Ovo je zbilja odličan forum,dugo nisam naišla na takvo šta.sve pohvale.eto i ja isto slušam coldplay,točnije samo to slušam jer jednostavno mi se toliko sviđaju da ne mogu drugo ni slušat.OBOŽAVAM CHRISA MARTINA.mislim da je on najsavršenija pojava in our beautiful world!!!zbilja mi je opsesija!!!dok sam čitala ove postove primjetila sam da ne spominjete njihove stare pijesme sa njehovih EP-ova.koje su zbilja odlične iako nisu razvikane i one su izvor svim ostalim pijesmama.toplo vam preporučujem da poslušate ep brothers and sisters i the blue room.to se jednostavno mora cut.svakako poslušajte pijesme:brothers and sisters(prava revolucionarna pijesma),I ran away(!!!), Ladder to the sun,where is my boy itd itd.i svakako poslušajte japan bonus track sa X&Y-how you see the world-nećete se razočarat.inace imam sve njihove pijesme od početka njihove kariujere i sve spotove i koncerte osim spota za ODLIČNU pijesmu shiver!!!jel ima ko taj spot??pozdrav!!
p.s. sretna vam nova i nadam se da ce na slijedeći exit doć chris & co.,pa budem u ja došla
p.s. sretna vam nova i nadam se da ce na slijedeći exit doć chris & co.,pa budem u ja došla