Coldplay

Ovo je zbilja odličan forum,dugo nisam naišla na takvo šta.sve pohvale.eto i ja isto slušam coldplay,točnije samo to slušam jer jednostavno mi se toliko sviđaju da ne mogu drugo ni slušat.OBOŽAVAM CHRISA MARTINA.mislim da je on najsavršenija pojava in our beautiful world!!!zbilja mi je opsesija!!!dok sam čitala ove postove primjetila sam da ne spominjete njihove stare pijesme sa njehovih EP-ova.koje su zbilja odlične iako nisu razvikane i one su izvor svim ostalim pijesmama.toplo vam preporučujem da poslušate ep brothers and sisters i the blue room.to se jednostavno mora cut.svakako poslušajte pijesme:brothers and sisters(prava revolucionarna pijesma),I ran away(!!!), Ladder to the sun,where is my boy itd itd.i svakako poslušajte japan bonus track sa X&Y-how you see the world-nećete se razočarat.inace imam sve njihove pijesme od početka njihove kariujere i sve spotove i koncerte osim spota za ODLIČNU pijesmu shiver!!!jel ima ko taj spot??pozdrav!! :lol:

p.s. sretna vam nova i nadam se da ce na slijedeći exit doć chris & co.,pa budem u ja došla

Prilozi

• 1277_375785469_chris_H230259_L.jpg
    1277_375785469_chris_H230259_L.jpg
    8 KB · Pregleda: 8
mislim da za sledeci exit nece doci vamo jer koliko sam ja videla neki njihov program koncerata ceo juli su australiji.sem ako se nije nesto menjalo :(
anyway...bilo bi to lepo da se pojave ovde :D

Meni se mnogo dopada pesma Low.....I Talk je odlicna......Ma imaju dosta dobrih pesama, samo sto su u poslednje vreme postali bas popularni, a koliko mi se cini samo ce biti jos popularniji i popularniji, a ja, nekako, cesto izgubim interesovanje za bendove kad postanu ultara mega giga.....

colplayer:
Ovo je zbilja odličan forum,dugo nisam naišla na takvo šta.sve pohvale.eto i ja isto slušam coldplay,točnije samo to slušam jer jednostavno mi se toliko sviđaju da ne mogu drugo ni slušat.OBOŽAVAM CHRISA MARTINA.mislim da je on najsavršenija pojava in our beautiful world!!!zbilja mi je opsesija!!!dok sam čitala ove postove primjetila sam da ne spominjete njihove stare pijesme sa njehovih EP-ova.koje su zbilja odlične iako nisu razvikane i one su izvor svim ostalim pijesmama.toplo vam preporučujem da poslušate ep brothers and sisters i the blue room.to se jednostavno mora cut.svakako poslušajte pijesme:brothers and sisters(prava revolucionarna pijesma),I ran away(!!!), Ladder to the sun,where is my boy itd itd.i svakako poslušajte japan bonus track sa X&Y-how you see the world-nećete se razočarat.inace imam sve njihove pijesme od početka njihove kariujere i sve spotove i koncerte osim spota za ODLIČNU pijesmu shiver!!!jel ima ko taj spot??pozdrav!! :lol:

p.s. sretna vam nova i nadam se da ce na slijedeći exit doć chris & co.,pa budem u ja došla
Znaci, totalni respect tebi od mene..mislila sam da nema velikih `freakova` (naravno, u najpozitivnijem smislu)..Veliki pozdrav..skrooz si me odusevila..ja se retko vracam na pricu o manje poznatim njihovim stvarima..vidis da sam u startu mislila da retko ko slusa njih (naslov teme govori sve) ali mi je jako drago sto sve vise ljudi pozitivno reaguje na njih..cula sam za tu japan bonus track ali nikako da je nadjem..sad cu bash da je potrazim..pozz..

Ајд' colplayer (мислим да си испустила слово д) ако можеш све то да бациш на www.megaupload.com (мислим на оне њихове нама непознате песме које си споменула).
Ако није тешко или ако имаш брзу везу. :-) :-) :-)
Иначе, Coldplay једна од мојих малобројних омиљених група.

