Cokolada = Seks ?

• Začetnik teme Začetnik teme iluzionista
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
velike kugle od cokolada, sa bademom unutra.volim da stavim bar pet takvih u sebe, a onda ih bice trazi i vadi i jede ili samo trazi....aaaah, ali ja ne smem ni da zuznem, ni da se oglasim, da pokazem koliko mi je to dobroo.
Moze?

zardoz:
cokolada se zagreje, pa se uzme puna saka, curi, curi sve vreme, ruke se stave na ledja divnog muskog bica i saka se otvori. Cokolada se sliva.Rukama se prelazi preko ledja, sve do kraja, do dole, nize, nize.onda se sve to polize.
Pri tome divno musko bice ne sme da se pomera, da pusta zvuk niti da pokaze sta jos zeli.
Ima toga jos, odnapred, sa strane, ali recepte dajem na drugoj adresi.

Mmm... Odlično... Pored upotrebe čokolade, postoji još jedna stvar koja mi se sviđa ovde... Leđa.. Jedna od često zanemarivanih erogenih zona kod muškarca. Bravo. ;)

Čokolada kao afrodizijak... Odlomak iz jednog članka o čokoladi:

Govori se da je cokolada "energent" za muskarce, a zenama dragocjeni "pomocnik" u rjesavanju njihovih mjesecnih problema. Sigurno je samo da u njoj podjednako uzivaju i oni i one. Sto to cokoladu cini tako trazenom, vjecnom i potrebnom? Zbog cega su neke zemlje prepoznatljive po cokoladi i zasto postoji Udruzenje ovisnika o cokoladi?

Mnogi vjeruju da je cokolada afrodizijak, a pazljivim promatranjem moze se vidjeti da je muskarci uzimaju prije upustanja u ljubavnu igru. To nije novo ponasanje, vec je cuveni zavodnik Giacomo Casanova konzumirao cokoladu prije osvajanja zena. Ne zna se kakve su doista bile njegove ljubavne performanse, ali moze se pretpostaviti da je trebao snaznu psiholosku podrsku, a nasao ju je upravo u cokoladi.

Tako se reputacija cokolade kao snaznog afrodizijaka odrzala sve do danasnjih dana. Kako je to moguce, razjasnili su psiholozi koji su opisali sto se dogada u ustima kad se tamo nade svjeza cokolada svojstvenog okusa i slatkoce.

Ona se polagano topi i nestaje, no ostaje gladak i trajan osjet pod jezikom, koji bradavicama na njegovim rubovima pruza osjecaj ugode. A, sve sto je ugodno trazi ponavljanje... Tako jedan komadic trazi drugi, a jedna cokolada drugu!

Naravno, misli se na pravu cokoladu koja je nacinjena od kakao maslaca, a ne na brojne imitacije pripravljene od losih masnoca.
Izvor: http://www.medijaklub.cg.yu/Medicina/2002/JANUAR/19.htm

Odlomak iz članka "Hrana kao afrodizijak"...

ČOKOLADA

Reputacija čokolade kao afrodizijaka prenosi se još od doba Asteka, koji su pripremali piće fermentirano iz zrna kakaovca za svog imperatora Montezumu prije njegova posjeta haremu.

"Okus i sastav čokolade definitivno bude dobar osjećaj", kaže dr. McCulloch. "Sadrži kemijske tvari kofein i teobromin, koji utječu na neurotransmitere u mozgu." Čokolada sadrži i feniletilamin i serotonin, supstancije pronađene u mozgu za koje se drži da podižu raspoloženje. One se oslobađaju kad osjećamo strast, dovodeći do povišenja krvnog tlaka i srčane akcije.

Za kraj vaše romantične večere, rastopite tamnu čokoladu i u nju uronite komade voća, primjerice svježi ananas ili bananu. Obe vrste voća sadrže bromelain, supstanciju za koju se misli da podiže spolnu moć kod muškaraca. Banane su pune kalija i B vitamina, potrebnih u proizvodnji spolnih hormona.
Izvor: http://www.vasezdravlje.com/izdanje/clanak/593/

Odlomak iz članka KOJE SU NAMIRNICE NAJBOLJI AFRODIZIJAK?
(Od čokolade do tartufa) u web izdanju Dnevnika:

Možda niste znali da je i čokolada afrodizijak (pored svih drugih pozitivnih svojstava koja ima)? Ona sadrži blag stimulans centralnog nervnog sistema koji poboljšava raspoloženje. Prema legendi, Montezuma, car Inka, svakodnevno je pio po 50 šolja čokolade kako bi povećao svoju muževnost pre posete svom haremu sa 600 žena. Naravno, pošto se pretpostavlja da danas niko nema toliko žena, i mala količina neke dobre čokolada (a za to je najbolja crna, ona za kuvanje) biće dovoljna.
Izvor: http://www.dnevnik.co.yu/arhiva/01-08-2004/Strane/lekar.htm

Tako... Bar smo malo apsolvirali temu i uspeli da zaključimo da čokolada jese afrodizijak... Makar za muškarce... Ali ne bi bilo loše ni baviti se afrodizijačkom kuhinjom i sex. igricama sa čokoladom... Da ne bi više teoretisali, idemo na taj deo odmah...

