi album,Speed of Sound i Fix you su fantasticne,ali njihova omiljena pesma mi je ipak Yellow... ;)
E pa uglavnom su svi u tripu da samo oni slusaju njih..nekako su uvek tu oni koji kazu da su oni njanja..i tako..sta ces..

ma spot je skrooz svasta nesto..mislim da su se malo zaneli..rekla bih da im je svetska slava udarila u glavu..ali nema veze oprosteno im je..meni je god put a smile upon your face najbolji spot

Back