Mikol:
Ајд' colplayer (мислим да си испустила слово д) ако можеш све то да бациш на www.megaupload.com (мислим на оне њихове нама непознате песме које си споменула).
Ако није тешко или ако имаш брзу везу. :-) :-) :-)
Иначе, Coldplay једна од мојих малобројних омиљених група.
e..evo mojih predloga ako ti ne smeta..Such A Rush, See You Soon, Easy To Please..

e bok!ja sam!inaće sam vamo bila COLDPLAYER al sam zeznila neš sa lozinkom tak da sam se morala ponovno registrirat!!!al eto aj dobro!!!
e ako su ove poruke napisane ćirilicom bile namjenjene meni ja se ispričavam al ja neznam to čitat.eto...
jeste ćuli da se ona iz pusiketdolsa zanima za chrisa?!i da neće bit kantri albuma?i da će izgleda sad uskoro izdat novi album!
uglavnom ak vas zanima to možete posjetit moj blog(tamo ima malo opoširnije) http://misscoldplayer.blog.hr
eto budite pozdravljeni!!!

little_apple:
e bok!ja sam!inaće sam vamo bila COLDPLAYER al sam zeznila neš sa lozinkom tak da sam se morala ponovno registrirat!!!al eto aj dobro!!!
e ako su ove poruke napisane ćirilicom bile namjenjene meni ja se ispričavam al ja neznam to čitat.eto...
jeste ćuli da se ona iz pusiketdolsa zanima za chrisa?!i da neće bit kantri albuma?i da će izgleda sad uskoro izdat novi album!
uglavnom ak vas zanima to možete posjetit moj blog(tamo ima malo opoširnije) http://misscoldplayer.blog.hr
eto budite pozdravljeni!!!
i ju sram je bilo..pa on ima zenu i decu..cula sam da ce uskoro izdati novi album i da ce promeniti stil..a to se meni uopste ne svidja..meni ovako odgovaraju..:)

da gwyneth je trudna, opet...
evo da se javim, zato sto sam najveci coldplayer, ili bar tako mislim...
to sto mnogi misle da Coldplay-ova komercijala ima uticaj na muziku, mislim da grese.
trebaju dati sansu coldplay-u i nece se prevariti.
ja ne mogu ni da opisem kako se ja osecam zbog njih... stvarno sam lud...
ako je neko malo vise zainteresovan:
www.coldplay-serbia.astahost.com

zare coldplay:
da gwyneth je trudna, opet...
evo da se javim, zato sto sam najveci coldplayer, ili bar tako mislim...
to sto mnogi misle da Coldplay-ova komercijala ima uticaj na muziku, mislim da grese.
trebaju dati sansu coldplay-u i nece se prevariti.
ja ne mogu ni da opisem kako se ja osecam zbog njih... stvarno sam lud...
ako je neko malo vise zainteresovan:
www.coldplay-serbia.astahost.com
A sta kazes na Chrisovu izjavu da se na sledecem albumu menja pravac? Imas neki hint?

Volim da slusam Coldplay, mada moram priznati da mi se uopste nije dopao njihov zadnji album. Pravo razocarenje u poredjenju sa prva dva. :confused:
Ali ipak su dobar bend

Coldplay su ZAKON, kupio sam ovaj novi album , promenili su malo stil ali su ipak ostali isti.
Drago mi je da u ovoj zemlji bar neko pored mene i mog brat zna za njih :) cak i ovi sto ih ne vole znaju za njih

Josefin:
A sta kazes na Chrisovu izjavu da se na sledecem albumu menja pravac? Imas neki hint?
pa kazu da nece biti klavira i da ce biti puno mracniji zato sto imaju puno materijala za takvu muziku. pa da sad su oni usli u onu fazu kad moraju da naprave album za sebe koji nece biti toliko dopadljiv, i koji ce se mozda dopasti samo fanovima i ljubiteljima takve muzike. ali to su mnogi rekli...
ja samo znam da su ova prva tri albuma zavrsena triologija.
ali jako mi svidja kod njih to sto imaju jos dosta pesama koje nisu na albumima ali su dovoljno dobre da udju na album.

