Cokolada = Seks ?

• Začetnik teme Začetnik teme iluzionista
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
chokolada:
iluzionista:
A, gde nestade chokoladica? :?
Ma evo me, izbacilo me nesto sa interneta.
A sta ti mislis da je meni lakse posle one price, a?

Nije ta prica jos gotova... :lol: Mogao bi ja i da nastavim... "A onda su polako zaskripela vrata. To si bila ti, potpuno naga..." :lol: Itd... Ili mozda: "Pokusavao je da nasapunira ledja, ali mu nije ishlo. Pomislio je da bi sve bilo lakse kad bi ona bila tu... Lagano bi ga masirala sapunom, ne mogavsi da izdrzi a da se ne pribije uz njega svojim telom... Ne pustajuci ga da ode..."

iluzionista:
chokolada:
iluzionista:
A, gde nestade chokoladica? :?
Ma evo me, izbacilo me nesto sa interneta.
A sta ti mislis da je meni lakse posle one price, a?

Nije ta prica jos gotova... :lol: Mogao bi ja i da nastavim... "A onda su polako zaskripela vrata. To si bila ti, potpuno naga..." :lol: Itd... Ili mozda: "Pokusavao je da nasapunira ledja, ali mu nije ishlo. Pomislio je da bi sve bilo lakse kad bi ona bila tu... Lagano bi ga masirala sapunom, ne mogavsi da izdrzi a da se ne pribije uz njega svojim telom... Ne pustajuci ga da ode..."
Mislim da smo ti rekle da sad ides... :lol: :lol: :wink:
Zakasnices... :wink:

iluzionista:
Ajde nastavi... Super je do sada... :wink:

E pa ovako:
naredja ona par jagodica po sebi, ja sve smažem.
Isecka nektarine na kriške, ja opet smažem i ne ostane ni jedna kapljica.
Odem ja, u pola noći, nešto da pojedem konkretno, ona se pojavi u trpezariji i kaže: ti si stvarno opterećen NEKTAR MARMELADOM!
I ko je sad opterećen :roll:

DellBoy-011:
E pa ovako:
naredja ona par jagodica po sebi, ja sve smažem.
Isecka nektarine na kriške, ja opet smažem i ne ostane ni jedna kapljica.
Odem ja, u pola noći, nešto da pojedem konkretno, ona se pojavi u trpezariji i kaže: ti si stvarno opterećen NEKTAR MARMELADOM!
I ko je sad opterećen :roll:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

http://www.mypleasure.com/education/sexed/edible_aphrodisiacs.asp

pa ko voli nek izvoli....
KRATAK CITAT:Chocolate: Scientists have now established what women have known for centuries -- chocolate is one of the most effective aphrodisiacs available. Bring your lover some Godiva, devil's food cake or chocolate-covered strawberries and watch her swoon with delight.

... a shto se tice svega recenog, KANTICA je kantica tu se moram sloziti. nishta lepse nego kad je umackam sa euroremom (prvo,onako, kao slucajno) pa sve to posle moram da olizem, pokupim jezikom itd itd....

@chokoladica; moras opet da probash sa sladoledom!!!
ali obavezno neki u kutijici pa da vadish kasikicom (tj. on) ima necega u kombinaciji hladnog i slatkog zbog cega ona poludi kad je namackana, a ja veoma uzivam dok to "uklanjam"...
nemoj se obeshrabriti shto nije uspeo prvi put sa sladoledom(sve kao i sex.... pokusavaj, i pokusavaj dok ne ispadne kako treba :+>>>)

POZ

Koja5:
Skroz se slazem sa Marcusom, sa sladoledom je suuuper. Kombinacija toplo-hladno cuda cini :P . Mozda ste preterali sa kolicinom??
Iluzionista, fina pricica, podseti me na jedno jesenje popodne kad sam...

evo, rekoh da malo uradim domaci...
za sve one koji vole cokoladu i KANTICU, a paze na liniju: http://www.mypleasure.com/store/product.asp?dept_id=402&pf_id=0216
Skok ovde za vise informacija.....
KO JE REKAO DA JE KANTICA BITNA

marcus.hf:
http://www.mypleasure.com/education/sexed/edible_aphrodisiacs.asp

pa ko voli nek izvoli....
KRATAK CITAT:Chocolate: Scientists have now established what women have known for centuries -- chocolate is one of the most effective aphrodisiacs available. Bring your lover some Godiva, devil's food cake or chocolate-covered strawberries and watch her swoon with delight.

Svaka chast. ;) Ja pominjao cokoladu kao afrodizijak na pocetku ove teme, a oni me ispljuvashe. :) Ali, eto... Tu je Marcus sa slichnim ukusom (;))... Dobro da si ubacio link. Zbog nevernih toma. :lol:

Vidim da je došlo vreme da vratim svoju temu... Mnogih tada nije ni bilo na forumu... Ali čokolada ostaje čokolada i u 2005oj... Da... Mislim da i ovi "novi" članovi imaju prilike da kažu neku reč na tu temu... Jer čokolada je klasika. :lol: Živela čokolada. :mrgreen:

E, da... Osećam da će Gazda samo da zarolla očima... Ovako :arrow: :roll: Ali stvarno dugo nije bilo slične teme. Zaslužila je da skoči malo na vrh. :mrgreen:

teze mi je skinuti se sa cokolade nego sa ....da vas pogresno ne vaspitavam..... navucena sam jos kao dete. za mene ona nije afrodizijak jer se od nje smirim za sekundu. kako god da okrenes serotonin radi svoj posao :D . zato sam valjda happy i bez dopinga.

upravo cepam eurokrem iz kantice, a sutra cu da se bacim na proactiv da ne dobijem bubuljice na licu.

ma gde tachno....mozhda inicira iste hemijske procese il slichne...chito sam nekad o tome u nekom mozhda tin chasopisu...bio sam mlad....al nije tachno garant....mozhda ako bi napravili lutq od chokolade....

shiba:
teze mi je skinuti se sa cokolade nego sa ....da vas pogresno ne vaspitavam..... navucena sam jos kao dete. za mene ona nije afrodizijak jer se od nje smirim za sekundu. kako god da okrenes serotonin radi svoj posao :D . zato sam valjda happy i bez dopinga.

upravo cepam eurokrem iz kantice, a sutra cu da se bacim na proactiv da ne dobijem bubuljice na licu.
e to!meni je cokolada sedativ a ne afrodizijak
i ne delim je ni sa kim!muza ce mi svalerka vratiti istog,moze se deliti u beskonacno a cokoladu...pa moze da mi vrati samo onu foliju :(

hanibal77:
e to!meni je cokolada sedativ a ne afrodizijak
i ne delim je ni sa kim!muza ce mi svalerka vratiti istog,moze se deliti u beskonacno a cokoladu...pa moze da mi vrati samo onu foliju :(

Da... Može i tako da posluži.... Kao "zamena za sex".... :lol: Bože što ste neinventivni... :roll:

Back