Vrući ljubavni napitak

Kombinacijom čokolade, začina, vrhnja i mlijeka, uz dodatak šećera, vaš će život postati sladak. Ne zaboravite, receptura je za dvoje, a najvruća je ljubav ona uz vrući čokoladni napitak!

193019_4.jpg

400 ml punomasnog mlijeka
150 g čokolade za kuhanje
2 Vanilin šećera Dolcela
1 štapić cimeta
1 čili papričica
2 žličice smeđeg šećera
100 ml slatkog vrhnja
1 žlica Amaretta
2 žličice čokoladnih strugotina

Postupak

1. U mlijeko dodajte vanilin šećer, smeđi šećer, štapić cimeta i čili papričicu. Zagrijte do vrenja. Dodajte čokoladu izlomljenu na komadiće i miješajte na laganoj vatri dok se čokolada ne rastopi.
2. Maknite s vatre, nakon desetak minuta začine izvadite, a čokoladni napitak ponovno zagrijte do vrenja.

Posluživanje

Ljubavnom napitku dodajte Amaretto pa ga ukrasite tučenim slatkim vrhnjem i strugotinama čokolade.

Savjet

Slatko vrhnje nemojte tući do njegove pune čvrstoće, nego dok ne postane kremasto

Ovo je pravi afrodizijački recept... Kombinacija ljutog i slatkog... Nešto slično sam video i ranije u nekom meksičkom kuvaru... A pošto su Mexicanci hebači kakvih nema, to ipak govori nešto. :mrgreen:

P.S. Poz Dobojka. E, da... Hanibal = žensko...

iluzionista:
Ovo je pravi afrodizijački recept... Kombinacija ljutog i slatkog... Nešto slično sam video i ranije u nekom meksičkom kuvaru... A pošto su Mexicanci hebači kakvih nema, to ipak govori nešto. :mrgreen:

P.S. Poz Dobojka. E, da... Hanibal = žensko...
pa ako sam zensko znaci ne mogu da se pridruzim?:p
moracu bar u potpis da stavim:clanica lez lobija:lol:

Aphrodisiac: Chocolate

Chocolate contains not only caffeine, but also two other compounds with possible sex-enhancing effects, anandamide and phenylethylamine. The term, anandamide, comes from the Sanskrit ananda, which means bliss. Discovered in 1996, it’s a neurotransmitter chemically similar to tetrahydrocannabinol (THC), the intoxicant in marijuana, which may partly explain why some people find chocolate so intoxicating. Phenylethylamine (PEA) is “the molecule of love,” according to the late Theresa Crenshaw, M.D., author of The Alchemy of Love and Lust. PEA is a natural form of amphetamine. It’s also a natural antidepressant. Both love and lust increase blood levels of PEA, but after a heartbreak, PEA levels plummet. Chocolate contains high levels of PEA, which may explain why the broken-hearted sometimes binge on chocolate--it’s a way to raise their PEA levels. Critics contend that chocolate’s PEA is metabolized so quickly that it couldn’t have much sexual effect. Perhaps, but giving chocolates has become a worldwide courtship ritual.
Izvor:http://sexuality.about.com/od/aphrodisiacs/p/chocolate.htm

FOR THE LOVE OF CHOCOLATE

Chocolate’s reputation as an aphrodisiac is deeply embedded in the history of Western civilization. The great Aztec ruler Montezuma, one of the first red hot lovers to tap into chocolate's strengths, was reported to have consumed as much as fifty cups of chocolate elixir before heading off to his harem.

Chocolate was introduced to Europe by the Spanish Conquistadors not as a sexual stimulant, but as a rich, hot drink. Yet text from the Seventeenth Century records that by the Rococo period, “One obtained strength from chocolate for certain tasks” — the pleasure principal was clearly understood during Rococo times.

From hard bodies to hard-core science, in the late Twentieth Century, Dr. Michael Liebowitz of the New York State Psychiatric institute proved that the phenyl ethylamine (PEA) in chocolate releases the same hormone as does sexual intercourse. Although naysayer object that the amount of PEA in chocolate is too small to produce significant results, this sweet drug also offers doses of the feel good hormone serotonin and caffeine along with its surge of PEA.
Izvor: http://www.lifeofreiley.com/library/chocolate.htm

peach:
aaaalo,bre!
me oboje varate s malom bosancicom?! :mrgreen:
eeee,ne sme covek da vas 5 minuta same ostavi,cccc!
:lol:

ps.hanibal je zensko-ja proverila.vise pua.na perinom kauchu!
ne bre baby samo nam bilo malo dosadno...verna sam ti do gr...ovaj do kauca
ja sve zamisljam taj kauc joj ko zna na sta lici onako umazan u cokoladu i peru zderu :(

peach:
@hani
pa to zato sto ja nisam bila tu :-)
btw.nesto mi se previse "vatas" s ovim iluzionistom,razmisli malo...ipak si ti clanica lez lobija :mrgreen:

e,sad kad sam shvatila sta je tema :lol: da odgovorim:
ono prvo-da,ono drugo nisam probala :-(...zvuci zanimljivo

hani,si zainteresovana za neko valjanje u toploj cokoladi ili cemo isprljati peri kauch?
Cete da ribate. :lol:
I to ce ti biti jedno sasvim novo iskustvo. :lol:

Back