veliki pozdrav :-)

zare coldplay:
pa kazu da nece biti klavira
A joj..znas sta? ja jesam njihov veliki fan ali kako bez klavira?..on mi je nekako kljucan u mnogim pesmama..mada, slazem se sa idejom o trilogiji..u sustini bi promena bila dobra..ne kazem da je ovako lose..ma razumes me..:)

Josefin:
A joj..znas sta? ja jesam njihov veliki fan ali kako bez klavira?..on mi je nekako kljucan u mnogim pesmama..mada, slazem se sa idejom o trilogiji..u sustini bi promena bila dobra..ne kazem da je ovako lose..ma razumes me..:)
ma to jos nista nije sigurno...
ma ko zna sta ce to biti na kraju. ali imas i puno pesama bez klavira koje su odlicne.
kad sam slusao Guy-a na radiu rekao je da ce novi album biti mnogo drugaciji.
ja mislim da to nece biti puno drugacije, ali videcemo...
btw jesi cula da ce sledeci singl biti The Hardest Part? malo razocaravajuce...
:)

:)[/QUOTE]
ma zašto razočaravajuće??pa thp je odlična pijesma! istina, malo vuče na pop i skroz je drugačija od ostalih al možda je upravo zato izabrana za sljedeći singl da pokažu da ne rade stalno slične pijesme! joooj jedva čekam da izađe spot!! pozzz

zare coldplay:
:)
Slazem se..ni meni nesto ne odgovara..taj deo albuma pomalo izgustiram kada ga slusam..sto je u sustini skoro stalno..meni se iskreno jaaako svidja X&Y..mada, zbog violina me dosta podseca na oasis..sto i nije cudno, posto se oni masa gotive, ne? Predpostavljam da si gledao mtv koncert..mislim da je isao u etar dan pre izlaska albuma..peti jun..ako se ne varam, oasis su bili tamo..chris se peo preko onih silnih zvucnika do jednog od brace..skroz gotivan momenat..ee..tvoj omiljeni spot? moj je god put a smile upon your face..mislim da mi je to jedna od najomiljenijih..

Josefin:
Slazem se..ni meni nesto ne odgovara..taj deo albuma pomalo izgustiram kada ga slusam..sto je u sustini skoro stalno..meni se iskreno jaaako svidja X&Y..mada, zbog violina me dosta podseca na oasis..sto i nije cudno, posto se oni masa gotive, ne? Predpostavljam da si gledao mtv koncert..mislim da je isao u etar dan pre izlaska albuma..peti jun..ako se ne varam, oasis su bili tamo..chris se peo preko onih silnih zvucnika do jednog od brace..skroz gotivan momenat..ee..tvoj omiljeni spot? moj je god put a smile upon your face..mislim da mi je to jedna od najomiljenijih..
pa da imam taj video kad Chris zagrlio Noela Gallaghera usred In My Place...
pa meni Talk spot jako dobar, ali posto imam i DVD The Scientist singl i on mi se jako svidja... God Put A Smile je posebna prica. to mi je omiljena pesma uzivo zajedno sa Fix You i Politik.

e pa ql..ukusi nam se prilicno poklapaju..ja imam neku njihovu kompilaciju..a posto je nisam videla na njihovom sajtu, nisam bas sigurna o cemu je rec..a ruch of b-side to the head..ima preko 20 pesama..rekla bih da je to neki mix lp-eva i jos dosta toga..znash o cemu je rec??

znam. imao sam taj cd. to su b-sides pesme koju su snimljene do albuma AROBTTH. tu ima odlicnih pesmama... evo danas javili da ce sledeci singl biti White Shadows, ali i to jos nije sigurno.
www.cpserbia.co.nr je nova adresa ako ikad i ides tamo. ako ni zbog ceg drugog ti bar dodji da procitas vesti koje napisemo...
pozdrav

Back